Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä.
Etämetsänomistaja
Kesä on kasvun aikaa. Samalla kun metsä kasvaa voi itse kulkea havainnoimassa, kuuntelemassa ja miettimässä kaikkea sitä, mitä metsässä tapahtuu. Sadepäivinä voi taas lukea aiheeseen liittyvää tietoa - sitä meille vuosikymmenien aikana kertynyttä kokemusperäistä tietoa. Alla on koottuna joitakin vinkkejä tiedon lähteistä  Toivotamme jäsenillemme antoisaa kesää ja palaamme asiaan heti syksyn alussa.
UUTTA: nyt Metsälehti jäsenhintaan

Metsälehdestä löydät runsaasti metsänomistustasi hyödyttävää asiaa. Liiton jäsenenä voit saada Metsälehden edulliseen jäsenhintaan. Olitpa uusi tai nykyinen tilaaja etu kannattaa käyttää hyväksi.

Lue lisää »
Metsälehti
Metsälahjavähennys

Osana uusia keinoja vauhdittaa metsätilojen omistajanvaihdoksia, hallitus valmistelee metsätilan lahjoitukseen liittyvää vähennystä metsäverotukseen. Luonnos hallituksen esityksestä oli lausunnolla ja Liitto lausui asiasta omat parannusehdotuksensa.

Katso valmisteluasiakirjat ja lausunnot »

Katso Liiton lausunto »
Metsälahjavähennys?

  Energiapuuopas Uusia suosituksia metsänhoitoon

Tapion julkaisemat metsänhoitosuositukset ovat sarja tuhtia asiaa metsätalouden tärkeimmiltä osa-alueilta. Tuoreimpina suosituksina ovat energiapuuhun ja luonnonhoitoon liittyvät suositukset.

Lue lisää »

Kirjanpainajia?

Näitä metsänomistajan kannalta viheliäisiä ötököitä on taas runsaasti lämpimän alkukesän ansiosta. Tarkkaile järeitä kuusikoitasi, katso kartasta missä ovat runsaimmat esiintymät ja huolehdi myös ennaltaehkäisystä. Metsäkeskuksesta löytyy hyvää lisätietoa aiheesta.

Lue lisää »

Katso kirjanpainajaesiintymiä kartalla »

Lue ohjeita torjuntaan »
  Kirjanpainaja
- smologo2.jpg Tämä on Etämetsänomistajien Liiton tiedote. Se lähetetään kaikille niille Liiton jäsenyhdistysten jäsenille, joiden sähköpostiosoite on Liiton tiedossa. Lisätietoja oman yhdistyksenne sihteeriltä tai Liiton postituksesta: postitus@etamol.fi.
Olemme myös Facebookissa
Kotisivut


This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Etämetsänomistajien Liitto ry · Itsenäisyydenkatu 37 · Pori 28100 · Finland

Email Marketing Powered by MailChimp