Copy
Jouw kunst in een prachtig naslagwerk
Beste kunstenaar,

Over iets meer dan een maand is de deadline voor het Jaarboek Kunstenaars 2023. 

Het boek verschijnt in november en er zijn nu al meer dan 500 exemplaren verkocht via de webshop van Stichting Kunstweek. Dat bevestigd dat het Jaarboek Kunstenaars zeer geliefd is onder een grote groep kunstkopers en -verzamelaars. 

Ook jij kunt één of meer pagina's reserveren in dit prachtige naslagwerk. Lees hieronder meer over het Jaarboek Kunstenaars 2023 en meld je aan voor een presentatie!
Het Jaarboek Kunstenaars 2023
Een prachtig en inspirerend naslagwerk

Op de cover prijkt het werk Drowned van Kunstenaar van het jaar Lotta Blokker. En in het boek lees je in een interview meer over haar leven en werk.

Behalve Lotta Blokker komen ook kunstenaars Ad Arma (Briljanten Kunstenaar van het jaar) en Carlijn Kingma (Talent van het jaar) en hun kunstwerken aan bod. 

Wil jij jouw werk, samen met deze bekende kunstenaars, in dit prachtige boek presenteren? Dat kan, als je je vóór eind juli aanmeldt voor een presentatie. 
Je kunt je werk presenteren op één volledige pagina (A4) waarbij je ook een biografische tekst kunt plaatsen én natuurlijk je naam en website groot, bovenaan de pagina. Je betaalt voor één pagina presentatie € 313,- exclusief BTW maar inclusief de opmaak en je ontvangt na verschijning ook 5 exemplaren t.w.v. € 19,95. 

Als je Gouden NABK-lid bent of wordt, krijg je 34% korting op je presentatie. Kijk voor alle informatie en het aanmeldformulier op www.jaarboekkunstenaars.nl. 

Heb je eerst vragen? Laat het mij dan gerust weten!

Vriendelijke groeten,
Ashton Broeders
www.jaarboekkunstenaars.nl 
info@jaarboekkunstenaars.nl
Je ontvangt dit bericht als kunstenaar en vanwege je eventuele interesse in deelname aan een van onze activiteiten of die van onze samenwerkingspartners. Je privacy is belangrijk en daarom waarborgen wij die in onze privacy verklaring: http://dekunstcollegas.nl/privacy/

Je kunt ons bereiken via:
info@jaarboekkunstenaars.nl 

Wil je iets veranderen?
Je kunt je gegevens
wijzigen of je e-mailadres uit onze lijst verwijderen