Copy
Uitnodiging: 7 januari a.s. Nieuwjaarsborrel!
View this email in your browser
Welkom in 2017!
2016 was een jaar van verandering
2017 wordt een beslissend jaar!
Geachte partner, relatie,

Afgelopen jaar stond voor ons in het teken van verandering. Van kijken naar de toekomst en daarin een beeld schetsen van een dorpshuisfunctie. Van brainstormen met onze beide scholen, om te kijken of we ook daadwerkelijk een samenwerking aan kunnen gaan.

We hebben geïnvesteerd. In onze relatie met beide scholen, in plannen voor een Multi-Functionele Accommodatie (MFA), in nieuwe huurders, in duurzaamheid en veiligheid. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal temperatuur-regelsysteem aangelegd, waarmee op afstand de temperatuur in verschillende ruimtes te regelen is en niet meer het gehele gebouw warm gestookt hoeft te worden. We hebben een nieuw administratiesysteem en gaan over op nieuwe boekingssoftware, zodat wij beter (ook online) inzichtelijk kunnen maken wat er allemaal aan gezelligheid en bedrijvigheid speelt in ons Dorpshuis. En we hebben een speciaal nieuw camerasysteem, met beeldopslag op afstand, waarmee het gebouw en de directe omgeving bewaakt wordt. Veiliger voor huurders en gebruikers, maar ook preventief tegen vandalisme in de directe omgeving.

Komend jaar, 2017, wordt een beslissend jaar. Na alle voorbereiding van de kant van de scholen en ons, na drie bijeenkomsten met inwoners en omwonenden en nog twee extra met de gemeente(raad), is het woord de komende maanden (verwacht in februari) aan dezelfde raad om een voorbereidingskrediet af te geven. Als dat besluit valt, kan met de echte voorbereiding voor de realisatie van een MFA worden begonnen en komt het behoud van ons Dorpshuis voor Maarn-Maarsbergen een belangrijke stap dichterbij.

Maar 2017 start natuurlijk traditiegetrouw met een gezellig Nieuwjaarsborrel!

Datum: 7 januari a.s.
Tijd: van 14:00 uur tot 17:00 uur 
Waar: Trompplein 5 in Maarn

Wij zien u graag!
Namens het bestuur alvast een hele goede jaarwisseling en een fantastisch 2017 toegewenst!

Bertjan, Hermannus, Lex, Tijn

www.detweemarken.nl
S.S.C.C. De Twee Marken
Dorpshuis voor Maarn-Maarsbergen

Trompplein 5
3951CR  Maarn
www.detweemarken.nl

Via deze link kunt u zich ook opgeven voor onze nieuwsbrief: Zo blijft u direct op de hoogte! 
Uitnodiging!
Nieuwjaarsborrel
7 januari
14:00-17:00 uur
Copyright © 2016 Dorpshuis De Twee Marken, All rights reserved.


Wilt u wijzigen via welk mailadres uw onze niuewsbrieven ontvangt?
Klik hier voor update  of voor opzeggen: unsubscribe
Email Marketing Powered by Mailchimp