Copy
 
Nu tijdelijk gratis extra vierkante meter bij deelname aan de Nationale Kunstdagen!
Beste kunstenaar,

Op 19 en 20 november aanstaande vindt de 13e editie van de Nationale Kunstdagen plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Jaarlijks weten heel veel kunstliefhebbers, -verzamelaars en -kopers hun weg te vinden naar deze sfeervolle en zeer diverse kunstbeurs.

Dit jaar extra VIP-avond met extra verkoopmogelijkheid!
Op zaterdagavond 19 november vindt een exclusieve VIP-avond plaats, vanwege het 20-jarig jubileum van de verkiezing Kunstenaar van het jaar. Honderden genodigden (waaronder kunstverzamelaars, het panel van de verkiezing, een groot deel van de genomineerde kunstenaars en natuurlijk ook de ambassadeurs van Stichting Kunstweek) komen die avond naar Gorinchem om onder het genot van een hapje en drankje de werken van alle deelnemers te zien. 
 
Exclusief aanbod!
Als jij je aanmeldt voor 25 augustus aanstaande, krijg je één vierkante meter (en dus een extra wand) cadeau én betaal je géén inschrijfkosten! Dat is een cadeau met een waarde van € 165,-! Een voorbeeld: Als jij bij je aanmelding een stand van 1x4 meter kiest, dan vergroten wij deze geheel kosteloos naar een stand van 1x5 meter! Je leest alle informatie en deelnamemogelijkheden hier: www.kunstdagen.nl/aanmelden

Als je eerst nog vragen hebt, laat het mij dan zeker even weten. 
 
Met hartelijke groet,
Nationale Kunstdagen
19 & 20 november 2022
Ashton Broeders
beursmanager
T 0162 580 909
TERUGBLIK

Klik hier voor een aantal foto's en een filmpje van de Nationale Kunstdagen vorig jaar.
Je ontvangt dit bericht als abonnee op de nieuwsbrief van Altijd voor Kunst.

Je bereikt ons via: info@kunstdagen.nl

Wil je iets wijzigen?
Je kunt je voorkeuren updatem of je mailadres uitschrijven.