Copy

Beste nieuwsbrief lezers,

Veel leesplezier bij de nieuwsbrief over de komende maand. Hebben jullie nog informatie voor de volgende nieuwsbrief, mail deze dan naar de PR werkgroep. (pr@ivnhelden.nl)

Programma (klik op plaatje voor meer informatie)

Programma komende 2 maanden.

Activiteiten 

De avondwandeling op 4 juli vind in het Leudal plaats. Meer informatie kun je vinden op:  Lees meer.

Zondag 21 juli sluiten we voor een maand de activiteiten van IVN af met een fietstocht in onze eigen omgeving Meer informatie kun je vinden op:  Lees meer.

Nieuws 

De IVN afdelingen van de gemeente Peel en Maas (Meijel, Helden en Baarlo-Maasbree) starten met een basis natuurcursus. De cursus bevat 7 theorie en praktijk lessen over landschap, ecologie, vogels insecten, fauna, flora en waterleven. Iedereen kan zich aanmelden. Lees meer.

De IVN Helden dagwandeling door het Vijlener- en Holsetterbos was mede dankzij de perfecte organisatie en het mooie weer een succes. De mooie en pittige wandeling ging door prachtige gebieden met mooie vergezichten. Volgend jaar gaan we richting Nijmegen.

Ria Nabben volbracht de natuurgidsenopleiding Voor meer informatie. Lees meer.

IVN Regio Midden-Limburg heeft een nieuwsbrief uitgebracht. Hierin informatie over de natuurgidsen cursus. De nieuwsbrief is via deze link in te zien. Lees meer. 

BSO is met 47 kinderen, tussen 4 – 11 jaar oud, naar IVN Helden gekomen. De kinderen hebben hun voornaam met tuinkers gezaaid en tijdens een wandeling allemaal een mooie struinstok gemaakt.

Wel 60 VWO4 leerlingen en 28 brugklasleerlingen van het Het Bouwens van der Boijecollege uit Panningen namen deel aan het IVN Jongeren Adviesbureau en adviseerd...Meer weergeven

Mooie seizoenafsluiting van de jeugdwerkgroep: Willy de Koning heeft veel verteld en laten zien over bevers. Daarna hebben de kinderen zelf een dam gebouwd in een aangelegd slootje en we hebben afgesloten met heerlijke pannenkoeken. ..Meer weergeven

Deel de nieuwsbrief met anderen!
Verstuur de nieuwsbrief naar een bekende.

U krijgt deze mail vanwege uw belangstelling voor de activiteiten van IVN Helden.

Uitschrijven voor nieuwsbrief. <<Email Address>>
Ons adres is:

IVN Helden e.o.
Zelen 38
Panningen, 5981 PN
Netherlands

Add us to your address book

Copyright (C) 2019 IVN Helden e.o. All rights reserved.

Doorsturen email, Pas je gegevens aan  of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp