Copy
Laatste oproep voor plaatsing van je werk in het 
Jaarboek Kunstenaars 2023
Van 11 t/m 19 juli inclusief plaatsing in het E-magazine met 37.000 abonnees
Beste kunstenaar,

Over 20 dagen is de laatste dag waarop je een pagina kunt reserveren én materiaal kunt aanleveren voor het Jaarboek Kunstenaars 2023. Daarom ontvang je deze 'laatste oproep', samen met een éénmalig en uniek aanbod om jouw kunst extra onder de aandacht te brengen van nog heel veel meer kunstliefhebbers. Lees snel verder en profiteer van dit aanbod.
Het Jaarboek Kunstenaars 2023
Al sinds de verschijning van de eerste editie van het Jaarboek Kunstenaars (in 2010) is het boek heel populair onder kunstliefhebbers. In de loop der jaren is het Jaarboek Kunstenaars zelfs een collecters item geworden! 

Het komende Jaarboek Kunstenaars verschijnt in november. De laatste 5 edities zijn allemaal binnen 2 jaar na verschijning uitverkocht. Ook nu al zijn ruim 500 exemplaren verkocht in de voorverkoop. Standaard worden meer dan 1500 exemplaren verspreid onder kunstkopers, -verzamelaars en experts en de overige exemplaren worden verkocht op kunstbeurzen en online. 
Nú jouw werk ook in een nieuwsbrief met 37.000 abonnees!
Een pagina in het boek, waarop je een foto van één kunstwerk kunt plaatsen, samen met de gegevens en een biografische tekst van 50 woorden, kost € 313,00 exclusief BTW. NABK-leden krijgen daarop 34% korting.

Bij aanmelding vóór 19 juli, krijg je nu tijdelijk een plaatsing (t.w.v. € 595,-) van jouw werk in de nieuwsbrief van Stichting Kunstweek: het E-magazine met meer dan 37.000 kunstliefhebbers als abonnees. Zie hieronder 3 voorbeelden van zo'n plaatsing.
Meld je hier meteen aan voor het Jaarboek Kunstenaars 2023
Twijfel niet langer en meld je nú aan voor een presentatie in het Jaarboek Kunstenaars 2023, met een lezersbereik van ruim 11.000. En daarnaast wordt jouw werk gestuurd naar 37.000 abonnees van het E-magazine. Dat zijn samen 48.000 potentiële nieuwe kopers van je werk! 

Zie www.jaarboekkunstenaars.nl/aanmelden voor alle informatie en het aanmeldformulier. Je hoeft geen actiecode of opmerking in te voeren bij je aanmelding. Je krijgt na ballotage bericht over zowel je presentatie in het Jaarboek Kunstenaars als voor het bericht in het E-magazine.

Met hartelijke groet,
Stichting Kunstweek

Ashton Broeders, projectmanager Jaarboek Kunstenaars
info@jaarboekkunstenaars.nl
www.jaarboekkunstenaars.nl
VOORBEELDEN PLAATSING E-MAGAZINE:
Even voorstellen:
Bert Hermans
Bovenstaande afbeelding is een werk van Bert Hermans uit Rotterdam. Het werk (olieverf op doek) is getiteld Parketschavers en meet 60 x 80 cm. U vindt dit werk, en nog 3 andere werken van Bert, in het Jaarboek Kunstenaars 2023 dat in november uitkomt. Meer weten over het werk van Bert Hermans? Bekijk zijn website
Even voorstellen:
Petra Dorst
Petra Dorst (1976) heeft sinds haar kindertijd al een sterke motivatie tot het creëren van een droomwereld rond haar. En dat vind je nog steeds in haar werken terug. Kunst maak je niet… het ontstaat van binnenuit. Ook dit werk vindt u terug in het Jaarboek Kunstenaars 2023. U vindt meer van Petra op haar website.
Even voorstellen:
Lotta Blokker
Lotta Blokker won de verkiezing Kunstenaar van het jaar 2022. Haar werk Drowned (zie hierboven) is de cover van het Jaarboek Kunstenaars 2023. In het boek is ook een interview met haar opgenomen en diverse foto's van haar werk. U leest meer over Lotta en haar werk op haar website.
Profiteer van deze mooie extra publiciteit en meld je aan!
Je ontvangt dit bericht als abonnee op de nieuwsbrief van Altijd voor Kunst.

Je bereikt ons via:
info@jaarboekkunstenaars.nl 

Iets aanpassen?
Je kunt je gegevens hier updaten of uitschrijven.