Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä.
Etämetsänomistaja
Talvi on alkanut vaihtelevana ja yleisilmeeltään leutona. Monin paikoin vielä joudutaan odottamaan ennen talvileimikoille pääsyä. Mutta etelässä vähäinen lumipeite on antanut mahdollisuuden myös talviseen taimikonhoitoon ja ulkoilijoille on ollut tarjolla hienoja retkiluistelukelejä.
Toivotaan nyt hyviä kevättalven kelejä puunkorjuuseen, hiihtoon, lumikenkäilyyn ja muuhun ulkoiluun. Joka tapauksessa valoa kohti mennään.
  Koulutusohjelman esite Kiinnostaako metsä sijoituksena?

Vilkastunut metsätilojen kauppa ja metsärahastot kertovat lisääntyneestä kiinnostuksesta sijoittaa metsiin. Nyt saatavilla on ensimmäisen kerran metsäsijoittamisen koulutusohjelma. Metsätalouden tuotto, suhteellinen arvokasvu, puumarkkinoiden toiminta, metsätilan oikea hinta ja monet muut epäselvät asiat saavat kirkastusta koulutuksen aikana. Kermana kakun päällä ovat hyvä porukka ja antoisat keskustelut.

Metsänomistajajoukossa viisaus tiivistyy

Vertaisoppiminen, vertaistuki, verkostoituminen, kokemusten vaihto. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Asia on nyt tapetilla ja viime vuoden aikana metsätilanomistajayhdistyksissä oli monia tilaisuuksia, joissa tärkein sisältö oli metsänomistajien kokemusten vaihto. Asiaa edistettiin myös meneillään olevassa Verne-hankkeessa, jossa Liittomme on mukana. Hankkeen tuloksia ja tunnelmia on kuvattu hyvin Luonnon Varassa -lehden 6/2016 jutussa.
Kts. sivut 8-10

Havaintometsät
Havaintometsät

Metsänhoidon toimenpiteiden vaikutusta on usein vaikea etukäteen hahmottaa. Teksti, kuva, video, ilmakuva - tilanne ennen ja jälkeen. Siinä työkaluja, joilla toimenpiteen vaikutusta voi kuvata paremmin. Metsäkeskuksen hanke metsäpalveluyrittäjyyden edistämiseksi on tuottanut joukon esimerkkejä, joiden avulla keskustelu toimenpiteiden vaikutuksista on helpompaa. Esimerkkejä on luvassa vielä lisääkin. Pysy kanavalla.

Metsälehti jäsenhintaan myös nykyisille tilaajille

Liittomme jäsenet saavat Metsälehden edulliseen jäsenhintaan. Myös nykyisen kestotilaajan kannattaa käyttää etu hyväkseen, sillä jos nyt tilaa lehden jäsenhintaan, meneillään oleva tilaus vaihtuu edullisemmaksi heti, kun laskutuskausi päättyy. Tee tilaus heti ja varmista etusi.
Metsälehti

Liiton vuosikokous Kajaanissa 18.3.

Etämetsänomistajien Liitto pitää vuosikokouksensa lauantaina 18.3. Kajaanissa. Virallisen asian ohella mukana on paljon keskustelua, ideointia ja verkostoitumista. Mukana on myös mielenkiintoinen yritysvierailu. Tilaisuus on avoin kaikille jäsenille. Laita päivä allakkaasi. Lisätietoja lähempänä. Nähdään Kajaanissa.
Kajaani
- smologo2.jpg Tämä on Etämetsänomistajien Liiton tiedote. Se lähetetään kaikille niille Liiton jäsenyhdistysten jäsenille, joiden sähköpostiosoite on Liiton tiedossa. Lisätietoja oman yhdistyksenne sihteeriltä tai Liiton postituksesta: postitus@etamol.fi.
Olemme myös Facebookissa
Kotisivut


This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Etämetsänomistajien Liitto ry · Itsenäisyydenkatu 37 · PORI FIN-28100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp