Copy
View this email in your browser
BELANGRIJKE INFO VOOR IEDEREEN DIE MEE DANST IN ONZE DANSSHOW

Geachte ouder/leerling,

Deze week is het kostuumweek. Dit wil zeggen dat alle kostuums die er al zijn deze week gepast zullen worden. Ook geven we jullie door wat je zelf dient aan te schaffen tegen de dansshow. Dit is amper iets, aangezien wij bijna alles voorzien. Op deze link kan je de info vinden. Mochten hierover nog vragen zijn, vraag het even aan je docent of stuur ons een e-mail. Het aftellen naar de show kan stilaan beginnen. Wij wensen iedereen veel plezier in de lessen met de voorbereidingen!

Gelieve deze brief (klik hier) grondig te lezen voor alle uitgebreide info omtrent de dansshow van 8, 9 juni waar u(w) (kind) aan mag deelnemen. Er is ook actie van u vereist omtrent het doorgeven van aanwezigheden op volgende data (zie brief pagina's 2,3 en 4).
  • Woensdag 1 mei: aanleren finaledans
  • Woensdag 29 mei: Prégenerale
  • Zondag 2 juni: Generale repetitie
  • Zaterdag 8 juni: Show 1
  • Zondag 9 juni: Show 2
Let op: sommige leerlingen mogen slechts deelnemen aan één van de twee shows, voor info over aan welke show uw kind mag deelnemen verwijs ik terug naar de brief pagina's 2,3 en 4.
Kijk zeker ook nog eens onze aangepaste jaarkalender na.

Na het lezen van de brief verwachten wij via het inschrijfsysteem te weten te komen of u(w) (kind) al dan niet deelneemt. (Aparte inschrijving per kind!)

Hiervoor passen we hetzelfde systeem toe als bij het Sintfeest: log in op ons inschrijfsysteem (iedereen heeft zijn logingegevens via mail ontvangen, maak geen nieuwe aan!), klik in de linker kolom op ‘events’ en daarna op de verschillende ‘dansshow ’ items. Je zal je aanwezigheden voor de finale-oefening, prégenerale, generale en het showweekend kunnen doorgeven. Aanwezigheid op de generale repetitie is verplichting indien je wilt deelnemen aan de show. Het is belangrijk dat iedereen zijn aanwezigheid correct doorgeeft, zodat de docenten hiermee rekening kunnen houden voor hun plaatsing. Het is NIET de bedoeling om, na het ingeven van deze gegevens, die nog aan te passen. Plaatsingen worden vastgelegd en kunnen niet steeds aangepast worden.

Alvast bedankt,
Met vriendelijke groeten,
Movimento-team
We zijn dit jaar voor de show ook weer op zoek naar:

SHOP ONLINE EN STEUN ONZE SCHOOL

https://trooper.be/movimento

Bent u van plan om online zaken te kopen? U kan de dansschool steunen door via onze trooper pagina naar uw geliefde webshop te surfen. Zonder meerkost voor u krijgt de dansschool van de webshop een 'percentje' op wat u kocht. Zo helpt u ons door gewoon uw aankopen te doen via: Collect&Go, Collishop, Coolblue, Decathlon, Hema, Booking.com, nmbs... en nog zoveel meer... 

U hoeft niets te doen, gewoon uw normale internetaankopen, maar dan via deze pagina: https://trooper.be/movimento
Vergeet niet in te schrijven voor onze aankomende kampen!
Zit je nog met vragen? Heb je meer info nodig? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! 
dansschoolmovimento@hotmail.com  0486/27.61.51
www.dansschoolmovimento.be 
Facebook: Dansschool Movimento Instagram: Dansschoolmovimento


Copyright © 2019 Dansschool Movimento, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp