Copy
View this email in your browser
Eerst en vooral willen we iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen met veel dans en plezier. Hieronder de belangrijkste updates van Dansschool Movimento:
 • VRIENDJESWEEK / OPEN LESWEEK: Van maandag 6 t.e.m. zondag 12 januari is er bij Dansschool Movimento gratis vriendjesweek (of gratis open lesweek). In deze week mag iedereen een les komen uitproberen ongeacht hun dansachtergrond (ook volwassenen). Wij zetten onze deuren open en verwelkomen iedereen om samen te dansen, plezier te maken en nieuwe vrienden te leren kennen. Het groepsgevoel staat bij Dansschool Movimento centraal en dat willen we tijdens deze week nog eens extra in de verf zetten. Kom meegenieten van onze danslessen waar er een ongedwongen sfeer heerst. Iedereen welkom!
   
 • INSCHRIJVINGEN 2e SEMESTER : Ben je nog niet ingeschreven voor het tweede semester van de danslessen die je bij ons volgt, schrijf je dan snel in via https://www.dansschoolmovimento.be/inschrijvingen/ voor het nieuwe semester aanvangt! Gebruik hiervoor je bestaand profiel, maak geen nieuw profiel aan! Het 2e semester start 6 januari 2020, wacht dus niet met inschrijven!
INSCHRIJVEN
 • EETFESTIJN: Zet het alvast in je agenda: zaterdag 22 februari 2020 gaan we weer smullen! Zie info verder in deze mail.
   
 • DANSSHOW op zaterdag 30 mei en zondag 31 mei 2020: Zoals u al op onze kalender kon lezen, gaat onze jaarlijkse dansshow (waar elke leerling mag aan deelnemen) door op 30 en 31 mei. De show gaat door in CC den Hoogen Pad te Adegem. (Zie kalender: https://www.dansschoolmovimento.be/kalender/ ) Een exact repetitieschema wordt nog opgemaakt en zal spoedig worden gecommuniceerd. Hou er rekening mee dat veel repetities zullen plaatsvinden op 23 en 24 mei alsook op 17 mei (hoogst waarschijnlijk de dag voor het aanleren van de Finale-dans). Het wordt een heus feest, want we vieren 10 jaar Dansschool Movimento.

KAMPEN

In de Krokusvakantie:
 

Knetterletterkamp (kleuters)

Een tak, een tol, tamboerijn. De T is statig en soms fijn. T is een lijn en daar één bovenop, thee drink je warm; een builtje in een kop. Dit en meer knettergekke letteravonturen tijdens deze 3-daagse, speciaal voor de allerkleinsten.
VBS PAPAVER, ADEGEM - €60
24 T.E.M.  26  FEBRUARI 2019


Natuuravontuur (kleuters + kids)

Bloemen, planten, dieren en seizoenen: we gaan met deze leerrijke elementen aan de slag. Naast dans- en sportactiviteiten verkennen we ook verschillende zintuigen: we proeven dingen (ken jij het verschil tussen basilicum en munt?), maken een blotevoetenpad en ontdekken proefondervindelijk de geheimen van de groene wereld.
'T SENTRUM, SINT-LAUREINS - €100
24 T.E.M.  28  februari 2020

 

Dance Fashion (teens)

In dit kamp combineren we dans met mode. Naast een dansdocent die voor unieke choreografieën zorgt, zal Ben De Smedt (professioneel kostuumontwerper) de deelnemers begeleiden om hun eigen kostuum te maken voor het toonmoment. Moodboards maken, patronen tekenen, stof knippen, stikken. We leren het allemaal!
'T SENTRUM, SINT-LAUREINS - €100
24 T.E.M.  28  februari 2020

 

Polekidscamp (kids)

Op een speelse manier en met de hulp van het dierenrijk gaan we de danspaal verkennen. Zwieren als een aap, sluipen als een tijger en springen als een kangoeroe. Dit wordt dus klimmen, klauteren en natuurlijk enkele nieuwe trucjes leren!
'T SENTRUM, SINT-LAUREINS - €60
24 T.E.M.  26  februari 2020
INSCHRIJVEN
Eetfestijn 2020
Eet gezellig met ons mee! http://dansschoolmovimento.be/eetfestijn

Inschrijvingen sluiten binnenkort!

Zaterdag 22 februari 2020 

Als school investeren wij héél veel geld in kostuums, want we hebben graag dat onze leerlingen er op een show tiptop uitzien (zonder dat zij aankoopverplichtingen hebben). Om al deze kostuums, mooie belichting en nieuwe decorstukken te kunnen betalen, houden wij een eetfestijn op zaterdag 22 februari 2020 in CC Den Hoogen Pad, Adegem. Na het succes van vorige jaren is Daniël terug kok van dienst. Hij zorgt voor frietjes met zelfgemaakte stoverij (varkenswangetjes) of gehaktballen in tomatensaus. (Enkel voor de vegetariërs is er vegetarische pasta.)

WAT: Frietjes met stoverij (varkenswangetjes) of balletjes in tomatensaus. 
WANNEER: Zaterdag 22 februari 2020
Deuren open om 18u, eten vanaf 18u30. (Aanschuiven tot 20u.) 
WAAR: "CC Den Hoogen Pad" (Dorp 16b, 9991 Adegem) 
PRIJS: Volwassene €16 - Kind (tot 12 jaar) €10  (€0,39 transactiekosten per bestelling)
Kinderen onder 3 jaar zijn gratis - maar graag melden als een stoel moet worden voorzien. 

Om u in te schrijven op het eetfestijn volgt u deze twee stappen:  

 1. Koop ticket(s) via de link bovenaan deze pagina http://www.dansschoolmovimento.be/eetfestijn 
 2. Vul het formulier in met exact dezelfde naam en contactgegevens als bij stap 1 op de pagina http://www.dansschoolmovimento.be/eetfestijn 

Inschrijvingen sluiten af bij volzet of ten laatste zondag 16 februari 2020 23:59 
Hopelijk tot dan!  

WEDSTRIJDEN

Volgende wedstrijden (enkele andere staan nog in optie maar zijn hier niet opgelijst):
 • Zondag 16 februari 2020 Dance Stars Berlare (alle choreo's)
 • Zondag 23 februari 2020 Dance Waves Houthalen-Helchteren
 • Zaterdag 14 maart 2020 The Code Dance Competition(enkel urban) Kortrijk
 • Zondag 29 maart 2020 BK Dance Stars (Indien geselecteerd in Berlare)
 • Zondag 5 april 2020 Belgian Dance Awards
 • Zaterdag 11 april 2020 Dance Waves Koksijde
NIEUW: De balletexamens vallen dit jaar voor alle groepen (van préballet tot 14+) van alle locaties op zondag 15 maart 2020 in ’t Singelke (Sint-Laureins). Op zondag 22 maart 2020 zullen de leerlingen van alle musicallessen uit alle afdelingen hun zelfgemaakte musical tonen aan publiek in ’t Singelke. Beide dagen zijn open voor publiek. Iedereen is dus welkom om een kijkje te nemen! Uren volgen later nog.

TER HERINNERING:
Hierbij alle infobrieven nog eens digitaal die we in het begin van het dansjaar ook fysiek uitdeelden. Gelieve deze grondig te lezen:


PROEFLES
Een proefles kost vanaf nu €5 per les. Bij inschrijving krijgt u het proeflesgeld terug voor de les waar u effectief voor inschreef. Proeflesgeld graag cash in een enveloppe met naam danser. 

UiTPAS MEETJESLAND & KANSENTARIEF
Deze week kan je ook met het UiTPAS Meetjesland bij ons terecht, vul zeker het nummer van op je pas in op je (bestaand) profiel op de website om de punten te sparen. Voor het Kansentarief lees je best even de procedure onderaan deze pagina https://www.dansschoolmovimento.be/prijzen/

DVD/Blue-Ray/Foto's 'HOTEL MOVIMENTO'-dansshow
De Blue-Ray/DVD’s van foto’s en film van ‘Hotel Movimento’ zijn nog volop in de maak. Diegenen die er eentje besteld hebben, zullen die in de les van hun docent ontvangen zodra ze klaar zijn. Wij willen ons alvast excuseren voor de enorme vertraging. Door technische problemen en onvoorziene moeilijkheden is het ganse proces tot onze spijt zwaar vertraagd. 

Groetjes en tot gauw,
Talitha De Decker en het Movimento-team

P.S: Als u aankopen zou doen online, vergeet dan niet langs deze website te gaan om ons te steunen: https://trooper.be/movimento
Facebook
Instagram
Website

SHOP ONLINE EN STEUN ONZE SCHOOL

https://trooper.be/movimento

Bent u van plan om online zaken te kopen? U kan de dansschool steunen door via onze trooper pagina naar uw geliefde webshop te surfen. Zonder meerkost voor u krijgt de dansschool van de webshop een 'percentje' op wat u kocht. Zo helpt u ons door gewoon uw aankopen te doen via: Collect&Go, Collishop, Coolblue, Decathlon, Hema, Booking.com, nmbs... en nog zoveel meer... 

U hoeft niets te doen, gewoon uw normale internetaankopen, maar dan via deze pagina: 
https://trooper.be/movimento
Zit je nog met vragen? Heb je meer info nodig? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! 
dansschoolmovimento@hotmail.com  0486/27.61.51
www.dansschoolmovimento.be 
Facebook: Dansschool Movimento Instagram: Dansschoolmovimento


Copyright © 2020 Dansschool Movimento, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp