Copy
Excuus, er stond een foutje in de vorige neiuwsbrief!
Bekijk deze mail in uw browser
Klein maar belangrijk foutje in de nieuwsbrief van gisteren!

Bij het onderstaande bericht is er iets fout gegaan:

Vrijdag 2 september aanstaande: Komt Allen!
Komende vrijdag 2 september organiseert Maarn Wijzer de jaarlijkse en inmiddels befaamde “Uit-markt”- Maarn-Maarsbergen. Dé start van het culturele en cursussen-seizoen. In een hele gezellige en feestelijke setting presenteren allerlei partijen en verenigingen zichzelf en hun aanbod op het gebied van cursussen, workshops, voorstellingen etc. (wist je datje: Maarn-Maarsbergen heeft meer dan 80 verenigingen!) Wij zijn in onze dorpen zeldzaam actief met elkaar en dat mogen we vieren ook, geen mooier moment dan de start van het nieuwe Maarn Wijzer seizoen. Vrijdag a.s. van 19.00 tot 20.30u

Vervolgens werd de kindervoorstelling aangekondigd, deze begint echter al om 18:30 uur!!!
Dus om half zeven is er de prachtige voorstelling Ollie Trollie en Fiederelfje van De Vliegende Koffer (voor kinderen vanaf 2 jaar). De voorstelling duurt tot ongeveer 19:15.


Na afloop van het gehele programma en de feestelijke markt is iedereen natuurlijk van harte welkom om nog gezellig even in het Dorpshuis na te praten.

Graag tot morgen bij de opening van het seizoen van Maarn Wijzer of anders tot een volgende ontmoeting in het Dorpshuis!
 
Maarn Wijzer heeft een prachtige nieuwe facebook pagina.
Bekijk deze hier en Liken wordt erg leuk gevonden!
Sinds kort kunt u als gast van de Heuvelrug genieten van Vorstelijk Veel Voordeel! Met de speciale Heuvelrug VIP card. Bekijk de prachtige aanbiedingen!
Aanvragen kan hier. Voor meer informatie als ondernemer of deelnemen? Klik dan hier.
Copyright © 2016 Dorpshuis De Twee Marken Maarn-Maarsbergen, All rights reserved.


Wilt u uw mailvoorkeuren wijzigen?
Hier kunt u uw mailadres-voorkeur wijzigen of uitschrijven van deze lijst

Email Marketing Powered by MailChimp