Copy
Stuur deze nieuwsbrief door
Diverse tips, leuk nieuws en aanbiedingen, nuttig voor kunstenaars.
Speciaal voor <<E-mailadres>>.
Painting of the Year 2022 van start!
Maak kans op € 2022,-
met jouw schilderij!
Dit weekend is de inschrijving geopend voor deelname aan de wedstrijd Painting of the Year 2022. Deelnemers maken kans op de hoofdprijs van € 2022,- en een mooie verkoopexpositie tijdens Art Eindhoven. Je kunt jouw schilderij(en) vanaf nu uploaden. Deelname kost met één werk € 19,95. Voor elk extra werk dat je upload, betaal je nog
€ 14,95. 

Wil jij met jouw schilderij meedingen naar de mooie hoofdprijs?
Meld je dan aan via de website www.paintingoftheyear.com!
 
Kunstwerk van Warhol
recordbedrag opgeleverd

Het beroemde zeefdrukportret van Marilyn Monroe dat in 1964 door popartiest Andy Warhol werd gemaakt, is op een veiling verkocht voor 195 miljoen dollar (184 miljoen euro). Dat is het hoogste bedrag dat ooit voor een 20e-eeuws kunstwerk is betaald maar minder dan de vooraf voorspelde 200 miljoen.
Museum of the Year 
Museum van de Geest

Museum van de Geest heeft de Museum of the Year Award 2022 gewonnen. Het is de meest prestigieuze museumprijs in Europa waarbij innovatieve visies in de museumsector worden bekroond. De uitreiking vond zaterdagavond 7 mei plaats in Estland.
Samenwerking musea
werken uitgeleend

Na Het melkmeisje van Johannes Vermeer is in de voormalige Hermitage achtereenvolgens werk van Vincent van Gogh, Rembrandt van Rijn en Pieter Bruegel te zien. Het gaat om Van Goghs Het Gele Huis (De straat) uit 1888, het laatste zelfportret (1669) van Rembrandt en De toren van Babel (circa 1560) van Bruegel.
Landelijk Atelierweekend
Doe ook mee in juni!

Sluit jij je op 25 en 26 juni 2022 aan bij het grootste atelierweekend van Nederland? Hoe meer kunstenaars de deuren openen, hoe meer kunstliefhebbers enthousiast op pad gaan om ook jouw kunst te bekijken in jouw atelier!

Kijk voor alle informatie op www.landelijkatelierweekend.nl en sluit je ook aan!

Het Landelijk Atelierweekend

Je ontvangt dit bericht als abonnee op de nieuwsbrief van Altijd voor Kunst. Jouw privacy is belangrijk en daarom waarborgen wij die in onze privacy verklaring: http://dekunstcollegas.nl/privacy/

Je kunt ons bereiken via:
info@altijdvoorkunst.nl

Wil je iets veranderen?
Je kunt je gegevens wijzigen of je e-mailadres uit onze lijst verwijderen.