Copy
NIEUWSFLASH voor PROFESSIONELE HULPVERLENERS
It Takes Two to Talk® Hanen Certificeringsworkshop
Beste hulpverlener,
 
Na uitgebreid overleg met the Hanen Centre kunnen we eindelijk aankondigen dat er opnieuw een Hanencursus gepland wordt via Sig.

De eerstvolgende workshop gaat door op ma 22, di 23, ma 29 en di 30 augustus.
 
Er zijn echter enkele belangrijke wijzigingen met betrekking tot de manier waarop deze cursus georganiseerd wordt, namelijk:
 1. De cursus It Takes Two to Talk (ITTT) kan enkel nog in het Engels én online worden aangeboden. Deze cursus vervangt dus de vroegere Nederlandstalige 'live' Hanencursus 'Praten doe je met zijn tweeën'.
   
 2. De vierdaagse cursus is gericht op logopedisten bij wie het Engels niet de moedertaal is. Het tempo van de cursus ligt dus iets lager. Daarnaast is er de mogelijkheid om in kleine groepjes in het Nederlands te oefenen in plaats van in het Engels. Let op: dit is enkel mogelijk wanneer ALLE deelnemers aan deze cursus Nederlands spreken!
   
 3. De materialen die bij de cursus horen zijn nagenoeg allemaal in het Engels en worden digitaal aangeleverd. Uitzondering is het Nederlandse boek 'Praten doe je met zijn tweeën' (laatste aangepaste editie van april 2020). Dit is een praktische handleiding voor ouders van kinderen met een vertraagde taalontwikkeling. De aankoopprijs van dit boek zit niet inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Je dient dit boek zelf aan te kopen voor de start van de cursus. Je kan deze publicatie eventueel online bestellen via bv. Bol.com.

  We zijn wel in contact met iemand die in Nederland bezig is met een vertaling van de Engelse materialen, hopelijk kunnen we die later aanbieden aan de cursisten. 
   
 4. Indien je interesse hebt in deze cursus kan je je inschrijven via de knop onderaan in deze e-mail.
   
 5. Wij verzoeken je om de inschrijving voor deze vorming zo snel mogelijk in orde te brengen en dit uiterlijk tegen 31 mei 2022. Na 31 mei zal de cursus, indien deze nog niet volzet is, opengesteld worden voor deelnemers met andere nationaliteiten waardoor de afspraak rond de oefenmomenten in het Nederlands mogelijk ook vervalt. 
Voor vragen i.v.m. deze cursus kan je contact opnemen met ons secretariaat via het nummer 053 38 28 18 of via info@sig-net.be.
Meer info en inschrijven
Volg je ons al?
Fb-pagina Sig
Instagram
LinkedIn Sig

© 2022 Sig vzw - www.sig-net.be - Sig is partnerorganisatie van de InclusieAmbassade vzwThis email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sig vzw · Pachthofstraat 1 · Gijzegem 9308 · Belgium