Copy
Nyhetsbrev fra Sola Bobil 

Vi feirer 10-årsjubileum og du er hjertelig invitert!

10 kjekke år med bobilsalg skal selvsagt markeres med en skikkelig jubileumsfest. Vi håper du også vil være med å feire sammen med våre gode bobilvenner.

Sjekk ruta mens du venter!

Hurtigruta Carglass kommer. De sjekker frontruter og reparerer skader på stedet. Og stikker du innom standen deres, får du med deg glassrens.

To bluss og en grill

Bobilkokken, Ingeborg Dirdal, stiller med smaksprøver fra den nye boken sin, "To bluss og en grill". Et must for alle bobileiere med appetitt for gode matopplevelser på tur.

Elektrisk sykkelstativ

Vi demonstrerer det perfekte sykkelstativet til bobil. Med integrert heisfunksjon slipper du nå å løfte sykkelen mer enn 10 cm over bakken. Helt genialt spør du oss.

Vi fortsetter med suksessen med tilbud på service. Med bestilling før påske. Begrenset kapasitet, første mann til møllen.

Tilbud i butikken!

I butikken vår er det for anledningen 10 % avslag på alt. Og på enkelte, utvalgte produkter har vi enda større avslag. Kom og se.

Lagersalg!

Og for den som er raskt ute har vi noen fantastiske tilbud på en del 2016 modeller. Disse kommer til å gå fort. Første mann til mølla!

Mobilitetsgaranti

Mekonomen kommer for å fortelle om Mobilitetsgarantien. En 12 måneders servicegaranti uten egenandel, som gir deg trygghet og sikkerhet hvis noe skulle skje med bobilen. Enten i Norge eller Europa.


Snakk med KAMA Fritid 

Kama Fritid er en av Nordens ledende tilbehørsgrossister innen caravan- og bobilsektoren og har i mange år hatt et godt utviklet samarbeid med Europas ledende leverandører innen feltet caravan, bobil, camping og fritid. Sola Bobil er stolt forhandler av KAMA Fritid sine produkter, og KAMA Fritid stiller på festen vår!
 

Tirsdag 28.03. kl 16-19

I tillegg til både kaker og kaffe blir det gratis lotteri med masse flotte premier fra butikken. Vær der! 
Facebook
Website
© 2017 Sola bobil

Ønsker du å få tilsendt informasjon fra oss i framtiden?
Hvis ikke, meld deg av her.