Copy

De Hersenletsel Liga en Sig zetten hun schouders onder het eerste NAH-congres in Vlaanderen.

Waar? Congreshotel Van der Valk - Beveren-Waas
Wanneer? dinsdag 11 oktober 2022

Het congres presenteert de nieuwste wetenschappelijke en praktijkgerichte inzichten over NAH

Wat staat er op het menu? Naast enkele plenaire lezingen is er keuze uit een ruim aanbod parallelle lezingen over NAH-gerelateerde thema’s.

Sprekers zijn universitaire onderzoekers en experten uit het NAH-werkveld, maar ook personen met NAH en mantelzorgers komen aan het woord. Hun getuigenissen zorgen voor peper en zout.

Verder is er een informatiemarkt, een posterbeurs (zie verder voor de oproep) veel mogelijkheden tot netwerking en informele ontmoeting, en een stille ruimte voor wie zich even wil terugtrekken.

Er zijn twee tarieven voor dit congres. Dankzij onze sponsors Axinesis, Wheeleo en Vigo kunnen we personen met NAH, mantelzorgers en hun familieleden een lager tarief aanbieden. Gelieve dit als professionele hulpverlener te respecteren, dit wordt gecontroleerd.

Meer info en inschrijven
Download FLYER met het volledige programma

POSTERBEURS NAH congres
Oproep voor wetenschappelijke posters

De hersenletsel-Liga en Sig roepen op om posters in te dienen die aansluiten bij de thematiek van dit congres. Inzendingen kunnen gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek of op klinische praktijkervaringen. Posters zijn niet bedoeld om je organisatie voor te stellen, daarvoor voorzien we een informatiemarkt (meer info hierover volgt later). 
 
Bent u geïnteresseerd? 
Dien dan zo spoedig mogelijk je abstract of poster in (uiterlijk eind juni 2022). Het organisatiecomité zal de ingediende voorstellen beoordelen en zo spoedig mogelijk feedback bezorgen.

Hoe indienen?  Als je voorstel weerhouden is, krijg je de nodige praktische richtlijnen voor de postersbeurs zelf.  

 
Dit congres wordt georganiseerd door de Hersenletsel Liga en Sig
Fb-pagina Sig
Instagram
LinkedIn Sig

© 2022 Sig vzw - www.sig-net.be - Sig is partnerorganisatie van de InclusieAmbassade vzwThis email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sig vzw · Pachthofstraat 1 · Gijzegem 9308 · Belgium