Copy
View this email in your browser
Beste ouders/leerlingen,
Voor onderstaand project zoek ik nog mensen... Ben je toevallig beschikbaar? Laat me dan zeker iets weten . Hopelijk tot dan!
Talitha De Decker


UNIEKE  KANS!

Op zondag 29 september wordt er tijdens een Horse Event (jumping) in Waregem, entertainment voorzien door The Cast, één van de meest toonaangevende eventbureaus in België. Zij zochten (gedisciplineerde) kinderen om onderdeel te zijn van een act en kwamen zo bij Movimento terecht. Iedereen vanaf 5 jaar kan deelnemen! (Geen bovengrens, maar wel graag een groep met veel kinderen).

WAT? Korte act op zondag 29 september, Talitha zorgt ter plaatse dat alles in goede banen loopt. Alles zal daar uitgelegd worden.

WAAR? Waregem, specifieke adres volgt!

WANNEER? 29 september, verzamelen aan het Singelke (Sint-Laureins) om 10u45, aankomst Waregem om 12u, act 14u30. Alle ouders kunnen kijken! Dit wordt sowieso een unieke ervaring! 


Zin om mee te doen? Graag mailen (dansschoolmovimento@hotmail.com) met je voornaam + familienaam en of je ouder al dan niet kan rijden. We proberen zoveel mogelijk te carpoolen!

TER HERINNERING:

Beste dansers en ouders, 

Na de zeer succesvolle eerste lesweken zijn we nu echt van start gegaan. Er zijn heel wat nieuwe lessen en ook een nieuwe locatie! Vergeet niet in te schrijven via de website als dat nog niet zou zijn gebeurd:  https://www.dansschoolmovimento.be/inschrijvingen/
Zeker voor het paaldansen is het snel inschrijven geblazen. Bij genoeg inschrijvingen zullen we de les ontdubbelen zodat iedereen zeker comfortabel les kan volgen. Hou zeker ook onze Facebook pagina in de gaten!

Hierbij alle infobrieven nog eens digitaal die we afgelopen week ook fysiek uitdeelden. Gelieve deze grondig te lezen:


PROEFLES
Een proefles kost vanaf nu €5 per les. Bij inschrijving krijgt u het proeflesgeld terug voor de les waar u effectief voor inschreef. Proeflesgeld graag cash in een enveloppe met naam danser. 

LESSEN OP ZATERDAG IN EEKLO
De lessen op zaterdag in Eeklo zullen 15min later beginnen dan origineel afgedrukt in de folder. De les Ballet begint dus om 15u en de les Modern om 16u.

16+ VRAGEN
Afgelopen periode kreeg ik vragen over al dan niet een extra les voor High Heels en Choreolab 16+.  We houden jullie via mail op de hoogte.

UiTPAS MEETJESLAND & KANSENTARIEF
Vanaf deze week kan je ook met het UiTPAS Meetjesland bij ons terecht, vul zeker het nummer van op je pas in op je (bestaand) profiel op de website om de punten te sparen. Voor het Kansentarief lees je best even de procedure onderaan deze pagina https://www.dansschoolmovimento.be/prijzen/

DVD/Blue-Ray/Foto's 'HOTEL MOVIMENTO'-dansshow
De Blue-Ray/DVD’s van foto’s en film van ‘Hotel Movimento’ zijn nog volop in de maak. Diegenen die er eentje besteld hebben, zullen die in de les van hun docent ontvangen zodra ze klaar zijn.

Groetjes en tot gauw,
Talitha De Decker en het Movimento-team

P.S: Als u aankopen zou doen online, vergeet dan niet langs deze website te gaan om ons te steunen: https://trooper.be/movimento

SHOP ONLINE EN STEUN ONZE SCHOOL

https://trooper.be/movimento

Bent u van plan om online zaken te kopen? U kan de dansschool steunen door via onze trooper pagina naar uw geliefde webshop te surfen. Zonder meerkost voor u krijgt de dansschool van de webshop een 'percentje' op wat u kocht. Zo helpt u ons door gewoon uw aankopen te doen via: Collect&Go, Collishop, Coolblue, Decathlon, Hema, Booking.com, nmbs... en nog zoveel meer... 

U hoeft niets te doen, gewoon uw normale internetaankopen, maar dan via deze pagina: https://trooper.be/movimento
Zit je nog met vragen? Heb je meer info nodig? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! 
dansschoolmovimento@hotmail.com  0486/27.61.51
www.dansschoolmovimento.be 
Facebook: Dansschool Movimento Instagram: Dansschoolmovimento


Copyright © 2019 Dansschool Movimento, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp