Copy
View this email in your browser
Dag iedereen,

Afgelopen zondag hadden we onze eerste online competitie: Belgian Dance Awards. Niet echt wetende wat ik moest verwachten, zat ik zondag toch wat zenuwachtig klaar in de zetel om alles te volgen. Een gek gevoel, want normaal is supporteren voor elkaar een essentieel onderdeel hiervan. Nu was het 'anders': iedereen in zijn eigen zetel thuis. Het was wennen en ook al kijk ik stiekem uit naar de 'echte' wedstrijden, toch ben ik trots om te kunnen zeggen dat we veel mooie prijzen in de wacht gesleept hebben, terwijl we héle sterke concurrentie hadden. Geniet hier mee van al onze overwinningen.

Voor mij was het alvast een opkikkertje in deze gekke tijden en het geeft zeker een boost om onszelf te blijven ontwikkelen en verbeteren. Naast dit is er nog meer fijn nieuws op komst :-) Hieronder groepeer ik alle info even per 'thema'.

-12: BUBBELROOSTER

Maandag gingen we van start met ons 'bubbelrooster' voor -12. Hier en daar waren nog wat vragen en probleempjes. Wij blijven dagelijks bijschaven zodat alles binnenkort feilloos kan verlopen. De lessen/leerlingen waarbij er nog praktische vragen waren, worden zondag 28/02 hierover gecontacteerd.

Je kan het volledige overzicht terugvinden op onze website.
Belangrijk voor mensen van 'oranje' (BEURTROL):
De nummering van de weken is dezelfde als de nummering op onze 'danskalender'. Die kan je hier terugvinden. Alvast bedankt om dit goed na te kijken en op te volgen.

 +12: WELCOME BACK!

Amai, wij zijn héél blij dat we vanaf deze week +12 terug mogen verwelkomen. We beginnen met een 'testweek'. Hierin zal snel duidelijk worden of het systeem wat we voor ogen hebben en deze week hanteren werkt (of niet). Volgend weekend zullen we evalueren en bijsturen waar nodig.

Wat gaan we doen? Samen buiten dansen - yeaaah :) Gezien de temperaturen momenteel, lijkt ons dit geen probleem. Alles gebeurt covidproof en volgens de regels: in bubbels van 10. Er kunnen 2 bubbels langskomen (dus 20 leerlingen). Bij meer interesse kan je op de wachtlijst gaan staan en kijken we om een derde bubbel in te lassen. Iedere bubbel zal een eigen begeleider hebben. 

Voor wie? Iedereen van 12 tot en met 18 jaar.

Hoe pakken we het aan? Wekelijks voorzien we 4 lessen: 2 op woensdag en 2 op zaterdag.  Het rooster van wat we aanbieden zal wekelijks veranderen, zodat alle dansstijlen eens passeren en iedereen iets kan volgen wat hij/zij leuk vindt. Zo heb je de kans om alles eens te proberen en kennis te maken met nieuwe stijlen en docenten. (Enkel voor de mensen van teen crew en original crew is er op vrijdag een 'vaste' les.)

Waar? Deze week 'testweek' aan 't Sentrum, Singelken 13. Eventueel kijken we om komende weken ook uit te breiden naar Eeklo! 

Programma deze week:
Woensdag 3 maart, 18u15-19u15: Paaldans (Sarah)
Woensdag 3 maart, 19u15-20u15: Modern/jazz (Sarah)
Vrijdag 5 maart, 19u30-20u30: Teen crew + Original crew (Talitha)
Zaterdag 6 maart, 14u30-15u30: Girly (Fien)
Zaterdag 6 maart, 15u30-16u30: Hiphop (Fien)

Waar hou je rekening mee? De lessen gaan buiten door. Zorg dat je passend gekleed bent. Aankomen doe je met je mondmasker. Het zal duidelijk zijn bij aankomst hoe we ons organiseren maar probeer zelf ook ten alle tijde afstand van elkaar te houden, ook bij het aankomen en vertrekken. Gebruik maken van de toiletten zal mogelijk zijn.

Hoeveel kost het? €5 per les. Je brengt dit geld mee in een gesloten enveloppe met je naam erop en geeft dit bij het begin van de les aan je docent. Door dit systeem toe te passen zijn we erg flexibel qua organisatie en zitten jullie ook niet vast aan een abonnement of beurtenkaart.

Hoe reserveren? Reserveren kan via dit bestand. Probeer steeds je eigen naam in te voegen. Gelieve géén namen van andere personen te verwijderen! Wees verantwoordelijk: eens je je plek reserveert is die niet meer beschikbaar voor een andere danser; kom dan ook effectief naar de les. We rekenen op jullie verantwoordelijkheidszin zodat dit fijn kan verlopen, zonder last-minute annulaties. 

BALLETEXAMENS: WEEK LATER

Doordat we toch even hebben stilgelegen door reorganisatie, hebben we ervoor gekozen het balletexamen voor alle leerlingen ballet (préballet, ballet 6-9, ballet 9-12, ballet lagere school Eeklo) een week later te leggen. Alle leerlingen zullen op zondag 21 maart balletexamen hebben in hun eigen bubbel. Voor de leerlingen in Eeklo zal dit doorgaan in Eeklo, voor de leerlingen uit Sint-Laureins zal dit plaatsvinden in Sint-Laureins. Helaas zullen ouders niet kunnen meekijken. Alle balletexamens worden gefilmd, zodat jullie thuis toch kunnen meegenieten! De precieze info voor het balletexamen komt binnenkort jullie richting uit.

LEERLINGEN OOSTBURG

In Nederland zijn er ook versoepelingen, al is er nog onduidelijk of samen sporten nu wel of niet kan. Aankomende week hopen we hierover meer informatie en duidelijkheid te hebben. We hopen alvast dat we ook onze leerlingen in Oostburg snel terug mogen ontvangen.

TOT SLOT

Mochten er nog vragen zijn, stuur ons dan gerust een mail. Verder zijn we achter de schermen de digitale dansshow aan het voorbereiden zodat alle kids toch kunnen schitteren dit jaar. Ook de kampvoorbereidingen voor de zomer zijn al van start gegaan. Daarvoor zoeken we nog wat spullen (voor het 'escape kamp' waarbij we onze eigen escape rooms bouwen). Hieronder kan je de spullen vinden die we zoeken. Kan je ons helpen? Geef dan zeker een seintje.
Tot slot wens ik jullie allemaal een fijn weekend toe. Geniet van het zonnetje! :-)

Liefs,
Juf Talitha & het Movimentoteam

PS: Komende zondag (28/02) kan je terug voor Movimento supporteren. Dit keer nemen we deel aan Dance Waves Competition (online). Dit is gratis online te bekijken via hun YouTube-kanaal
 

Terugbetalingen: working on it!


Tot 23/02 hadden alle tieners en volwassenen die zich inschreven voor semester 2 tijd om een formulier voor terugbetaling in te vullen. Wij hebben alles ontvangen en zijn momenteel alles aan het verwerken.

KAMPEN PAASVAKANTIE


Inschrijvingen staan open en gaan vrij snel. Mis het dus niet! (VOL=VOL)

Wist je dat we bij de Musical Intensive een heuse musicalfilm zullen maken als een voorstelling niet mogelijk is? ;-) Creativity is the key! 

Inschrijvingen voor de  paasvakantie en grote vakantie staan open! Indien een kamp niet kan doorgaan door corona wordt het inschrijfgeld integraal teruggestort. Inschrijven kan hier.

Blijf jij ook dansen in je kot? Ons online platform blijft beschikbaar voor jou! 

http://videolessen.dansschoolmovimento.be/ 

waar je toegang krijgt met dezelfde logingegevens als voor het inschrijfsysteem. Enkel wie ingeschreven is voor lessen dit schooljaar heeft toegang tot de online videolessen. De lessen Zumba worden door Steve online vervangen, hou zeker zijn Facebook in de gaten hiervoor: https://www.facebook.com/steve.debie

CONTACT: WE ZIJN ER (VAKER) VOOR JOU!


Zit je nog met vragen? Heb je meer info nodig? Zit je met een bepaalde bezorgdheid rond covid-19? Was er een lessituatie waarbij je je niet comfortabel voelde?  Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!
E-mail: dansschoolmovimento@hotmail.com 
Telefoonnummer: 0486/27.61.51
Website: www.dansschoolmovimento.be
Facebookpagina: Dansschool Movimento
Facebookgroep voor leden: Dansschool Movimento
Instagram: Dansschoolmovimento

WAT KAN JIJ VOOR ONS DOEN?

Facebook
Instagram
Website


Copyright © 2021 Dansschool Movimento, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp