Copy
Stuur deze nieuwsbrief door
Diverse tips, leuk nieuws en aanbiedingen, nuttig voor kunstenaars.
Speciaal voor <<E-mailadres>>.
AVROTROS MUZE coverwedstrijd
Doe je ook mee?
De inzendtermijn loopt af op vrijdag 9 september om 12:00 uur.

Wil jij jouw kunstwerk laten schitteren op de cover van het grootste kunstmagazine van Nederland? Dit is je kans! Doe mee aan de MUZE coverwedstrijd!

Ben jij de maker die zij zoeken? Ontwerp, schilder, teken, beeldhouw of knip en plak een coverbeeld geïnspireerd op ‘Meer weten is meer genieten’. Als je weet hoe je moet kijken wordt kunst een stuk leuker. Met dat idee mag je aan de slag!
Alle informatie over de wedstrijd
Ongelijkheid 
Ook in de kunstwereld

In de Nederlandse kunstwereld bestaan voor vrouwen en mannen nog grote verschillen in beloningen en kansen, zo blijkt uit het onlangs gepubliceerde rapport ‘Een nog onverteld verhaal’ van WOMEN Inc. en ABN AMRO. Voor iedere 100 euro die een vrouwelijke kunstenaar momenteel per jaar verdient, wordt bij de mannelijke kunstenaar 50 euro meer bijgeschreven.
Meer informatie
Grootste kunstveiling
collectie 1 miljard euro

De kunstcollectie van Paul Allen, de medeoprichter van Microsoft, gaat in november onder de hamer bij Christie’s in New York. Dat heeft het veilinghuis laten weten. De waarde van de meer dan 150 werken wordt geschat op meer dan een miljard dollar, wat een absoluut record zou zijn. Bij de kunstwerken is onder meer het schilderij ‘La montagne Sainte-Victoire’ van de Franse schilder Paul Cézanne.
Lees meer
Stem op jouw favorieten
sluit op 15 september

Je kunt nog stemmen op één of maximaal twee kunstenaars uit de lijst van 90 genomineerden, die door het panel zijn voorgedragen voor de titel Kunstenaar van het jaar 2023. Tot 1 september kun je ook zélf een kunstenaar voordragen die nog niet in de lijst van genomineerden staat. De 25 meest voorgedragen kunstenaars worden gepubliceerd op de website en zijn de wildcards.
Stem nu
Nationale Kunstdagen
19-20 november + feestelijke VIP-avond
Op 19 en 20 november aanstaande vindt de 13e editie van de Nationale Kunstdagen plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Jaarlijks weten heel veel kunstliefhebbers, -verzamelaars en -kopers hun weg te vinden naar deze sfeervolle en zeer diverse kunstbeurs.

Dit jaar extra VIP- avond met extra verkoopmogelijkheid!
Op zaterdagavond 19 november vindt een exclusieve VIP- avond plaats, vanwege het 20-jarig jubileum van de verkiezing Kunstenaar van het jaar. Honderden genodigden (waaronder kunstverzamelaars, het panel van de verkiezing en ambassadeurs van Stichting Kunstweek) komen die avond naar Gorinchem om onder het genot van een hapje en drankje de werken van alle deelnemers te zien. 

Nog meer redenen om deel te nemen en aanmeldmogelijkheid: https://kunstdagen.nl/aanmelden/
Meer over de Nationale Kunstdagen

Je ontvangt dit bericht als abonnee op de nieuwsbrief van Altijd voor Kunst. Jouw privacy is belangrijk en daarom waarborgen wij die in onze privacy verklaring: http://dekunstcollegas.nl/privacy/

Je kunt ons bereiken via:
info@altijdvoorkunst.nl

Wil je iets veranderen?
Je kunt je gegevens wijzigen of je e-mailadres uit onze lijst verwijderen.