Copy
Stuur deze nieuwsbrief door
Diverse tips, leuk nieuws en aanbiedingen, nuttig voor kunstenaars.
Speciaal voor <<E-mailadres>>.
Landelijk Atelierweekend
25 en 26 juni
Op zaterdag 25 en zondag 26 juni vindt de achtste editie plaats van het Landelijk Atelierweekend waaraan meer dan 200 ateliers in heel Nederland deelnemen. Je krijgt zo een unieke kijk in het leven en werk van beeldend kunstenaars.

Tijdens het Landelijk Atelierweekend krijgen kunstliefhebbers in heel Nederland de kans om binnen te kijken in de werkplaats van een kunstenaar bij hen in de omgeving en zo meer te weten te komen over hun werkwijze en inspiratiebronnen. Daarnaast is het ook mogelijk om kunst te kopen, direct bij de kunstenaar. Wees welkom bij meerdere ateliers, ook in jouw provincie!
Deelnemende ateliers
Kunstschilderen
bij Het Zeeuwse Licht

De Masterclasses Kunstschilderen op het strand van Domburg zijn erg populair. Tot en met augustus zit het Zeeuwse Licht dan ook al vol, maar in september hebben ze nog een aantal plaatsen beschikbaar waarvoor je nog kan inschrijven! Doe mee want je beleeft een paar heerlijke, leerzame creatieve dagen. Altijd in een goed gezelschap….
Meer informatie
Painting of the Year 
Maak kans op € 2022

De internationale schilderwedstrijd Painting of the Year is vorige maand van start gegaan. Als jij je nog niet hebt ingeschreven, kan dat alsnog! Je maakt met je deelname niet alleen kans op € 2022,- maar ook op een verkoopexpositie! Bekijk de website van Painting of the Year voor alle informatie en meld je ook aan!
Painting of the Year
Tekening ontdekt
Jan Lievens

Een verloren gewaande tekening van Jan Lievens (1607-74) staat volgende week op de Maastrichtse kunstbeurs Tefaf te koop, voor meer dan een miljoen euro. Lievens is vooral beroemd omdat hij in zijn jonge jaren nauw samenwerkte met Rembrandt van Rijn, met wie hij een atelier in Leiden deelde.
Hele bericht lezen
Jaarboek Kunstenaars
Reserveer nu nog jouw pagina!

Eind volgende maand sluit de mogelijkheid om je aan te melden en materiaal aan te leveren voor een presentatie in het Jaarboek Kunstenaars 2023, dat in november van dit jaar verschijnt. 

Het boek is ontzettend geliefd bij kunstliefhebbers, -kopers en -verzamelaars. Nu al zijn in de voorverkoop al honderden exemplaren besteld. 

Wil jij je werk presenteren in dit populaire naslagwerk, samen met bekende kunstenaars als Lotta Blokker, Ad Arma en Carlijn Kingma? Kijk voor alle informatie en het aanmeldformulier op de website.

Meer over het Jaarboek Kunstenaars

Je ontvangt dit bericht als abonnee op de nieuwsbrief van Altijd voor Kunst. Jouw privacy is belangrijk en daarom waarborgen wij die in onze privacy verklaring: http://dekunstcollegas.nl/privacy/

Je kunt ons bereiken via:
info@altijdvoorkunst.nl

Wil je iets veranderen?
Je kunt je gegevens wijzigen of je e-mailadres uit onze lijst verwijderen.