Copy
View this email in your browser
Dag iedereen,

Alles valt weer rustig aan in de plooi. Iedereen is terug les aan het volgen in de eigen bubbel. Wij hopen alvast dat de laatste weken van het dansjaar jullie veel plezier bezorgen én we proberen ook nog even een lichtpuntje te creëren, iets om samen naar uit te kijken voor de leerlingen -12: onze digitale dansshow. Of beter gezegd: 5 digitale dansshows.

(Als je je nu even hebt verslikt in je koffie... Je leest het goed: 5 (!) digitale dansshows).

Hieronder meer info over alles.

PLANNING LESSEN / JAARKALENDER

Kan jij het ook niet helemaal meer volgen welke lessen wanneer worden ingehaald of tot wanneer het dansseizoen nu precies loopt? Dat begrijpen wij helemaal! We hebben daarom onze jaarkalender zo duidelijk mogelijk aangepast. 

Opgelet: zaterdag 22 mei wél les.. ondanks dat er dat weekend ook opnames zijn voor de digitale dansshows. De uren van de lessen en opnames vallen niet samen.

BEURTROLLEN

Via onze bubbelpagina kan je nog eens alle informatie terugvinden over de bubbels en beurtrollen. We hebben er ook de data bij vermeld, om het nog duidelijker voor iedereen te maken.

DIGITALE DANSSHOWS

Bij Movimento toveren we graag een glimlach op mensen hun gezicht. Ook al staat dans altijd centraal, het gaat verder dan dat. Het zenuwachtig gegiechel als jongste leerlingen voor het eerst op een podium mogen staan, de blinkende ogen als iemand een mooi kostuum mag aantrekken en daardoor ineens transformeert in een podiumster of de trotse blik van ouders en grootouders die hun (klein)kinderen aan het werk zien. Dát zijn de momenten waar wij het voor doen. De momenten waar wij graag hard voor werken, net omdat ze ook onze batterijen opladen.

Afgelopen seizoen moesten we onze jubileumshow missen. Juf Talitha had dit jaar het idee om een digitale dansshow te maken en samen met de docenten ging ze aan de slag. Verschillende groepen zouden gaan samenwerken en alle leeftijden zouden samen 1 grote digitale dansshow maken. Helaas strooide de 'bubbelplanning' roet in het eten maar we herwerkten het plan en kwamen tot het volgende: 5 digitale dansshows! 

Wat is dit precies?
We gaan onze aangeleerde choreografieën per bubbel opnemen in CC Den Hoogen Pad. Er zal, net als bij een gewone show, een professionele lichttechnieker aanwezig zijn en een professionele cameraploeg. Ook voorzien wij voor elke leerling een kostuum zodat het echt een totaalervaring zal zijn voor de leerlingen. Nadien verwerken wij de opnames tot 5 digitale dansshows: musicalshow, peuter- en kleutershow, 6-9-jarigen show, 9-12-jarigen show, show crews & compagnies. 

Dit bieden we jullie helemaal gratis aan: zowel deelnemen als bekijken zal volledig gratis zijn. We hopen zo toch een lichtpuntje in het dansseizoen te creëren voor onze jongste leerlingen.

Praktisch
Heel belangrijk is dat je nakijkt wanneer jouw opnames zijn. Dat kan je hier nakijken. 

Hét allerbelangrijkste is inschrijven, zodat we weten of je al dan niet meedoet. Ook als je niet kan deelnemen, verwachten we dat je dit doorgeeft. Zo kan er bij de docent geen twijfel ontstaan voor de plaatsing. Benjamien heeft een filmpje voor jullie opgenomen waarin hij haarfijn uitlegt hoe je dat kan doen. Je vindt dit ook op de hierboven vermelde pagina. Bekijk dit even rustig en breng zo op een gemakkelijke manier je inschrijving in orde!

Deadline inschrijving = dinsdagavond 27/04. Graag snel in orde maken dus!
(Alvast bedankt)


Hoe kan je het bekijken?
Hoe we het precies zullen verspreiden (Facebook, Youtube, Vimeo...) zijn we nog even aan het bestuderen. Wel kunnen we meegeven dat zondag 6 juni alle shows gratis worden uitgezonden. Zet dit dus alvast in jullie agenda! Een rooster en manier van uitzenden volgt nog.

OP KOMST
  • Eén dezer dagen mogen jullie nog een update verwachten voor 12+'ers. 
  • De balletleerlingen ontvangen deze week allemaal hun evaluatie van het balletexamen en diploma. Wil je nog eens terugkijken naar de video's van de balletexamens? Bekijk deze dan hier.
  • Het terugbetalingsformulier voor Oostburg staat nog online tot 30/04. Voor de leerlingen uit Oostburg: vergeten jullie dit niet in te vullen?
  • Tijdens de paasvakantie hebben we 3 fijne kampen gehad. We zijn alle digitale toonmomenten nog aan het verwerken. Er komt zeker nog een mailtje aan met toffe sfeerbeelden!
  • Intussen lopen de inschrijvingen voor de zomerkampen in de zomer ook snel binnen. Gisteren kregen we bevestiging dat alles in bubbels van 50 kan doorgaan, joepie! Wil jij er bij zijn? Check dan hier onze kampen. Sommige kampen zijn al voor meer dan de helft volzet!
  • Binnenkort zal er ook terug een nieuwe auditie zijn voor ons miniteam en onze crews en compagnies. Zodra er nieuwe data bekend zijn, horen jullie het als eerste!

Het is al een enorm bewogen seizoen geweest. Graag wil ik iedereen even bedanken voor het vele begrip en vertrouwen. Ik wens iedereen veel plezier toe in de laatste weken van dit dansseizoen. Geniet met volle teugen! Graag tot snel (op de digitale dansshows?).

Liefs,
Juf Talitha & het Movimentoteam

 
 

Blijf jij ook dansen in je kot? Ons online platform blijft beschikbaar voor jou! 

http://videolessen.dansschoolmovimento.be/ 

waar je toegang krijgt met dezelfde logingegevens als voor het inschrijfsysteem. Enkel wie ingeschreven is voor lessen dit schooljaar heeft toegang tot de online videolessen. De lessen Zumba worden door Steve online vervangen, hou zeker zijn Facebook in de gaten hiervoor: https://www.facebook.com/steve.debie

CONTACT: WE ZIJN ER (VAKER) VOOR JOU!


Zit je nog met vragen? Heb je meer info nodig? Zit je met een bepaalde bezorgdheid rond covid-19? Was er een lessituatie waarbij je je niet comfortabel voelde?  Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!
E-mail: dansschoolmovimento@hotmail.com 
Telefoonnummer: 0486/27.61.51
Website: www.dansschoolmovimento.be
Facebookpagina: Dansschool Movimento
Facebookgroep voor leden: Dansschool Movimento
Instagram: Dansschoolmovimento

WAT KAN JIJ VOOR ONS DOEN?

Facebook
Instagram
Website


Copyright © 2021 Dansschool Movimento, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp