Copy
Stuur deze nieuwsbrief door
Diverse tips, leuk nieuws en aanbiedingen, nuttig voor kunstenaars.
Speciaal voor <<E-mailadres>>.
Was getekend...
Polychromos
Polychromos kleurpotloden kun je goed over elkaar aanbrengen zonder dat er een wax laag ontstaat. Dit gebeurt wel bij wax potloden waardoor je beperkt wordt in het aantal aan te brengen lagen. Voor realistische portretten wordt dan overgestapt naar Polychromos, zodat er meer lagen toegevoegd kunnen worden, daarnaast blijft de punt goed scherp voor details. 

In het pas verschenen Kunstenaar Magazine nr. 163 laat Nicky Saliha zien hoe je kunt werken met deze potloden en Kunstenaar Magazine geeft 3 keer een set Polychromos kleurpotloden weg! Lees het hele artikel via www.kunstenaar.nl

Ben je nog geen (GRATIS) abonnee? Registreer je dan snel en krijg toegang tot alle eerder verschenen edities!
Inloggen bij Kunstenaar Magazine
Moderne architectuur
6 dagen Kopenhagen

Laat je verrassen door Kopenhagen! Ga met SRC Reizen naar deze boeiende stad in ontwikkeling. In het centrum bekijk je prachtige nieuwe gebouwen zoals de opera en het koninklijke theater.
Ontdek ook de futuristische wijk Ørestad, waar grootheden als BIG, Jean Nouvel en Daniel Libeskind hun naam aan hebben verbonden. En via de spectaculaire Øresundbrug reist u naar het Zweedse Malmö, waar u in het Västra Hamnen-havengebied de spectaculaire kantoor- en woontoren Turning Torso van Santiago Calatrava bewondert. Liefhebbers van hedendaagse architectuur mogen deze reis niet missen!
Lees hier meer!
Paleis het Loo
Weer open als museum

Het middeleeuwse kasteel Het Oude Loo, vlak naast Apeldoorn, werd in 1684 gekocht door stadhouder Willem III. Het paleis was vele jaren het zomerverblijf van alle Nederlandse stadhouders en koningen. Het paleis en de tuinen werden weer gerenoveerd en teruggebracht in de zeventiende-eeuwse staat, toen Willem III en Mary er woonden.

Sindsdien is het te bezichtigen als museum en kunnen bezoekers een indruk krijgen van hoe de Oranjes in het paleis leefden. De recente restauratie was nodig voor onderhoud en de uitbreiding van bezoekersfaciliteiten. Sinds vrijdag 15 april is het museum weer open.

Paleis het Loo
Te koop aangeboden!
Schildersezels Talens

Wij zijn aan het opruimen! We hebben Talens-schildersezels te koop van het type Corona (dat is géén grap!). De schildersezels zijn gebruikt maar in prima staat: er zit géén verf op. Ze zijn geschikt om op te werken maar óók om je werk tijdens een expositie op te presenteren.
Nieuw kost dit type schildersezel circa
€ 100,-. We bieden ze te koop aan voor € 20,- inclusief BTW per stuk, op tehalen in Raamsdonksveer (Noord-Brabant). Verzenden is helaas niet mogelijk.
Heb je interesse in één of meer ezels? Stuur dan een e-mail!
Mailen
Landelijk Atelierweekend
Paashaas-actie!

Sluit jij je op 25 en 26 juni 2022 aan bij het grootste atelierweekend van Nederland? Hoe meer kunstenaars de deuren openen, hoe meer kunstliefhebbers enthousiast op pad gaan om ook jouw kunst te bekijken in jouw atelier!

Met deze mooie Paashaas-actie bespaar je € 20,- op je deelname aan de voorjaars-editie! Deelname kost daarmee dan nog maar € 39,-!

Meld je vandaag of morgen (tweede paasdag) aan en profiteer van deze tijdelijke Paashaas-actie! Vul bij de kortingscode PAASHAAS in en de 20 euro korting wordt (nadat je op 'Kortingscode activeren' hebt geklikt) direct verrekend! 

Het Landelijk Atelierweekend

Je ontvangt dit bericht als abonnee op de nieuwsbrief van Altijd voor Kunst. Jouw privacy is belangrijk en daarom waarborgen wij die in onze privacy verklaring: http://dekunstcollegas.nl/privacy/

Je kunt ons bereiken via:
info@altijdvoorkunst.nl

Wil je iets veranderen?
Je kunt je gegevens wijzigen of je e-mailadres uit onze lijst verwijderen.