Copy
Stuur deze nieuwsbrief door
Diverse tips, leuk nieuws en aanbiedingen, nuttig voor kunstenaars.
Speciaal voor <<E-mailadres>>.
Zaterdag 5 november - Amsterdam
leerzame inspiratiedag voor kunstenaars
Op zaterdag 5 november organiseert de NABK, in samenwerking met Exto.nl, een inspiratiedag voor kunstenaars. Jij kunt deze middag geïnspireerd worden door verschillende ervaren sprekers, waarbij jij zelf een keuze kunt maken uit drie van de zes onderwerpen die worden aangeboden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over het gebruik van sociale media, ter promotie van je eigen werk of over juridische zaken die met jouw kunstenaarschap te maken hebben, zoals bijvoorbeeld auteursrecht. Je vindt alle informatie over deze inspiratiemiddag in Amsterdam via deze link of de button. Als je Gouden lid wordt van de NABK kun je (als welkomstgeschenk) gratis deelnemen aan deze middag! Zie www.nabk.nl/aanmelden/goud voor het aanmeldformulier van de NABK en onderstaande button voor het aanmeldformulier voor de inspiratiemiddag! 
 
Alle informatie over deze inspirerende en leerzame middag
BredaPhoto 
tweejaarlijks fotofestival

Tot en met 23 oktober vindt in Breda de tiende editie plaats van het tweejaarlijkse BredaPhoto Festival, de grootste foto tentoonstelling in de Benelux. Met als titel 'Theatre of Dreams' gaat deze editie over hoop, verandering en voorstellen voor een nieuwe kijk op de wereld. Verspreid door Breda is zeven weken lang op ruim vijftien bijzondere binnen- en buitenlocaties nieuw werk te zien van meer dan 60 internationale fotografen uit 28 landen.
Meer informatie
25 wild cards bekend
kans op halve finale

Naast het stemmen op door het panel genomineerde kunstenaars (dat kan nog steeds tot 15 september), kon je tot vandaag ook kunstenaars voordragen van wie je vindt dat ze in de top 100 thuishoren.
De 25 kunstenaars die het meest zijn voorgedragen, zie je hier.
Deze 25 kunstenaars worden voorgelegd aan het panel. De 5 die van het panel de meeste stemmen krijgen, komen in de halve finale.
Stem op de 90 genomineerden
Nieuw onderzoek
Vermeers Melkmeisje

Eerder was al bekend dat Vermeer oorspronkelijk meer voorwerpen op het beroemde doek had geschilderd, maar het bleef tot nu toe onduidelijk wat precies. Met de nieuwste technieken wordt het schilderij uit circa 1660 momenteel opnieuw onderzocht en zo is een rek met kannen ontdekt achter het melkmeisje en had de schilder op de voorgrond eerst een vuurmand gemaakt, wat hij later beide heeft overgeschilderd.
Meer informatie
Art Eindhoven
deadline nadert, meld je nu aan
Waarom deelnemen aan Art Eindhoven?
De kunstbeurs is van hoog niveau, professioneel georganiseerd, in een bijzondere culturele omgeving waar de vele bezoekers zich ook thuis voelen. Vele kunstliefhebbers waaronder verzamelaars, galeriehouders, curatoren en anderen die zich professioneel met kunst bezighouden. En zeker ook nieuwsgierige nieuwkomers. Belangrijk is dat zij jouw werk in het echt kunnen zien en ze je kunnen spreken als ze dat willen, tijdens de beurs en daarna.

Op 4 en 5 februari 2023 is de negende editie van Art Eindhoven. Weer van hoog niveau omdat een vakjury een strenge selectie maakt uit alle aanmeldingen.

Meld je nu aan!
Aanmelden voor Art Eindhoven 2023 kan tot en met 15 oktober, hier lees je de voorwaarden en hoe je je kunt aanmelden: arteindhoven.nl/aanmelden/
Meer over Art Eindhoven

Je ontvangt dit bericht als abonnee op de nieuwsbrief van Altijd voor Kunst. Jouw privacy is belangrijk en daarom waarborgen wij die in onze privacy verklaring: http://dekunstcollegas.nl/privacy/

Je kunt ons bereiken via:
info@altijdvoorkunst.nl

Wil je iets veranderen?
Je kunt je gegevens wijzigen of je e-mailadres uit onze lijst verwijderen.