Copy
Stuur deze nieuwsbrief door
Diverse tips, leuk nieuws en aanbiedingen, nuttig voor kunstenaars.
Speciaal voor <<E-mailadres>>.
Nieuwe verkiezing
speciaal voor grafische kunstenaars
Dit jaar vindt de eerste editie plaats van een verkiezing voor kunstenaars die grafisch werk maken. De winnaar krijgt de Dutch Graphic Art Award en aantrekkelijke prijzen toegekend. Voorafgaand aan de toekenning van de Dutch Graphic Art Award, worden tien voor de Award genomineerde kunstenaars gekozen. Ook aan hen worden prijzen toegekend.
Iedere kunstenaar die grafisch werk maakt, kan zich nu aanmelden voor deelname aan de verkiezing. Doe mee! Hier vind je alle informatie over de verkiezing https://jakunst.nl/graphicartaward.
Informatie en aanmelden
Vrijwel onbewaakt 
Al bijna 200 jaar

Een schilderij van Rembrandt, Christus aan het kruis, geschilderd in 1631 en in 1804 gekocht door een Franse legerofficier. Hij wist niet dat het om een Rembrandt ging. De militair schonk het schilderij een jaar later aan de kerk van zijn geboortestad, Le Mas d'Agenais, ten zuidoosten van Bordeaux. Volgens berichten in de Franse pers is het miljoenen euro's waard, het wordt sinds kort dan ook serieus beveiligd.
Meer informatie
Painting of the Year
voor de eer en prijzen

De internationale schilderwedstrijd Painting of the Year is van start gegaan. Als jij je nog niet hebt ingeschreven, kan dat alsnog! Je maakt met je deelname niet alleen kans op € 2022,- maar ook op een verkoopexpositie op Art Eindhoven in februari volgend jaar! Bekijk de website van Painting of the Year voor alle informatie en meld je ook aan! Een vakjury bepaalt een top 10 en daarmee de winnaar. Daarnaast stemt ook het publiek en bepaalt de winnaar van de Publieksprijs.
Painting of the Year
Rivieromlegging
op de Mona Lisa

Nieuw onderzoek in de geschilderde lagen van de Mona Lisa, onthult dat Da Vinci op het doek in 1503 ook zijn militaire ingenieursdroom schilderde: een plan om de rivier de Arno droog te leggen, om zo de vijand van de stadstaat Florence, Pisa, van zoet water af te sluiten. Links van Mona Lisa’s schouder is die kronkelende, drooggelegde rivierbedding te zien, volgens de Franse ingenieur Pascal Cotte.
Meer informatie
Art Eindhoven
een kunstbeurs van hoog niveau
Waarom deelnemen aan Art Eindhoven?
De kunstbeurs is van hoog niveau, professioneel georganiseerd, in een bijzondere culturele omgeving waar de vele bezoekers zich ook thuis voelen. Zo komen kunstliefhebbers waaronder verzamelaars, galeriehouders, curatoren en anderen die zich professioneel met kunst bezighouden. En zeker ook nieuwsgierige nieuwkomers. Belangrijk is dat zij jouw werk in het echt kunnen zien en ze je kunnen spreken als ze dat willen, tijdens de beurs en daarna.

Wil jij jouw werk exposeren op 4 en 5 februari  in het Klokgebouw op Strijp S? Meld je dan nu aan voor ballotage: arteindhoven.nl/aanmelden/
Meer over Art Eindhoven

Je ontvangt dit bericht als abonnee op de nieuwsbrief van Altijd voor Kunst. Jouw privacy is belangrijk en daarom waarborgen wij die in onze privacy verklaring: http://dekunstcollegas.nl/privacy/

Je kunt ons bereiken via:
info@altijdvoorkunst.nl

Wil je iets veranderen?
Je kunt je gegevens wijzigen of je e-mailadres uit onze lijst verwijderen.