Copy
Hop plukken met De Bierkaai

Op 15 september zijn we uitgenodigd om te helpen met de hoppluk bij Hogenelst Hop in de Achterhoek. Reinier en Riet (a.k.a. De Tante van Toon) heten ons van harte welkom. Als brouwer wil je natuurlijk productkennis opdoen en waar kan dat beter dan bij de bron: het hopveld.

Je hulp bij de pluk levert je een prachtige ervaring, gezelligheid en een proefpakket op (ongeveer 200 gram verse hop van de soorten aanwezig) en je kunt ook nog extra hop kopen met een leuke korting. Verder wordt de maaltijd (verse pizza uit de buiten oven) en een broodje verzorgd.We gaan ook live brouwen met de verse hop en lokale mout! Er is al media aandacht aangekondigd door het Landleven Magazine, dus zorg dat je haar goed zit. Dat met de Hogenelst hop fantastische bieren gemaakt kunnen worden heeft Wolter wel aangetoond door het ONK te winnen met zijn Schwarzbier, waar deze Zieuwentse hop in zit!


We kunnen kamperen naast het hopveld, dus lekker biertjes drinken na afloop. Tentje, matje en slaapzak kunnen dus mee. De brouw die we ter plaatse doen gaan we natuurlijk op een later moment met de leden verorberen. Tijdens/na het event zou het erg leuk zijn om je biertjes te laten proeven aan anderen, zeker wie met de hop van 2017-oogst heeft gewerkt! Neem je homebrews mee dus!

Datum: 15 september 2018
Locatie: Hogenelst Hop, Wilgendijk 1 in Zieuwent
Kosten: 10 euro

Je kunt je hier aanmelden!
Copyright © *2016* *ABV de Bierkaai*, All rights reserved.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ABV de Bierkaai · Parthenonhof 9 · Amsterdam, 1064NT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp