Copy
Hvis du ikke kan læse dette nyhedsbrev - klik her
Nyt fra UCC

Danmark skal have guld i digital dannelse

Det går trægt med at implementere digitale teknologier i skoler og dagtilbud på en måde, der forbedrer undervisning og pædagogisk arbejde. Men alle børn bør lære at mestre de nye teknologier, mener tre eksperter.

Læs mere
Facebook Twitter Linkedin
 
forskningens døgn

I anledning af Forskningens Døgn den 25. april 2017 afholder UCC en række gå-hjem-møder om den nyeste forskning for undervisere, studerende og praktikere. 

 

“Må jeg se din tunge, Lea”

news

I idrætsbørnehaven Budstikken er man vilde med it. Stik imod hvad både forældre og pædagoger kunne frygte, er der ingen dovne skærmzombier her. Digitale redskaber gør kun børn mere aktive og giver dem en større kropsforståelse, lyder det.

Læs mere
Facebook Twitter Linkedin
 

Vesterbro Ny Skole indtager Future Classroom Lab

news

Hvordan får man 20 børn fra to 7. og to 8. klasser til at arbejde entusiastisk sammen i grupper i timevis – uden at de en eneste gang spørger, hvornår der er pause? Et skræddersyet undervisningsforløb med fokus på spilbaseret læring er i hvert fald én måde.

Læs mere
Facebook Twitter Linkedin
 

Åbent hus

Meritpædagoguddannelsen
Kom og hør om meritpædagoguddannelsen er noget for dig. Vi holder Åbent Hus onsdag d. 19. april kl. 18 -20 på Campus Carlsberg.

Læs mere
 

diplommodul

Karrierevejledning af voksne
Du kan nu få diplommodulet 'Karrierevejledning af voksne' til reduceret pris. 

Læs mere
 
Se alle
 
konference
 

Var aldrig blevet pædagog uden netbaseret merituddannelse

news

"Vi har fire børn, så det kunne ikke lade sig gøre at tage en almindelig uddannelse. Desuden var min arbejdsplads ikke vild med, at jeg skulle være væk så lang tid. Så da jeg fandt pædagoguddannelsen som netmerit, tænkte jeg: Det er da supernemt. Det kan jeg sagtens. Og nu er jeg snart færdig. Men nemt har det ikke været."
Interview med Henriette Godvin, studerende på den netbaserede merituddannelse til pædagog.

Læs mere
Facebook Twitter Linkedin
 

børn og skilsmisse

Kom til bogreception for Anja Marschalls bog "Børn og skilsmisse" og hør oplæg af forfatteren og indlæg ved bl.a. børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev mandag den 20. marts 2017

Læs mere om arrangementet

 
Ny udgivelse
UCC Magasin

Nyt UCC magasin: Digital dannelse

Nye medier giver mulighed for nye fællesskaber, og nye teknologier kan potentielt skabe mere velfærd. Men hvordan kan pædagoger og lærere udnytte mulighederne på en kreativ og skabende måde? Og hvordan undgår vi digital mobning blandt børn og lærer dem at navigere forsvarligt online?

Læs mere
Facebook Twitter Linkedin
 
UCC Magasin

Forskningens maskinrum

Forskningsprojekter finder nu ofte sted mellem aktører fra flere uddannelsesmiljøer med forskellige dagsordener, skiftende deltagere og nye metoder. Hvordan forvaltes denne komplekse arbejdsproces bedst? Svarene gives ud fra et konkret projekt, Technucation, om lærere og sygeplejerskers teknologiske ’literacy’. Deltagerne – antologiens forfattere – diskuterer, hvordan ny viden blev udviklet til gavn for uddannelse og praksis i et kompliceret forløb med talrige fremgangsmåder.  

Læs mere
 

vejlederkonference 2017

UCC's årlige vejlederkonference 10. – 11. maj på Hotel Svendborg i Svendborg.

Læs mere
 

kursus

Sprogindsatser i dagtilbud 0-6 år - Hvordan arbejder jeg med børns sproglige udvikling?

Læs mere
 
 

Dine profiloplysninger

Nyt fra UCC udkommer ca. en gang om måneden. Det opdaterer dig med ny viden og praksis på professionsområdet og informerer om UCC's tilbud.

Du er tilmeldt nyhedsbrevet med følgende oplysninger:

Navn: <<Fornavn>> <<Efternavn>>
Stilling: <<Stilling>>
Arbejdsplads: <<Arbejdsplads>>

Klik her for at ændre dine profiloplysninger.