Copy
Stuur deze nieuwsbrief door
Diverse tips, leuk nieuws en aanbiedingen, nuttig voor kunstenaars.
Speciaal voor <<E-mailadres>>.
Jaarboek Kunstenaars
Reserveer jouw presentatie nu
In november verschijnt, tijdens de Nationale Kunstweek, alweer de 13e editie van het Jaarboek Kunstenaars. Op de cover prijkt het werk 
Drowned van Kunstenaar van het jaar Lotta Blokker. En in het boek lees je in een interview meer over haar leven en werk.

Behalve Lotta Blokker komen ook kunstenaars Ad Arma (Briljanten Kunstenaar van het jaar) en Carlijn Kingma (Talent van het jaar) en hun kunstwerken aan bod. 

Wil jij jouw werk, samen met deze bekende kunstenaars, in dit prachtige boek presenteren? Meld je dan aan via de website. Ben (of word) je Gouden NABK-lid? Dan profiteer je van 34% korting!
Aanmelden Jaarboek Kunstenaars 2023
AlleKunstdocenten.nl
gratis vermelding 

Op de website 
Allekunstdocenten.nl kan je kiezen uit 482 cursussen en workshops. Verzorg je zelf workshops of cursussen? Zorg dan dat mensen die een workshop of cursus willen volgen, jou op allekunstdocenten.nl 
kunnen vinden!
Mislukte roof: 4 jaar cel
werk Claude Monet

De rechtbank in Alkmaar heeft de 49-jarige Henk B. dinsdag veroordeeld tot vier jaar cel voor de mislukte roof van een schilderij van Claude Monet uit het Zaans Museum in Zaandam. 
Lees artikel
Werk geschonken
Stedelijk Schiedam

Het Stedelijk Museum Schiedam heeft een schenking gekregen van een tot dusver onbekend werk uit 1970 van Jan Schoonhoven. Het reliëf is nergens beschreven en nooit geëxposeerd. 
Meer lezen
Landelijk Atelierweekend
Doe ook mee in juni!

Sluit jij je op 25 en 26 juni 2022 aan bij het grootste atelierweekend van Nederland? Hoe meer kunstenaars de deuren openen, hoe meer kunstliefhebbers enthousiast op pad gaan om ook jouw kunst te bekijken in jouw atelier!

Kijk voor alle informatie op www.landelijkatelierweekend.nl en sluit je ook aan!

Het Landelijk Atelierweekend

Je ontvangt dit bericht als abonnee op de nieuwsbrief van Altijd voor Kunst. Jouw privacy is belangrijk en daarom waarborgen wij die in onze privacy verklaring: http://dekunstcollegas.nl/privacy/

Je kunt ons bereiken via:
info@altijdvoorkunst.nl

Wil je iets veranderen?
Je kunt je gegevens wijzigen of je e-mailadres uit onze lijst verwijderen.