Copy
Stuur deze nieuwsbrief door
Diverse tips, leuk nieuws en aanbiedingen, nuttig voor kunstenaars.
Speciaal voor <<E-mailadres>>.
Kunstenaar van het jaar 2023
Eerste stemronde gestart
Je kunt nu stemmen op één of maximaal twee kunstenaars uit de lijst van 90 genomineerden, die door het panel zijn voorgedragen voor de titel Kunstenaar van het jaar 2023

Je kunt ook zélf een kunstenaar voordragen die nog niet in de lijst van genomineerden staat. De 25 meest voorgedragen kunstenaars worden gepubliceerd op de website en zijn de wildcards. In de volgende verkiezingsronde worden door het panel uit de publieksnominaties 10 kunstenaars gekozen die worden opgenomen in de Galerie van Hedendaagse Kunstenaars.
Stemmen
Singerprijs 2022
Klaas Gubbels

Zaterdag 25 juni ontving Klaas Gubbels de Singerprijs 2022. Een beeldende kunstprijs van de Stichting Vrienden van Singer Laren die tweejaarlijks wordt toegekend aan een Nederlandse beeldend kunstenaar voor zijn of haar gehele oeuvre. De prijs bestaat uit een tentoonstelling en een aankoop van een kunstwerk voor Singer Laren.
Meer lezen
Ambitie met Allure
Museum Prinsenhof

In Amalia. Ambitie met Allure treedt Amalia van Solms (1602-1675) uit de schaduw van haar man en plaatst Museum Prinsenhof Delft haar voor het eerst in de schijnwerpers. In de tentoonstelling wordt de rol en politieke invloed van Amalia duidelijk zichtbaar, zo ook de unieke positie die zij als vrouw destijds met verve vervult.
Meer informatie
Overval TEFAF
gewapende overvallers

In Maastricht is een overval gepleegd op de kunst- en antiekbeurs Tefaf. Dinsdag 28 juni rond het middaguur sloegen vier overvallers toe in de evenementenhal MECC, waar de beurs wordt gehouden. Een van de overvallers begon met een sloophamer op een vitrine in te slaan, terwijl anderen het publiek op afstand hielden.
Hele bericht lezen
Jaarboek Kunstenaars
Reserveer nu nog jouw pagina!

Eind deze maand sluit de mogelijkheid om je aan te melden en materiaal aan te leveren voor een presentatie in het Jaarboek Kunstenaars 2023, dat in november van dit jaar verschijnt. 

Het boek is ontzettend geliefd bij kunstliefhebbers, -kopers en -verzamelaars. Nu al zijn in de voorverkoop honderden exemplaren besteld. 

Wil jij je werk presenteren in dit mooie boek, samen met bekende kunstenaars als Lotta Blokker, Ad Arma en Carlijn Kingma? Kijk voor alle informatie en het aanmeldformulier op de website.

Meer over het Jaarboek Kunstenaars

Je ontvangt dit bericht als abonnee op de nieuwsbrief van Altijd voor Kunst. Jouw privacy is belangrijk en daarom waarborgen wij die in onze privacy verklaring: http://dekunstcollegas.nl/privacy/

Je kunt ons bereiken via:
info@altijdvoorkunst.nl

Wil je iets veranderen?
Je kunt je gegevens wijzigen of je e-mailadres uit onze lijst verwijderen.