Copy
Stuur deze nieuwsbrief door
Diverse tips, leuk nieuws en aanbiedingen, nuttig voor kunstenaars.
Speciaal voor <<E-mailadres>>.
Aanbieding
€ 100 korting op Tekenen met Marianne!
De meest complete online tekencursus met 40 video’s, 40 e-books én tekenmaterialen. In de video’s leert Marianne je allerlei teken- en schildertechnieken, in de e-books worden deze technieken verder behandeld. Je leert je vaardigheden te vergroten door het tekenen van stillevens, dieren, bloemen, landschappen, modeltekenen en portretten. Je leert over kleur, compositie, perspectief. Houtskool, pen, inkt, aquarel, gouache, pastelkrijt en oliepastel. Ruim 8 uur video en 1.000 pagina’s illustratieve e-books. Klik hier om te profiteren. Direct na je inschrijving ontvang je het grote pakket met tekenmaterialen, zodat je direct aan de slag kunt!
Alle informatie over de online tekencursus van Marianne
Heb jij al gestemd? 
Steun jouw favoriet

Je kunt nu stemmen op één of maximaal twee kunstenaars uit de lijst van 90 genomineerden, die door het panel zijn voorgedragen voor de titel Kunstenaar van het jaar 2023. Je kunt ook zélf een kunstenaar voordragen die nog niet in de lijst van genomineerden staat. De 25 meest voorgedragen kunstenaars worden gepubliceerd op de website en zijn de wildcards.
Stem nu
FAÇADE 2022
onderzoekt vrijheden

Veertien spraakmakende kunstenaars uit Nederland, Frankrijk, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben voor FAÇADE 2022 de opdracht gekregen om werk te vervaardigen rond het thema vrijwaring van vrees. Ze gebruiken de monumentale stad Middelburg niet enkel als decor maar steeds als een integraal onderdeel van de installaties
Meer informatie

Nationale Keramiekprijs
nieuwe wedstrijd

De Nationale Keramiekprijs is voor alle Nederlandse of in Nederland wonende keramisten en kunstenaars die met klei werken. Tot en met 31 oktober 2022 kun je je inschrijven met 1 of meerdere kunstwerken. Het onderwerp, de techniek en het formaat zijn verder helemaal vrij, zolang de inzending maar van keramiek is, dus met klei gemaakt. Vrij werk, gebruiksvoorwerpen, beelden, vazen, borden, abstracte vormen, alles met keramiek.
Meer informatie
19 & 20 november
Nationale Kunstdagen
Tijdens de Nationale Kunstdagen op 19 en 20 november 2022 kun jij jouw werk op een informele manier aan vele honderden kunstliefhebbers presenteren. Je legt tijdens de Nationale Kunstdagen contact met heel veel nieuwe potentiële klanten en hebt de kans om jouw werk professioneel te tonen op een van de grootste kunstbeurzen (voor kunstenaars) in Nederland.

Wil jij jouw werk exposeren op 19 en 20 november? Bekijk alle mogelijkheden op www.kunstdagen.nl en reserveer jouw stand!
Meer over de Nationale Kunstdagen

Je ontvangt dit bericht als abonnee op de nieuwsbrief van Altijd voor Kunst. Jouw privacy is belangrijk en daarom waarborgen wij die in onze privacy verklaring: http://dekunstcollegas.nl/privacy/

Je kunt ons bereiken via:
info@altijdvoorkunst.nl

Wil je iets veranderen?
Je kunt je gegevens wijzigen of je e-mailadres uit onze lijst verwijderen.