Copy
Newsletter of the Germans Trias Health Research Institute
Newsletter #356     01 December 2016
See our news for November here
Recordatori:
L'últim dia per comprar loteria IGTP divendres 2 de desembre 09:00-10:00 i 15:00 a 16:00
Hi haurà una pròrroga de venda només entre els dies 12 i 14 de desembre
Scientific Training and Seminars @CanRutiCampus
Friday 2  December 12.00
PMPPC Investigators's Seminar
Eva Martinez-Balibrea
PMPPC Seminar Room         
Wednesday 7 December 12.00
Bioinfo Talk
David Peñeyro, Genomics and Bioinformatics
PMPPC Seminar Room         
Monday 12 December 15.00
The broad molecular and clinical spectrum of follicular lymphomas
Andreas Rosenwald
Chairman, Institute of Pathology, University of Wuerzburg, Germany

PMPPC Seminar Room      Host Tomàs Navarro
More information
Friday 16 December 12.00
ChromMe ITN Keynote Lecture "The Yeast Metabolic Cycle"
Jane Mellor
University of Oxford UK
More information
PMPPC Seminar Room         Host: Marcus  Buschbeck

 

Job Postings

 

Informació sobre els vacants a l'IGTP es troba a secció de "Job Offers" a la nostra web.
 
Don't forget the "External Job Postings" Section, today you will find two postdoctoral positions advertised.

 
PROJECTS
PROJECTS: National Projects
Proyectos AECC 2017
Concesión de ayudas financieras a proyectos de investigación de calidad en cáncer con clara orientación traslacional. Beneficiarios: Investigadores vinculados a una entidad pública o privada sin fines lucrativos capacitada para la investigación científica en España. Duración de 3 años. Dotación económica 300.000 euros brutos a 3 años a razón de 100.000 euros brutos al año. 
Termini IGTP: 09/01/2017
Deadline: 17/01/2017
Per a més informació.

Postdoctoral junior AECC 2017
Concesión de ayudas a investigadores recién doctorados para el desarrollo de un proyecto de investigación en cáncer en un centro español con posibilidad de realizar una estancia formativa en un centro de referencia nacional o internacional para promover el talento de los jóvenes investigadores en esta primera etapa formativa postdoctoral. Beneficiarios: Doctores y/o Especialistas (menos de 4 años desde la obtención del título). Duración de la Ayuda: 2 años (posibilidad de prórroga 2 años adicionales)
Dotación económica: 80.000 euros brutos a 2 años (80.000 euros brutos prórroga 2 años adicionales).
Termini IGTP: 1/12/2016
Deadline: 12/12/2016
Per a més informació.

Postdoctoral senior AECC 2017
Concesión de ayudas a investigadores con una formación postdoctoral previa para el desarrollo de un proyecto de investigación en cáncer en un centro español para apoyar a estos investigadores en su carrera científica hacia la creación de sus propias líneas de investigación. 
Termini IGTP: 1/12/2016
Deadline: 12/12/2016
Per a més informació.

Beques ”la Caixa” de doctorat en universitats o centres de recerca espanyols
La Fundació Bancària ”la Caixa”,convençuda de la importància que tenen el progrés científic, la recerca, la mobilitat i la qualificació professional per al desenvolupament de la societat, convoca un programa de beques per a joves investigadors que es proposin assolir el títol de doctor en qualsevol universitat o centre de recerca d’Espanya. La dotació econòmica total de la beca és de 115.500 euros, distribuïts en tres anualitats de 36.000 euros i un premi de 7.500 euros el quart any, si el becari diposita la tesi dins dels 6 mesos posteriors a l’acabament del tercer any de beca. 
Termini IGTP: 15/02/2017
Deadline: 28/02/2017
Per a més informació.

Beques de ”la Caixa” – INPhINIT per a estudis de doctorat a centres de recerca espanyols d’excel·lència
La Fundació Bancària ”la Caixa” convoca 57 beques per cursar estudis oficials de doctorat als centres de recerca acreditats amb el distintiu Severo Ochoa o María de Maeztu o en un dels Instituts de Recerca Sanitària Carles III que participen en aquest programa. Financiació: Màxim fins a 122.592 EUR. Tres anualitats de 34.800 euros. 3.564 euros l’any, com a dotació addicional per a conferències, cursos, estades, consumibles, equipaments, costos de propietat intel·lectual, etc. La Fundació Bancària ”la Caixa” lliura un premi de 7.500 euros, que s’abona el quart any, en cas que el becari dipositi la tesi durant els 6 mesos posteriors a la finalització del tercer any de beca.  
Termini IGTP: 15/01/2017
Deadline: 02/02/2017
Per a més informació.

Beca Marcos Fernández de investigación en leucemia y linfoma
Las becas "MARCOS FERNÁNDEZ" van dirigidas a financiar Proyectos de Equipos de Investigación o de Médicos Especialistas en Hematología u Oncología y a licenciados en Biología, Farmacia y Química y se instituyen para contribuir a la mejora en el diagnóstico y tratamiento de la Leucemia el Linfoma, el Mieloma y otras enfermedades hematológicas. Becas de Investigación: El importe de la beca será de 12.000,00 €.
Termini IGTP: 15/12/2016
Deadline: 10/01/2017
Per a més informació.
PROJECTS: International Projects
ERC Proof of Concept (ERC-2017-PoC)
GThe Proof-of-Concept Grant supports current ERC Grant holders (or ERC projects that have ended after 05-Oct-2015) to verify the innovation potential of their research results. The funding covers the early-stage activities of moving research outputs into the initial steps of a pre-competitive development and is therefore not intended to extend the original research. Grants are worth up to €150,000 for projects of typically 18 months’ duration. 
Deadline IGTP: 05/12/2016
Deadline 1st cut-off date: 19/01/2017
More information.

BD Biosciences Immunology Research Grant Program
BD Biosciences supports research in the field of immunology. A total of 140.000 USD worth of research reagents is awarded annually to 14 scientists. Through its grant program, BD Biosciences supports scientists pursuing innovative ideas in stem cell research, helping to define the next generation of scientific breakthroughs.
Deadline IGTP: 01/12/2016
Deadline 1st cut-off date:01/01/2017
More information.

Hypophosphatasia Research Grant
Soft Bones is interested in promoting the development of innovative research by new and established investigators in HPP. A Soft Bones Research Grant will again be offered for 2017 and applications for funding are now being accepted. This is a seed grant of $25,000 for basic or clinical research directly related to HPP. 
Deadline IGTP: 15/12/2016
Deadline: 15/01/2017
Per a més informació.

EFIC-GRÜNENTHAL GRANT
Individual research grants are valued at up to e 40,000 per project for a duration of up to two years. Research Grants are intended for clinical and human experimental pain research. Research proposals on animals, computer simulations, cell lines etc. will not be considered. Applicants should be a citizen of any EFIC® member country, should have obtained a PhD, MD or equivalent postgraduate degree, and not be older than 40 years.
Deadline IGTP: 15/12/2016
Deadline: 31/12/2016
Per a més informació.

Fellow ships IBSA FOUNDATION 2016 
IBSA FOUNDATION funds each year several young researchers to promote and facilitate the realization of their postdoctoral traineeships with 12 month fellowships of € 24,000.00 in five research fields: DERMATOLOGY, ENDOCRINOLOGY, ORTHOPEDICS/RHEUMATOLOGY and PAIN MEDICINE.
Deadline IGTP: 15/12/2016
Deadline: 31/12/2016
Per a més informació.
INNOVATION - News from the Innovation and Transfer Office
AJUTS VALUNI: Destinats a incentivar els projectes de creació d’EBTs i llicència de tecnologies  ¡Properament!
El Properament, s’estima la setmana del 28 de Novembre, s’obrirà per part d’ACCIÓ, l’ajut VALUNI, enfocat a donar suport a projectes de creació d’empreses de base tecnològica i llicència de tecnologia en la fase de comercialització. La convocatòria estarà oberta aproximadament un mes. Es tracta d’una convocatòria que gestiona directament la Oficina d’Innovació i Transferència i agrairem a tots els investigadors que tinguin algun projecte a presentar, es posin en contacte amb la Oficina.
Data de termini: 22 de Desembre de 2016 (estimat)
Es tracta d’una convocatòria que gestiona directament la Oficina d’Innovació i Transferència i agrairem a tots els investigadors que tinguin algun projecte a presentar, es posin en contacte amb la Oficina.


Barcelona & Catalonia Startup Hub
El dia 30 de novembre, ACCIÓ organitza un acte adreçat a tota la comunitat d’startups al Museu Marítim de Barcelona. Seran 3h de durada i bàsicament es farà una ràpida presentació pública del mapa d’startups que impulsem des d’ACCIO, el hub d’startups a nivell internacional, la presentació del llibre recent publicat de Howard Love, titulat “The Startup J curve: the six steps to entrepreneurial success”, i un networking encapçalat per una actuació musical en directe del grup Mishima.  Enllaç per a més informació aquí.
 
European Microbiome Congress
Do you work in the microbiome field? Do you have an innovative idea or piece of research that could benefit patients? Do you want to pitch to partners that can help you commercialise your idea? This is a unique opportunity to pitch your ideas to leading innovators, for the chance to fast track your proposal, perfect your pitch and potentially secure funding and partnerships.  You will have 5 minutes to present your innovative idea to a room full of potential advisors, investors and partners.
Dates: Nov 30 – Dec 1, 2016    For detailed information here.
 

 
Programa de aceleración de Start-ups: EMPENTA
EMPENTA es un programa de 6 meses de duración totalmente gratuito, organizado por ESADECREAPOLIS y promovido por ACCIÓ Y CATALUNYA EMPRÈN-START-UP CATALONIA. A través del Enterpreneurship Institute de ESADE se ha diseñado una metodología ágil que permite adaptar el programa a las necesidades de cada start-up. Cada módulo se distribuye en dos tipos de formación. Por una parte, clases y casos prácticos sobre aspectos transversales de cualquier start-up (equipo, pacto de socios, modelo de negocio, marketing y ventas, financiación y elevator pitch). Y, por otro lado, 18 horas de mentorage individual con tutores especializados para las necesidades de tu start-up
Deadline: 31 de Diciembre
Enlace para más información aquí.
Other Activities
Ajudem pacients en risc d'exclusió social

Benvolguts, des de la UTE , estem recol·lectant diners per comprar productes personals bàsics per als malalts tuberculosos en risc d'exclusió social (persones sense sostre, refugiats, immigrants sense papers, persones grans en situació d'extrema pobresa).
Qualsevol aportació, per petita que sigui, serà benvinguda
Com puc ajudar?
Consumo de bebidas en niños y jóvenes ¿Un riesgo para su salud?
Un grupo del IDIAP Jordi Gol de Mataró necesita tu ayuda para completar su proyecto dirigido a todo la población escolar de Sabadell (24500 alumnos).

Ver el video

Hacer donación

Mark Your Calendars for the NGS 2017!      3-4 April 2017

Hosted by the International Society for Computational Biology (ISCB) and the Centre for Genomic Regulation (CRG), the Next-generation sequencing conference will cover structural variation and population genomics areas.
 Convocatòries Oberts / Open calls
See the open calls here
Deadlines for IGTP one week before official deadline for National calls and 3 weeks before for international calls
Visita la web de l'Hospital
See the hospital Website
Veu tots els centres al campus
See all the centres on the campus
Veure Newsletters anteriors aquí
See previous Newsletters here
Aquest newsletter és a títol informatiu.  Si us plau comproveu tota la infomació a les webs corresponents.

l'IGTP no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu newsletter o lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercir cap tipus de control sobre el contingut d'altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.
Share
Tweet
Forward
Share
Tweet
Forward


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Germans Trias i Pujol Research Institute (IGTP) · Ctra. de Can Ruti, Cami de les Escoles s/n · Campus Can Ruti · Badalona, Barcelona 08916 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp