Copy
Nyheter fra Tylden & Co!
Vis i din nettleser
Pressemelding fra Tylden & Co | Bare Bra Musikk til tv, radio, media, grossister og distribusjon! Vi gir dere de ferskeste nyheter om våre utgivelser!
For bestilling av promo materiell, fysiske CDer, digitalt materiell eller ønsker dere å booke våre artister, ta kontakt med Tonje på tonje@tylden.no, eller tlf 23401003
Instagram
Spotify
Facebook
Hør låten her!
Tittel: Ingenting å si
Artist: Ragnar Blichfeldt
Label/Company: Tylden/Tylden & Co A/S
Katalog nr: GTAS338
Spor: Single
Sjanger: Pop-Singer/Songwriter
Utgivelsesdato: 03/02/2016
Land: Norge 

Ragnar Blichfeldt slipper singelen "Ingenting å si"!

Låta handler om de som virkelig forsto potensialet i Internett, fra den dagen nettet ble født! De som kastet seg på tastaturet og sitter der, døgnet rundt, og slynger sine bekymringer utover verden. Frykt og fremmed elementer. De som må fortelle oss om alle farene de ser så tydelig. Vi snakker om konspirasjonsteoretikerne, dommedag profetene, krisemaksimererne, Det fascinerende med disse er at de hele tiden bedyrer og gjentar at de aldri blir hørt. At ingen hører på dem. Om noen bare hadde hørt på dem ville jo verden blitt et så mye mindre skummelt sted å være. Det er farer overalt! Er det ikke islam, så er det ulv og man vet jo aldri; plutselig smeller Yellowstone også. Men igjen; De blir jo aldri hørt. Det er ingen som hører.

For promo, marked/salg kontakt Tonje hos Tylden & Co:
tonje@tylden.no , tlf 23401003/91143687

 

VI ER NORGES STØRSTE LEVERANDØR AV NORSK MUSIKK!
Copyright © 2017 Tylden & Co, All rights reserved.


Ønsker du å forandre på hvordan du mottar dette nyhets-brevet?
Du kan oppdatere dine opplysninger or Avmelde nyhetsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp