Copy
Hvis du ikke kan læse dette nyhedsbrev - klik her
Nyt fra UCC

Børnehuset Hørgården har styrket sit arbejde med udsatte børn 

Personalet i syv københavnske dagtilbud bliver videreuddannet direkte i deres pædagogiske hverdag i skræddersyede forløb udviklet af UCC. I Børnehuset Hørgården på Amager har personalet fået skærpet blikket for udsatte børns ressourcer. 

Læs mere
Facebook Twitter Linkedin
 
"3-6 årige børn er så nysgerrige og modtagelige – og glade i låget!"
news

UCC sætter fokus på de mange karrieveje for pædagoger. Læs her om Benni, der er pædagog i en udflytterbørnehave.

Læs mere
Facebook Twitter Linkedin
 
Tekstilformidlere udstiller i Rundetaarn
news

Den 9.-11. februar holder de nyuddannede tekstilformidlere deres afgangsudstilling i Rundetaarn. Udstillingen viser bredden inden for tekstildesign, håndværk og formidling – og giver et fantastisk indblik i en spændende og kreativ verden, hvor tekstilhåndværk er i centrum. Der vil være mulighed for at mødes og snakke med udstillerne.

Læs mere
Facebook Twitter Linkedin
 
Én bydel, seks virksomheder og 40 studerende lærer af hinanden
news

Nabohood-projektet skal på én gang udvikle området omkring Carlsberg Byen og give pædagog- og lærerstuderende stærke kompetencer inden for social innovation og tværfagligt samarbejde.

Læs mere
Facebook Twitter Linkedin
 
Nye udgivelser
UCC Magasin

Børn og skilsmisse

Lærere og pædagoger føler sig ofte rådvilde, når de møder børn og forældre i skilsmisse. I denne korte og praksisnære bog giver adjunkt i UCC, Anja Marschall, der forsker i børneliv i skilsmissefamilier, forskningsbaserede bud på, hvad lærere og pædagoger kan gøre for at støtte et skilsmissebarn. Hvert kapitel åbner med en case fortalt af børnene selv, og der følges op med analyser, opmærksomhedspunkter, guidelines og spørgsmål til refleksion. 

Læs mere
Facebook Twitter Linkedin
 
UCC Magasin

Kom ind i sproget

UCC's Lone Wulff og Stine Kragholm Knudsen har redigeret bogen 'Kom ind i sproget', der kvalificerer folkeskolens faglærere til at møde flersprogede elever med den særlige faglighed, som knytter sig til dansk som andetsprog. Gennem faglige forløb og andre praksiseksempler viser forfatterne, hvordan lærere kan tilrettelægge stilladserende og sprogudviklende undervisning i og på tværs af klassetrin i skolens fag.

Læs mere
Facebook Twitter Linkedin
 
UCC Magasin

Tidlig sprogstart i skolen

Hvordan kan man organisere og strukturere en sprog- og kulturundervisning, der inddrager elevernes forskellige viden og interesser, og samtidig sætte præcise læringsmål med fokus på elevernes fælles og individuelle læring? Det giver forfatterne deres bud på i bogen 'Tidlig sprogstart i skolen', der er redigeret af lektor i UCC, Annette Søndergaard Gregersen, og hvor blandt andet Petra Daryai-Hansen, der er docent i UCC, bidrager.

Læs mere
Facebook Twitter Linkedin
 
Future classroom podcast

Hver fredag eftermiddag udsender studerende fra UCCs Future Classroom Teacher linje en podcast. Her kan man høre om, hvordan det er at være lærerstuderende på UCC, og tidens tendenser inden for 21. st century skills og teknologibaseret undervisning bliver diskuteret.

Hør podcasts:

iTunes
Facebook
Twitter
 

Gratis morgenmøde

SPOT ON: Styr på læringen - jagten på tegn på produktivitet

27. februar 9-10.30

Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 V

Læs mere om arrangementet

 
Citat

Det er lykkedes at skabe en fælles forståelse af, hvad der skaber god kvalitet for børn i dagtilbud. Vores bud bygger på et bredt læringsbegreb og skal sikre bl.a. dannelse, leg, børnefællesskaber og læringsmiljøer. Det er et godt udgangspunkt for at kunne styrke kvaliteten i dagtilbud fremover. Samtidig har vi i UCC god grund til at være stolte over, at vi i høj grad har deltaget i og bidraget til et så betydningsfuldt udviklingsarbejde.

Uddannelseschef Anne Kjær Olsen om arbejdet i mastergruppen for styrkede læreplaner i dagtilbud

 

Infomøde: diplomuddannelser


Kom til infomøde om UCC’s diplomuddannelser torsdag den 9. marts kl. 16 – 18. Her vil undervisere og vejledere fortælle meget mere og svare på dine spørgsmål. Sted: Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 V

Læs mere
 
Se alle

Konsulentydelse: social- og specialområdet

Med udgangspunkt i den succesfulde svenske model kan UCC bistå kommuner med at kvalificere omstillingen mod en tidligere forebyggende og mere effektiv indsats, som er tættere på familierne.

Læs mere
 
Se alle