Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä.
Etämetsänomistaja
Syksy on monien metsätapahtumien aikaa. Tänä syksynä aivan erityisesti sillä nyt on myös metsänhoitoyhdistysten vaalivuosi.  Muista siis äänestää ja samalla käyttää pimenevät illat ammattitaitosi kehittämiseen.
  Metsälehti MHY-vaalien äänestys alkaa

Metsänhoitoyhdistysvaalien äänestyskirjeet saapuvat lähipäivinä kaikille metsänhoitoyhdistyksien jäsenille. Muistathan käyttää äänioikeuttasi. Jos haluat edistää etämetsänomistajien äänen kuulumista metsänhoitoyhdistyksissä, katso myös Liittomme koostama lista etämetsänomistajaehdokkaista. Se voi auttaa valinnassasi.

Lista etämetsänomistajaehdokkaista »

Metsänhoitokortisto nyt jäsenhintaan

TAPIO Metsänhoitokortisto on sähköinen tietopalvelu, josta saat aina ajan tasalla olevat tiedot ja neuvot hyvään metsänhoitoon. Voit käyttää sitä vaikka metsässä, sillä palvelu toimii sujuvasti myös mobiililaitteilla. Liiton jäsenenä saat Metsänhoitokortiston käyttöoikeudesta 20% alennuksen.

Miten saan jäsenalennuksen »
Metsänhoitokortisto

  METSO-seminaari METSO-seminaari

Metsiensuojeluohjelma METSO:n -tutkimusseminaari järjestetään Helsingissä 16.11.2016. Jos metsien tila ja suojelu kiinnostavat Sinua niin tässä tilaisuudessa kuulet missä mennään. Ilmoittautuminen viimeistään 7.11.2016. Tilaisuus on maksuton.

Lisää seminaarista »

Metsänomistajien keskustelupalsta

Suomen Metsäkeskus on avannut uuden keskustelupalstan metsänomistajille. Palstalla voi vaihtaa ajatuksia sekä muiden metsänomistajien kanssa että sieltä tavoittaa myös alan asiantuntijoita. Jos haluat muodostaa oman suljetun piirin keskustelemaan - sekin on mahdollista.
  Metsäkeskustelut

  Metsämessut Metsämessut ja Metsäpäivät 2016

Metsämessut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 11.-13.11.2016. Pääkaupunkiseudun Metsänomistajilla ja Liitollamme on messuilla osasto - numero 6d79. Tule katsomaan alan suuntauksia ja keskustelemaan tuttuja ja tuntemattomien metsänomistajien kanssa.

Metsäpäivät on metsäalan asiantuntijatapaaminen, joka pidetään juuri ennen metsämessuja. Siellä pääset kuulemaan alan vaikuttajia ja sitä, mihin maailma on menossa.

Lisää Metsämessuista »

Lisää Metsäpäivistä »
- smologo2.jpg Tämä on Etämetsänomistajien Liiton tiedote. Se lähetetään kaikille niille Liiton jäsenyhdistysten jäsenille, joiden sähköpostiosoite on Liiton tiedossa. Lisätietoja oman yhdistyksenne sihteeriltä tai Liiton postituksesta: postitus@etamol.fi.
Olemme myös Facebookissa
Kotisivut


This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Etämetsänomistajien Liitto ry · Itsenäisyydenkatu 37 · PORI FIN-28100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp