Copy
nieuwsbrief
15 oktober 2021
NIEUWSBRIEF voor PROFESSIONELEN
Beste hulpverlener,

De herfst is in het land en ons najaarsprogramma draait ondertussen op volle toeren! We zijn blij jullie weer zonder mondmaskers te mogen verwelkomen. Wat hebben we die lachende gezichten gemist! Uiteraard ben je zelf vrij om te kiezen of je al dan niet een mondmasker wenst te dragen. In deze nieuwsbrief word je getrakteerd op enkele nieuwtjes enkele belangrijke algemene topics. 
 
In deze nieuwsbrief:
Programma tot eind november 2021
Snel wegwijs? Alle vorming is inhoudelijk ingedeeld volgens thema:
 
Algemeen ADHD - Autisme (ASS) - Cognitie & gedrag
Geestelijke gezondheid - Gehoor en zien -  Hersenletsel - ICFInterculturaliteitLeerstoornis (Psycho)motoriek - Spraak en taal

Belangrijk! Vormingen met de vermelding reservelijst zijn volzet. Schrijf je in als reserve via de vormingspagina op onze website. Hoe meer personen op deze lijst staan, hoe sneller we de vorming proberen te hernemen.
Algemeen
ADHD
Autisme (ASS)
Cognitie en gedrag
Geestelijke gezondheid
Gehoor en zien
Hersenletsel
ICF
Interculturaliteit
Leerstoornis
(Psycho)motoriek
Spraak & taal
Online Symposium Insigt: vroegbegeleiding
Al meer dan 160 deelnemers zijn ingeschreven voor dit boeiende online symposium rond vroegbegeleiding! 

Vanuit het belang van de eerste levensjaren willen we praktische inzichten en concrete handvatten bieden voor de dagelijkse praktijk. Je bent er toch ook bij op 9 november?
 
Meer info en inschrijven
Signaal Digitaal - Spraakontwikkelingsdyspraxie (SOD)
Heb je het webinar over SOD van Veerle Waelkens gemist? Geen nood. Het boeiende artikel en de opname van het webinar zijn beschikbaar in onze webshop. De vele deelnemers waren alvast heel enthousiast over de inhoud en voorstelling.
 
Meer info en bestellen
Update bereikbaarheid Sig en ondergrondse parking 
Update bereikbaarheid
Tot slot ook een update over de bereikbaarheid van ons gebouw.

Kom je met het openbaar vervoer of de fiets?
Dan kan je ons gebouw uiteraard makkelijk via de officiële hoofdingang (A) betreden.

Kom je met de wagen?
Dan roepen we op om massaal gebruik te maken van de ondergrondse parking (P) van WZC Aqua Vitae. Voorlopig kan je hier volledig gratis parkeren. Lees hier de volledige uitleg.

Let op: de parking is enkel te bereiken via de Gravin de Robianostraat (E).
De inrit van de parking bevindt zich aan je rechterkant (P). Na het parkeren kan je via de trap aan het einde van de parking naar de tuin (C) wandelen. Volg de Sig-pijlen naar onze ingang op de binnenkoer (B). Dit is ook de kortste weg naar het onthaal. Voorlopig is de lift in de parking niet toegankelijk voor derden. Deze komt normaal gezien uit op (D) maar sinds de coronaperiode kan de schuifdeur niet open zonder badge.

Sta je elders geparkeerd? Dan is het niet meer mogelijk om de privéweg (F) tussen de school SVI Gijzegem en de serviceflats te gebruiken. De poort blijft gesloten. 
Fb-pagina Sig
Instagram
LinkedIn Sig

© 2021 Sig vzw - www.sig-net.be - Sig is partnerorganisatie van de InclusieAmbassade vzwThis email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sig vzw · Pachthofstraat 1 · Gijzegem 9308 · Belgium