Copy
 Spreken in het horen van de ander...
Via browser bekijken

De Rechtmakers en update privacybeleid

Inmiddels richt ik mij volledig op het professionaliseren en uitbreiden van mijn conscious contracts praktijk volgens de methode van ‘De Rechtmakers’. De afgelopen tijd heb ik met veel plezier diverse innovatieve contracten opgesteld en het daarbij behorende proces begeleid.  

Zie onderstaande link naar het artikel in ‘Zorgvisie’, dat gaat over het duurzame contract tussen BuurtzorgT en VGZ voor het geven van gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Dit was een grote stap voorwaarts ten opzichte van de traditionele contracten tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders. Zorgvisie.nl 
 
Op dit moment richt ik mij vooral op contracten binnen de zorg, maar deze methode is ook toepasbaar in andere situaties, wanneer een duurzame samenwerking belangrijk is.  
 
Ik werk samen met Leonieke Niessen, voormalig bedrijfsjuriste, aan een project onder de naam ‘De Rechtmakers’. Wij bieden ondersteuning en juridisch maatwerk aan partijen die op een nieuwe en bewuste manier willen (samen)werken.
 

De Rechtmakers® begeleidt processen bij organisaties voor het maken van goede afspraken en het opstellen van duurzame contracten, ook wel aangeduid als Conscious Contracts.
Zie ook
Procesbegeleiding door De Rechtmakers®
Digna de Bruin en Leonieke Niessen
vormen de basis van project De Rechtmakers®.

Blijft u ons volgen?

Onze ideeën over vernieuwing binnen het recht gaan wij voortaan met u delen vanuit De Rechtmakers. Indien u deze ook in de toekomst wenst te ontvangen kunt u op onderstaande knop klikken en uw gegevens bevestigen. 
Ja hoor, ik blijf jullie volgen!
De Rechtmakers Leonieke en Digna
Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord, is vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze verordening gaat over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens.

Omdat u bekend bent in onze administratie zijn algemene persoonsgegevens (naam, adres, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummers) van u in ons administratiesysteem opgeslagen. We bewaren deze gegevens, zodat we u eventueel informatie kunnen toezenden en u kunnen uitnodigen voor onze leergangen, conferenties en andere bijeenkomsten. 

U kunt op elk moment vragen uw gegevens te laten verwijderen door een berichtje te sturen naar onze administratie: secretariaat@derechtmakers.nl.
Op onze website kunt u de tekst lezen van ons nieuwe privacybeleid.
 
Voelt u zich vooral vrij om ons met vragen, ideeën of reacties te benaderen. Wij zien ernaar uit u bij gelegenheid te ontmoeten en u meer te vertellen over onze filosofie.
Kijk op onze website  De Rechtmakers   

Met een vriendelijke groet,
De Rechtmakers
Digna de Bruin en Leonieke Niessen
 
De Rechtmakers
’t Benthuys(je)
Eemnesserweg 95, 3743 AG Baarn
Postbus 74, 3740 AB Baarn
035 – 54 353 55
uw gegevens aanpassen of uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp