Copy

De inschrijvingen voor het eerste NAH-congres in Vlaanderen lopen vlot!

Waar? Congreshotel Van der Valk - Beveren-Waas
Wanneer? dinsdag 11 oktober 2022

Het congres presenteert de nieuwste wetenschappelijke en praktijkgerichte inzichten over NAH

Meer info en inschrijven
Graag stellen we via volgende publireportage VIGO voor, één van onze drie hoofdsponsors! Mede dankzij VIGO kunnen personen met een NAH en hun familie aan een lager tarief deelnemen aan het congres, waarvoor dank!
Publireportage VIGO

VIGO zet zich elke dag in om patiënten comfortabel en zelfstandig te laten bewegen, wat de mobiliteitsuitdaging waar iemand voor staat ook mag zijn.

Zij bieden een brede waaier aan van orthopedische hulpmiddelen. Dat gaat van prothesen en orthesen tot steunzolen, orthopedische schoenen, rolstoelen en andere mobiliteitshulpmiddelen.

Unieke en kwalitatieve oplossingen


VIGO investeert sterk in innovatie. Zo kunnen zij patiënten naast vertrouwde therapieën en hulpmiddelen ook de meest vernieuwende oplossingen aanbieden.

Hun zorgverstrekkers worden ook doorlopend opgeleid. Die kennis delen ze graag met de zorgprofessionals waarmee VIGO samenwerkt. In elk vakgebied heeft VIGO experten die, indien nodig, samen rond de tafel gaan zitten om elke patiënt de best mogelijke oplossing te bieden.
 

Betrouwbaar


VIGO beschikt over een team van meer dan 150 zorgverstrekkers. Zo kunt u altijd en in alle omstandigheden op hen rekenen.

VIGO biedt het meest complete gamma aan orthopedische hulpmiddelen in België. Dit geeft hen de mogelijkheid om alle noden van de patiënt samen te bekijken.

Met 20 vestigingen verspreid over België en met hun aanwezigheid op meer dan 300 diensten is VIGO altijd bij de patiënten in de buurt.
 

Ontzorgend


Een gewijzigde nomenclatuur, wetgeving of productinformatie? VIGO houdt u op de hoogte en is uw bron aan informatie.

Hun administratief team neemt zoveel mogelijk administratie uit uw handen, zodat u zich kan focussen op wat echt telt: uw patiënten.
VIGO beschikt over orthopedische hulpmiddelen die specifiek aangepast worden voor mensen die te maken krijgen met niet aangeboren hersenletsels zoals een beroerte, multiple sclerose, cerebrale parese en andere niet-aangeboren hersenletsels.

Hun gespecialiseerde revalidatieteam is dagelijks aanwezig in de meest vooraanstaande revalidatiecentra. Meer dan 150 zorgverstrekkers zijn elk gespecialiseerd in bepaalde aandoeningen en steken de koppen bij elkaar om mensen met een niet-aangeboren hersenletsel de beste zorg te bieden.
Meer info?
Stuur een mailtje naar
connect@vigogroup.eu
www.vigogroup.eu

Volg je ons al?

Fb-pagina Sig
LinkedIn Sig
Dit congres wordt georganiseerd door de Hersenletsel Liga en Sig

© 2022 Sig vzw - www.sig-net.be - Sig is partnerorganisatie van de InclusieAmbassade vzwThis email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sig vzw · Pachthofstraat 1 · Gijzegem 9308 · Belgium