Copy
Nyheter fra Tylden & Co!
Vis i din nettleser
Pressemelding fra  Bare Bra Musikk | Tylden & Co til tv, radio, media, grossister og distribusjon! Vi gir dere de ferskeste nyheter om våre utgivelser!
For bestilling av promo materiell, fysiske CDer, digitalt materiell eller ønsker dere å booke våre artister, ta kontakt med Tonje på tonje@tylden.no, eller tlf 23401003
Hjemmeside
Spotify
Facebook
Plateselskap: Big H Records
Distribusjon: Bare Bra Musikk
Katalog nr: BIGHCD1601
Spor på plata: 10
Tittel: Reckoning
Sjanger: Blues
Utgivelsedato: 18.11.16 «Digitalt»
Land: Norge og resten av verden

 

Billy T Band - ”Reckoning”  


Billy T Band har vært i studio og finpusser på sitt 4. album. Dette er er nå klart og fysisk CD er klar 25 november 2016 og har arbeidstittelen «Reckoning». Billy T Band har tidligere gitt ut 3 album hvor begge de to siste har fått Spellemannprisen for beste blues-album (Spellemannprisen 2010 og 2012). «Reckoning» viderefører Billy T Bands særegne «blues drenched rockin’ soul» og vil i hovedsak bestå av egenskrevet materiale - et knippe låter inspirert av amerikansk Soul, Blues, R&B og Swamp Rock. I tillegg til originallåter vil det som tidligere dukke opp noen obskure godbiter fra ”my wasted youth”, for å bruke Bill sine egne ord. ” This is our best yet” ... Billy T!
 
Er du bevandret i det norsk bluesmiljøet kjenner du helt sikkert til dette bandet som vokste ut av hus bandet på nå nedlagte”Muddy Waters” i Oslo tidlig på 2000-tallet. Med William ”Bill” Troiani i front på vokal og bass er dette bandet noe av det beste du får servert innen denne sjangeren her på berget. Nå skal det være sagt at dette ikke er noe rent bluesband. De har både elementer av klassisk R&B, Soul, Rock og Funk som er en del av Billy T Bands etterhvert særegne sound.
 
Bill er født og oppvokst i New York og begynte å spille bass tidlig på 1960-tallet. Hans første band het ”The Post War Baby Boom Blues Band” og besto bl.a. av Stanley Eisen (Paul Stanley, Kiss) på gitar. De siste 15 åra har Bill vært bosatt i Norge og både han og resten av bandet har samarbeidet med en rekke kjente musikere i inn- og utland. Bill har også lang fartstid med bl.a. Tom Russell og Eddie Kirkland i tillegg til flere år som leder av hus bandet på Muddy Waters, hvor bl.a. Kid Andersen og Amund Maarud fikk slipt talentet sitt. I tillegg til Bill består Billy T Band av en gjeng med eminente musikere som har opparbeidet seg en voksende tilhengerskare i Norge og utlandet. Dette gjennom utallige opptredener på konsertscener, fra Oslo via Moskva til New York.  
 
Plate selskap: Big H Records, www.bighrec.combighrec@gmail.com   
Distribusjon: Bare Bra Musikk, post@tylden.nowww.musikkoperatorene.no 
 
Billy T Band er:    William ”Bill” Troiani: Bass og vokal
                               Håkon Høye: Gitar og vokal
                               Ian F. Johannessen: Gitar
                               Alexander Pettersen: Trommer

Web: www.billytband.com
Facebook: www.facebook.com/billytband                                

Booking/management: Big H Booking, post@billytband.com - mob:+47 91 78 52 79

 
KOMMENDE UTGIVELSER:
VI ER NORGES STØRSTE LEVERANDØR AV NORSK MUSIKK!
Copyright © 2016 Tylden & Co, All rights reserved.


Ønsker du å forandre på hvordan du mottar dette nyhets-brevet?
Du kan oppdatere dine opplysninger or Avmelde nyhetsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp