Copy
NIEUWSFLASH voor PROFESSIONELE HULPVERLENERS
Studiedag
Implementatie van ICF in Vlaanderen: state of the art

ma 17 oktober 2022 - Brussel

Op maandag 17 oktober 2022 organiseren ICF-platform en Sig voor de tweede keer een ICF-studiedag in het Herman Teirlinck gebouw te Brussel. Stip die datum alvast aan in je agenda! Het programma wordt in de loop van de maand juni bekend gemaakt.

Oproep posterbeurs

Wij roepen langs deze weg op om posters in te dienen die aansluiten bij de thematiek van de studiedag (ICF-onderzoek en toepassingen in diverse sectoren). Inzendingen kunnen gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek of op de evaluatie van de eigen praktijk. 
 
Geïnteresseerd? 
Dien dan zo spoedig mogelijk je abstract in. Dit kan uiterlijk tot 31 mei 2022! Het organisatiecomité zal de ingediende voorstellen beoordelen en feedback bezorgen tegen ten laatste 30.06.2022.

Praktisch: 
- abstract indienen: ca 250 woorden + duidelijke contactgegevens
- versturen naar: vanessa.de.grauwe@sig-net.be

Als je voorstel weerhouden is, krijg je onmiddellijk praktische richtlijnen omtrent de afmetingen en wijze van ophangen van de poster. Wanneer je inschrijft voor de studiedag ben je bereid tijdens de pauzes uitleg te geven over je poster. We voorzien ook de mogelijkheid om je poster zeer kort voor te stellen in een pitch van 1 minuut, dit is niet verplicht. 
Volg je ons al?
Fb-pagina Sig
Instagram
LinkedIn Sig

© 2022 Sig vzw - www.sig-net.be - Sig is partnerorganisatie van de InclusieAmbassade vzwThis email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sig vzw · Pachthofstraat 1 · Gijzegem 9308 · Belgium