Copy

Beste nieuwsbrief lezers,

Veel leesplezier bij de nieuwsbrief over de komende maand. Hebben jullie nog informatie voor de volgende nieuwsbrief, mail deze dan naar de PR werkgroep. (pr@ivnhelden.nl)

Programma (klik op plaatje voor meer informatie)

Programma komende 2 maanden.

Activiteiten 

Op zaterdag 14 september start het natuur onderhoud aan de Kwistbeek of "In de Baenjd". Heb je zin om mee de handen uit de mouwen te steken, meld je dan aan bij: natuuronderhoud@ivnhelden.nl.  Lees meer.

Op zaterdag 21 september is de World Cleanup Day, een initiatief van Peel en Maas Schoon en van harte ondersteund door IVN Helden. Heb je zin om mee de te helpen, kijk dan voor informatie op: Lees meer.

Op zondag 29 september is de 4  seizoenen wandeling. We zijn al  aangeland bij de Herfst. Wandeling vindt plaats in de Verheven Peel. Lees meer.

Op donderdag 29 september is er een lezing over de wolf. Heb je belangstelling voor deze lezing, ga dan naar: Lees meer.

Nieuws 

IVN Helden is aanwezig op de klimaatdag in de Groote Peel. Samen met andere organisaties wordt informatie aangeboden over de klimaatonderwerpen. Lees meer .. 

Aanmelden van jeugd voor de IVN jeugdwerkgroep kan weer. De groep start op dinsdag 17 september. Heb je belangstelling: Lees meer .. 

De diervriendelijk tuinieren campagne is afgesloten. Lees meer hierover in: Lees meer .. 

De wandeling door de Exaten was de laatste wandeling van Wim Maassen als gids. Om Wim te bedanken voor zijn vele gidswerk, werd hem een silhouet van Helden aangeboden. Meer foto's van Wim's wandeling zijn te zien op: Lees Meer

Deel de nieuwsbrief met anderen! Deel de nieuwsbrief met anderen!
Verstuur de nieuwsbrief naar een bekende. Verstuur de nieuwsbrief naar een bekende.
Facebook
Website

U krijgt deze mail vanwege uw belangstelling voor de activiteiten van IVN Helden.

Uitschrijven voor nieuwsbrief. <<Email Address>>
Ons adres is:

IVN Helden e.o.
Zelen 38
Panningen, 5981 PN
Netherlands

Add us to your address book

Copyright (C) 2019 IVN Helden e.o. All rights reserved.

Doorsturen email, Pas je gegevens aan  of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp