Copy
Sommarro Golf Nyhetsbrev Juli
View this email in your browser

Hej kära medlem!

Nu är vi inne i augusti efter en mycket fin sommar med sol, bad och mycket golfspel. Banan är mycket fin och vi hoppas att ni har spelat mycket både på hemmaplan och på andra banor.

Nu under augusti har vi en del roliga aktiviteter och tävlingar. Passa på att spela Cancergolfen den 13 augusti där allt överskott går till forskningen mot cancer. 

Vi har även en Jubileumstävling att se fram emot. Det var 10 år sedan Links öppnade och lördagen den 27 augusti bjuder vi in till tävling på Links tillsammans med musik, underhållning och trevligheter på kvällen. Det vore mycket kul om så många som möjligt kunde vara med, bjud gärna med icke-spelare på kvällen så får de se hur trevligt vi har det på Sommarro.

Vi har förhoppningsvis mycket golf kvar, vi gillar sensommar och höstgolf och hoppas på en lång och trevlig säsong 2016.

Hör gärna av er om ni har frågor eller synpunkter om klubben eller banan.

MVH/Sommarro Golf 

Jubileumstävling Links 27 augusti

Boka upp den 27 augusti då vi kommer att fira Links 10-års jubileum med en höjdardag med tävling, aktiviteter, musik och trevlig gemenskap. Vi kommer att spela 12 hål kval och sedan en cut, som på stora tävlingar, där 50 % av spelarna går vidare till finalvarvet över ytterligare 12 hål. Senare på kvällen bjuder vi in till mingel, musik, 
underhållning och tävlingar tillsammans med en buffémiddag i klubbhuset. Bjud gärna med icke-golfare till kvällen så får de se hur trevligt vi har det på Sommarro. Läs mer om tävlingen och dagen här
Vi tipsar om Cancergolfen - spela tävling & stötta kampen mot Cancer

Lördag den 13 augusti spelas Cancergolfen på Sommarro. Boka detta datum och var med och spela denna 2-manna Texas Scramble med en kompis. Bernt Nordin, som själv är friskförklarad från Lymfom Cancer, är ”pappa” till denna tävling som vi på Sommarro stöttar till 100 %. Alla intäkter denna dag går oavkortat till Cancerforskningen.


Startavgiften är 200 kr per lag och i det ingår även en lott i Cancerlotteriet där du kan vinna 1 miljon direkt på skrapet. Vi kommer även ha extratävlingar och ett lotteri med fina priser under dagen.

Anmäl dig här http://www9.golf.se/Competition/GBTour/Competition.aspx?compid=4eed190b-48a1-c784-86a6-c82d30137579 eller direkt till receptionen Sommarro 054-15 90 15.

Damgolfen på Sommarro
Sommarros damgolf spelas numera på söndag eftermiddag. Stort tack till alla som är med och spelar och som hjälper till. Mycket uppskattat! Vi välkomnar flera damer till att vara med. Att tävla är roligt och lärorikt!
Planerade nybörjarkurs
Säsongens nästa nybörjarkurs startar i augusti. Information kring våra nybörjarkurser finns på vår hemsida. Det går bra att kontakta receptionen vid frågor och anmälan. Vi har flera bra erbjudanden för den nye golfare, tipsa era vänner!
Prova på golf med familjen, kompisarna eller arbetet….
Ett populärt sätt att testa på golf är att hyra golfklubbor och spela Lilla-banan. Här finns det också möjlighet för ett kortare intro med golfpro för den som vill det. Ni medlemmar får gärna sprida denna informationen vidare och förstås ta med era nära och kära till Sommarro. Läs mer här!
Senaste nytt från Sommarro Junior GK

Verksamheten i Sommarro Junior GK bubblar av liv. Därför behöver vi fler ledare. Hör gärna av er direkt till ledarna.
Alla är välkomna till Sommarro Junior Club!

Läs mer om vår verksamhet och våra samarbeten här.

Häng med Sommarros Golfpro Birger och hans kollega Martin Lindén till Tyskland och Spanien i höst.

En bussresa till vårt grannland i söder med eget boende direkt på en SPA-golfanläggning och 36 hål. Eller en spelresa med sex förbokade golfdagar och utflykter till Spanien med direktflyg från Karlstad!  Läs allt om resorna här! Det finns platser kvar till båda resorna.Vi startar golfträning för damer, herrar och för dig som är på väg mot tcp 36 under augusti. Läs om alla våra kursdatum, innehåll och hur du anmäler dig här.

Glöm inte att du kan boka lektion direkt på nätet med oss, passa på att bli bättre redan idag! Du kan läsa mer och boka här.

Copyright © 2016 Sommarro Golf AB, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp