Copy
Stuur deze nieuwsbrief door
Diverse tips, leuk nieuws en aanbiedingen, nuttig voor kunstenaars.
Speciaal voor <<E-mailadres>>.
Nationale Kunstdagen 19-20 november
deadline voor aanmelding: 5 oktober
Op 19 en 20 november aanstaande vindt de 13e editie van de Nationale Kunstdagen plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Jaarlijks weten heel veel kunstliefhebbers, -verzamelaars en -kopers hun weg te vinden naar deze sfeervolle en zeer diverse kunstbeurs.

Dit jaar extra VIP- avond met extra verkoopmogelijkheid!
Op zaterdagavond 19 november vindt een exclusieve VIP- avond plaats, vanwege het 20-jarig jubileum van de verkiezing Kunstenaar van het jaar. Honderden genodigden (waaronder kunstverzamelaars, het panel van de verkiezing en ambassadeurs van Stichting Kunstweek) komen die avond naar Gorinchem om onder het genot van een hapje en drankje de werken van alle deelnemers te zien. 

Nog meer redenen om deel te nemen en aanmeldmogelijkheid: https://kunstdagen.nl/aanmelden/
Meer over de Nationale Kunstdagen
EuropArtFair
Tickets met 50% korting!

Van 30 september t/m 2 oktober vindt de EuropArtFair plaats in de prachtige Gashouder, Westergas Amsterdam. De Gashouder is dan goedgevuld met kunst van zo’n honderd kunstenaars vanuit meer dan twintig Europese landen (en zelfs een paar van daarbuiten). Het kunstaanbod is divers, veel te ontdekken!
Als je je ticket(s) bestelt met de kortingscode AVK22 krijgt je je tickets voor zaterdag of zondag voor maar € 7,50 per stuk! Zien we je op de EuropArtFair op 1 of 2 oktober?
Reserveer tickets
Kunstopleiding
Maatschappelijke problemen oplossen

Kunst en maatschappij Studenten aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht proberen hun kunst en ontwerpen maatschappelijk in te zetten. Zoals met een kaartspel voor familie van schizofrene patiënten, of textiel met zonnecellen. Studenten werken ‘transdisciplinair’ samen, met mensen uit de zorg, van andere universiteiten, of met potentiële gebruikers – wie volgens de kunstenaar ook maar relevant is voor wat hij aan het doen is.
Meer informatie
De Nieuwe Vrouw
Veranderende posities

Deze tentoonstelling in Singer Laren vertelt het verhaal van veranderende maatschappelijke posities van vrouwen, met Nederlandse kunst vanaf eind 19de eeuw. Vrouwen die de barricade op gaan, nieuwe werkvelden betreden, meesterwerken scheppen, collecties aanleggen, een sigaret opsteken, met hun korte (of lange) coupe flaneren of op de fiets springen. Vrouwen die tornen aan de ideeën van wat typisch ‘vrouwelijk’ of ‘mannelijk’ is, die met conventies breken en grenzen verleggen.
Meer informatie
Zaterdag 5 november - Amsterdam
leerzame inspiratiedag voor kunstenaars
Op zaterdag 5 november organiseert de NABK, in samenwerking met Exto.nl, een inspiratiedag voor kunstenaars. Jij kunt deze middag geïnspireerd worden door verschillende ervaren sprekers, waarbij jij zelf een keuze kunt maken uit drie van de zes onderwerpen die worden aangeboden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over het gebruik van sociale media, ter promotie van je eigen werk of over juridische zaken die met jouw kunstenaarschap te maken hebben, zoals bijvoorbeeld auteursrecht. Je vindt alle informatie over deze inspiratiemiddag in Amsterdam via deze link of de button. Als je Gouden lid wordt van de NABK kun je (als welkomstgeschenk) gratis deelnemen aan deze middag! Zie www.nabk.nl/aanmelden/goud voor het aanmeldformulier van de NABK en onderstaande button voor het aanmeldformulier voor de inspiratiemiddag! 
Alle informatie over deze inspirerende en leerzame middag

Je ontvangt dit bericht als abonnee op de nieuwsbrief van Altijd voor Kunst. Jouw privacy is belangrijk en daarom waarborgen wij die in onze privacy verklaring: http://dekunstcollegas.nl/privacy/

Je kunt ons bereiken via:
info@altijdvoorkunst.nl

Wil je iets veranderen?
Je kunt je gegevens wijzigen of je e-mailadres uit onze lijst verwijderen.