Copy
Nyheter fra Tylden & Co!
Vis i din nettleser
Vårt aller første nyhetsbrev kun til radiostasjoner! Her vil vi gi dere de ferskeste nyheter om våre utgivelser. Ønsker dere fysisk eller digital promo CD, kan det bestilles her
PRESSEMELDING PEGASUS
«One step closer» UTE NÅ!
Release dato, 26.02.16

Link til album her
Vi er ute på promotur i disse dager, si ifra hvis dere ønsker besøk i studio!

I 2006 satte Oslo-brødrene Tommy og Ronny Nilsen seg et mål om å stå for melodibasert pop for voksne, så vel som for de unge. Samme år etablerte de bandet Pegasus. Etter åtte studioalbum, ett samlealbum og en juleplate kan man si at de har nådd målet de satte seg for ti år siden.

Debutalbumet ble spilt inn i Hitsville med produsentene Tomas Siqveland og Ole Evenrud og det ble utgitt februar 2007. De to brødrene fra Oppsal i Oslo har stått ene og alene for alle de utgitte låtene til Pegasus, så vel som skrevet over 60 låter for andre band og artister. Med seg på laget har de Sjur A. Lundstein på Keyboard og Arne Kolsrud Overen på trommer. Flere av albumene har ligget på VG-lista og i 2013 mottok de Spellemannprisen for «Årets album» og ble stemt frem som «Årets Låtskrivere» i 2014.

10 års jubileet ble markert powerballaden «Anyway», i Melodi Grand Prix. Melodi Grand Prix var et flott sted å markere jubileet med Pegasus. Programlederne sammenlignet låten med ballader av Aerosmith og Bryan Adams!

Nå er de klare med sitt nye album "One Step Closer".
«One Step Closer betyr mye for oss, ikke bare som band, men også som de vi er som personer. Variasjon som er Pegasus sitt varemerke er ivaretatt også på dette albumet. Vi forsøker stadig å fornye oss både låt- og lyd-messig, og det føler vi at vi har klart med "One Step Closer".»

"One Step Closer"er spilt inn, produsert og mixet av Tommy Nilsen i SolysMa Studios
Mastret av Morten Lund
Cover Design: Tommy Nilsen
Alle sanger er skrevet av Ronny & Tommy Nilsen
VI ER NORGES STØRSTE LEVERANDØR AV NORSK MUSIKK!
VI HAR MUSIKKEN DU LIKER
Facebook
YouTube
Spotify
Copyright © 2016 Tylden & Co, All rights reserved.


Ønsker du å forandre på hvordan du mottar dette nyhets-brevet?
Du kan oppdatere dine opplysninger or Avmelde nyhetsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp