Copy
Van Leeuwen
vanleeuwen.com
       
 
Compleet in ASTM
Wist u dat Van Leeuwen Stainless als één van de weinige voorraadhouders in de Benelux een compleet ASTM pakket van Europese origine op voorraad houdt, naast het bestaande Aziatische pakket? 
Het betreft naadloze buizen en de bijbehorende butt weld fittings en flenzen tot en met 8” in de materiaalkwaliteiten 304(L), 316(L) en 321(H). Voor veel afnemers is dit Europese origine een vereiste. Het totale ASTM pakket hebben wij tot en met 24" voor u in voorraad.
Voor ons complete productoverzicht roestvaststalen producten verwijzen wij u graag naar onze website. Uiteraard kunt u ook bij onze verkoopmedewerkers terecht voor al uw vragen. Wij maken graag een passende offerte voor u!
 
Sterk in keuren
Van Leeuwen Stainless biedt een groot aantal keuringen en inspecties aan. Voor de chemische industrie en scheepsbouw komt het regelmatig voor dat materiaal “opgewaardeerd” dient te worden. Dat houdt in dat bepaalde destructieve testen die op het 3.1 certificaat staan, opnieuw uitgevoerd worden in het bijzijn van een onafhankelijke keurings-instantie (bijvoorbeeld Lloyd’s Register, Bureau Veritas, DNV/Gl, Rina, en ABS). 
Dit is een sneller en goedkoper alternatief voor een 3.2 certificaat, dat alleen rechtstreeks van de fabriek verkregen kan worden. Het complete aanbod van aanvullende keuringen vindt u hier.
Van Leeuwen Stainless heeft van een select aantal artikelen met EU origine een voorraad opgebouwd die extra getest is met een buig- en een trekproef onder toezicht van LRS. Mocht u dus op zoek zijn naar materialen die aanvullend getest zijn, neem dan snel contact met ons op!
 
 
Jaarboek 2015 online
Het nieuwe jaarboek van de Van Leeuwen Buizen Groep getiteld Forward is medio april 2016 gepresenteerd.
Naast belangrijke kengetallen over 2015 vindt u hier nadere informatie over ons bedrijf zoals het jaarbericht 2015 van de Raad van Bestuur, mijlpalen en klantverhalen.
 ‘Forward’, verwijst naar de richting die we als bedrijf kiezen. Naar het voortdurend ontwikkelen van vooruitstrevende initiatieven waarmee we toonaangevend in onze manier van werken, dienstverlening en ons marktaanbod kunnen blijven.
Aansluitend op dat streven presenteren we ons jaarboek voor het eerst ook online. Klik direct hier om naar het Jaarboek te gaan.
 
   
 
logo


Van Leeuwen Stainless BV
Industrieweg 26
4153 BW  Beesd
T +31 (0)345 687 777
F +31 (0)345 683 304
E sales.stainless@vanleeuwen.nl
W www.vanleeuwen.com
 
   


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Van Leeuwen Pipe and Tube Group · Lindtsedijk 100 · Zwijndrecht, Zh 3339 LE · Netherlands