Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä.
Etämetsänomistaja
Kevät keikkuu eteenpäin ja lumet vähenevät. Talvi oli vaihteleva, mutta korjuukelit ovat kuitenkin olleet kohtuullisen hyvät. Metsäpolitiikassa kevät on ollut vilkas, aiheina mm. puun riittävyys ja nousevien hakkuumäärien vaikutus metsäluontoon. Uusvanhana keskusteluun palasi myös metsävaratietojen julkisuusasia. Syksyllä asiasta hierottu kompromissi ei lopulta kelvannutkaan, vaan kädenväännössä on nyt palattu lähtöruutuun. Liitto on asiassa uudelleen tiiviisti mukana. Hihat on kääritty ja töitä tehdään hyvän lopputuloksen eteen.
Suomi 100V metsikkö Liiton Suomi 100 kampanja on nyt käynnistynyt. Istuta tänä keväänä metsikkö ja seuraa sen kasvua. Siinä yhdistyvät itsenäisyys, metsätalous ja ympäristöasia. Pinssi ja kunniakirja seinällä kertovat tämän metsikön tarinan ja idean myös metsätaloutesi jatkajille.

Lue lisää kampanjasta »

Tilaa taimet metsikköösi »

Etämetsänomistajien SM-metsätaitoilut 13.5.

Virittäkää mielenne ja ottakaa rikat pois silmistänne sekä kiillottakaa relaskooppinne. Nyt ovat taas Etämetsänomistajien Liiton SM- metsätaitokilpailut tulossa. Nähdään Evolla taukokuussa!

Katso kilpailukutsu ja tiedot »
SM-metsätaitoilu

Liiton tulevaisuus puhutti Kajaanissa

Etämetsänomistajien Liiton vuosikokous pidettiin Hotelli Kajaanissa lauantaina 18.3. Kokouksessa puhuttiin varsinaisten kokousasioiden lisäksi paljon Liiton tulevaisuudesta. Helmikuussa toteutetun jäsenetukyselyn tulokset antoivat vauhtia keskustelulle. Lopuksi kokousväkeä puhutti kuitupuun huono arvostus, mikä on haitallista sekä metsätaloudelle että kuitupuun saatavuudelle.

Lue kokouksen annista ja tunnelmista »

Kuitupuu kunniaan »
Kajaani
- smologo2.jpg Tämä on Etämetsänomistajien Liiton tiedote. Se lähetetään kaikille niille Liiton jäsenyhdistysten jäsenille, joiden sähköpostiosoite on Liiton tiedossa. Lisätietoja oman yhdistyksenne sihteeriltä tai Liiton postituksesta: postitus@etamol.fi.
Olemme myös Facebookissa
Kotisivut
Täällä voit muuttaa tietojasi tai poistua listalta.

© 2017, Etämetsänomistajien Liitto ry.

Email Marketing Powered by Mailchimp