Copy

GoudApot van start gegaan

Donderdag 7 januari heeft wethouder Hilde Niezen het beheer van GoudApot officieel overgedragen aan de stad. Vanaf nu kan iedereen met een initiatief dat ten goede komt van Gouda en/of inwoners bij GoudApot terecht.
 

Aanvragen

Nog voor de oprichting van Stichting GoudApot zijn al aanvragen ontvangen. Op de website is een overzicht van de tien meest recente aanvragen te raadplegen. Een compleet overzicht van alle aanvragen is hier te vinden.
Zelf een aanvraag indienen, of hulp nodig bij het indienen van een aanvraag? GoudApot staat voor u klaar!

 

Beoordelaars

Het bestuur van GoudApot heeft in de tussentijd natuurlijk niet stilgezeten. Er hebben verschillende bijeenkomsten plaatsgevonden met inwoners die interesse hebben om beoordelaar te worden. Tijdens deze bijeenkomsten is gediscussieerd, zijn vragen gesteld en beantwoord. Verslagen van deze bijeenkomsten zijn terug te vinden op de website (onder documenten). Een verslag van de meest recente bijeenkomst is zojuist online gezet.
Woont u in Gouda en wil u graag een bijdrage leveren aan GoudApot door zitting te nemen in een team van beoordelaars? Meld u dan aan via info@goudapot.nl. Vermeld in ieder geval uw NAW-gegevens en eventuele expertise die u in wilt brengen.

 

Toekenning

Na de vliegende start en positieve bijeenkomsten met beoordelaars is het nu tijd om over te gaan tot toetsing en beoordeling van de aanvragen. Het bestuur zal de aanvragen toetsen aan de hand van de randvoorwaarden ,zoals vermeld op de website, waarna de beoordelaars zich over de aanvragen buigen en een definitief oordeel, inclusief motivatie, zullen vellen. Deze motivatie zal, samen met het toegekende bedrag openbaar bekend worden gemaakt op de website.
 
Agenda / gepland
  • Bijeenkomst nieuwe beoordelaars
Ook zitting nemen in een team van beoordelaars? Meld je aan via info@goudapot.nl
Aanpassen hoe u emails van ons ontvangt?
U kunt uw voorkeuren aanpassen of afmelden voor deze lijst