Copy
View this email in your browser
Op zondag 1 december is er terug ons Sinterklaasfeest! Joepie!
Wat mag je verwachten? Een optreden voor de Sint waarin elke groep toont wat ze tot nu toe geleerd hebben, snoep, cadeautjes en vooral heel veel gezelligheid. De opbrengst van deze dag zal gespendeerd worden aan de vele kostuums die we zullen nodig hebben voor de dansshow. 
 
Wat? Sinterklaasfeest met optredens van de dansers
Waar? CC Den Hoogen Pad, Dorp 16b, Adegem
Wanneer? Zondag 1 december 2019
Elke leerling moet zich AAN- of AF-melden voor het Sinterklaasfeest 2019, dus ook als u niet komt. Zie in het filmpje hoe dat moet. Alvast bedankt.
Net als vorige jaren zal het Sinterklaasfeest plaatsvinden in 2 delen. 
Deel 1 is enkel voor de kleuters en de crews/compagnies, deel 2 is voor iedereen tussen 6 en 12 jaar. 

Waarom?
 • Het eerste deel is enkel voor de kleuters + crews/compagnies. Dit zorgt ervoor dat het voor de kleinsten minder lang zal duren. Ze kunnen uitgebreid en rustig op de foto met de Sint en er zal meer oog voor hen zijn. We hopen onze allerkleinsten een onvergetelijke ervaring te kunnen bezorgen! 
 • Daarnaast hoeven we minder mensen teleur te stellen omdat ze niet kunnen meekomen omdat het ‘vol’ is. Door het publiek te splitsen hopen we dat het aangenamer voor iedereen zal zijn. 
 • Het zal een korte, krachtige en vooral humoristische namiddag worden. 
Elke persoon die graag wilt langskomen om te kijken naar één deel betaalt 6 euro als er online betaald wordt via het inschrijvingssysteem. Volwassenen krijgen hiervoor toegang, een consumptie en 2 pannenkoeken. Kinderen krijgen hiervoor toegang, een grote zak snoep en 2 pannenkoeken. Kom je graag naar 2 delen kijken? Dan betaal je hiervoor 10 euro. Als volwassene zie je hiervoor beide delen, krijg je 2 consumpties en 2 pannenkoeken. Als kind zie je hiervoor beide delen, krijg je 2 pannenkoeken, een zak snoep en een consumptie. Bij het online inschrijven zal je kunnen aanduiden voor welk deel je reserveert. Kijk dus goed na op het schema in welk deel jouw kind deelneemt. 
Praktisch:
 • Als danser krijg je gratis je toegang en een zak snoep, na inschrijving via de website. Je ontvangt een email met instructies in een filmpje over hoe dat allemaal moet. Simpel en in 2 minuten geregeld. Pannenkoeken of drankjes zijn niet gratis voor de dansers maar kunnen aangekocht worden tegen een democratische prijs.
 • Goed om te weten voor die dag: de plaatsen zijn ongenummerd. Wij openen de deuren pas op het aangegeven uur. Wie vroeger aanwezig is, zal iets kunnen drinken in het cafetaria, maar nog niet binnen kunnen in de zaal.
 • Vorig jaar zat ons Sinterklaasfeest volledig vol. Dit jaar geldt terug de regel VOL = VOL
 • Wij doen erg ons best om de zaal mooi te versieren. Alle leerlingen zullen een Sint-tekening meekrijgen naar huis. Kleur die in en breng die op 1 december terug mee! Dan hangen we die op speciaal voor de Sint.
 • Alle dansers hebben die dag zwarte kledij aan: een zwarte lange broek of legging zonder print, zwarte sokken (geen enkelkousen) en een zwart topje. Voor de oudsten zijn ook alle bh’s zwart. Broeken of leggings van Movimento zijn uiteraard ook toegelaten. De haren zijn vast.
 • De leerlingen van préballet, ballet 6-9 en ballet 9-12 doen hun uniform aan: balletpakje van de school, roze collants en roze leren schoentjes. Hun haar is in een dotje. 
   
Inschrijven kan via de website vanaf maandag 21 oktober  http://dansschoolmovimento.be/ doorklikken naar inschrijven of http://inschrijven.dansschoolmovimento.be
De inschrijvingen worden afgesloten op woensdag 30 oktober. Je toegangsbandjes krijg je bij de ingang de dag zelf en kunnen niet doorgegeven worden.
 
Ben je nog nooit bij ons Sinterklaasfeest geweest, maar ben je toch al nieuwsgierig? Neem dan zeker een kijkje op onze website bij ‘media’, waar je filmpjes met de sfeerbeelden van vorig jaren vindt. Zeker eens de moeite! Kan je niet meedoen? Laat ons dit zeker (!!) ook weten via je profiel op de website. Zo zijn wij ook op de hoogte.(Geldig enkel voor deelnemende groepen).
Sfeerbeelden vanop een vorig Sinterklaasfeest
NIEUW: Alle balletexamens vallen dit jaar voor alle groepen (van préballet tot 14+) van alle locaties op zondag 15 maart 2020 in ’t Singelke (Sint-Laureins). Op zondag 22 maart 2020 zullen de leerlingen van alle musicallessen uit alle afdelingen hun zelfgemaakte musical tonenen aan publiek in ’t Singelke. Beide dagen zijn open voor publiek. Iedereen is dus welkom om een kijkje te nemen! Uren volgen later nog.

KAMPEN
INSCHRIJVINGEN ZIJN GEOPEND!

INSCHRIJVEN

LESSENREEKSEN IN OKTOBER/NOVEMBER

LESSENREEKS DANSMIX TIENERS & VOLWASSENEN

18/10 - 25/10 - 8/11 - 15/11
Voor al onze tieners en twintigers die het te druk hebben om het hele jaar door te dansen of voor diegene die zin hebben in een ‘extraatje’: Anke voorziet een 4-lessenreeks waarin er per les een andere stijl aan bod komt. De focus ligt dus op dansplezier en gevarieerde choreos!

 

LESSENREEKS KINDERYOGA

15/10 - 22/10 - 5/11 - 12/11 - 19/11 - 26/11
Bezorgd om de overdosis prikkels waaraan je kind dagelijks wordt blootgesteld? Wij ook! Daarom starten we dit jaar met yoga voor kinderen. Door dans, stretching, beweging en ademhaling ontdekken de kinderen op speelse wijze hun lichaam. Ook hun innerlijke wereld wordt bij kinderyoga aangesproken, wat een positief zelfbeeld en een gegrond vertrouwen en innerlijke rust teweeg brengt.

 

EXTRA LESSEN PAALDANS VOLWASSENEN 
EXTRA LES CHOREOLAB 16+

INSCHRIJVEN

TER HERINNERING:
Hierbij alle infobrieven nog eens digitaal die we afgelopen week ook fysiek uitdeelden. Gelieve deze grondig te lezen:


PROEFLES
Een proefles kost vanaf nu €5 per les. Bij inschrijving krijgt u het proeflesgeld terug voor de les waar u effectief voor inschreef. Proeflesgeld graag cash in een enveloppe met naam danser. 

UiTPAS MEETJESLAND & KANSENTARIEF
Vanaf deze week kan je ook met het UiTPAS Meetjesland bij ons terecht, vul zeker het nummer van op je pas in op je (bestaand) profiel op de website om de punten te sparen. Voor het Kansentarief lees je best even de procedure onderaan deze pagina https://www.dansschoolmovimento.be/prijzen/

DVD/Blue-Ray/Foto's 'HOTEL MOVIMENTO'-dansshow
De Blue-Ray/DVD’s van foto’s en film van ‘Hotel Movimento’ zijn nog volop in de maak. Diegenen die er eentje besteld hebben, zullen die in de les van hun docent ontvangen zodra ze klaar zijn.

Groetjes en tot gauw,
Talitha De Decker en het Movimento-team

P.S: Als u aankopen zou doen online, vergeet dan niet langs deze website te gaan om ons te steunen: https://trooper.be/movimento
Facebook
Instagram
Website

SHOP ONLINE EN STEUN ONZE SCHOOL

https://trooper.be/movimento

Bent u van plan om online zaken te kopen? U kan de dansschool steunen door via onze trooper pagina naar uw geliefde webshop te surfen. Zonder meerkost voor u krijgt de dansschool van de webshop een 'percentje' op wat u kocht. Zo helpt u ons door gewoon uw aankopen te doen via: Collect&Go, Collishop, Coolblue, Decathlon, Hema, Booking.com, nmbs... en nog zoveel meer... 

U hoeft niets te doen, gewoon uw normale internetaankopen, maar dan via deze pagina: https://trooper.be/movimento
Zit je nog met vragen? Heb je meer info nodig? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! 
dansschoolmovimento@hotmail.com  0486/27.61.51
www.dansschoolmovimento.be 
Facebook: Dansschool Movimento Instagram: Dansschoolmovimento


Copyright © 2019 Dansschool Movimento, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp