Copy
Er is meer. Meer van God, meer van zijn kracht, meer van Zijn Heilige Geest!

ER IS MEER

Hem nu Die bij machte is te doen ver boven alles wat wij bidden of denken, overeenkomstig de kracht die in ons werkzaam is, Hem zij de heerlijkheid in de gemeente, door Christus Jezus, in alle geslachten, tot in alle eeuwigheid. Amen. Efeziërs 3:20-21

Er is meer


Beste lezer,

In de nacht van 11 op 12 maart dit jaar had ik een droom over Healing on the Streets waar ik deel van ben. Eens in de twee weken gaat een team van de Vineyard de straat op om te bidden voor mensen.
In mijn droom zag ik een man die problemen had met zijn linker been. Ook werd ik wakker met de naam Sofie. Dat was vreemd omdat ik een man zag in de droom waar deze naam niet bij paste. 
Misschien is het zijn dochter zei mijn vrouw. Ja dat zou best eens kunnen antwoordde ik.

Die zaterdag waren we op de straat en liep er een man met een probleem aan zijn rechter been, zo dacht ik. We raakten in gesprek en ik vertelde hem over mijn droom van een man met een probleem in zijn linker been. Maar het is ook mijn linker been antwoordde hij. Omdat ik de naam Sofie had gehoord in mijn droom vroeg ik hem: Misschien een gekke vraag maar zegt de naam Sofie je iets?
De man werd helemaal stil en zei: Ja, dat is mijn dochter.
Het was een heel bijzonder moment en we waren beide geraakt bij het besef dat God deze ontmoeting had geregeld. Ik deelde met hem hoe God hem niet vergeten was en dat hij ontzettend veel van hem houdt.
Hij ziet je en is met je bezig. We hebben gebeden voor zijn emotionele pijn en voor fysieke genezing van zijn been. We waren allebei zeer bemoedigd door deze ontmoeting.

Is God niet geweldig? Hij ziet ons en geeft om ons. Er was heel wat nodig om de ontmoeting te regelen. De man was helemaal niet van plan om naar Utrecht te reizen vandaag, maar ging er toch heen. Hij was al een paar keer langs de plek gelopen waar wij zouden zijn zonder dat hij zelf wist waarom.
Maar God wist het. Hij geeft om ons.

---

Ik strek mij uit om nog meer bijzondere dingen met God mee te mogen maken. Er is meer. Meer van God. Meer van Zijn kracht en meer van Zijn Heilige Geest.
Misschien verlang jij daar ook naar? Ik weet dat het mogelijk is. God heeft een plan met een ieder van ons.

Graag wil ik een paar evenementen onder je aandacht brengen, waar je mensen kan ontmoeten die zich ook uitstrekken naar meer. Misschien zit er ook iets voor jou tussen.

8,9,10 september - There is More
Met veel verwachting kijk ik uit naar de There is More conferentie van het Evangelisch Werkverband. http://www.thereismore.nl/ . De hoofdspreker Randy Clark wordt krachtig door God gebruikt om het vuur van de Heilige Geest in mensen te ontsteken.

11 september - Randy Clark in Rotterdam
https://www.events4christ.nl/evenement/randy-clark/

25 september - Holy Spirit Night Amsterdam
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-holy-spirit-night-amsterdam-21202555414
Met Jesus Culture, Bryan & Katie Torwalt, Martin Smith, Todd White, Markus Wenz, Mattheus & Rebekah van der Steen en Ben Fitzgerald

2017 - School of SuperNatural Heroes
http://www.vandersteenministries.org/school/?lang=nl
9 zaterdagen waarin je getraind wordt om uit te stappen in de gaven die God je geeft.
Je krijgt onderwijs en ook de mogelijkheid om uit te stappen in de praktijk.
Het is een unieke kans met bekende sprekers o.a. Randy Clark, Mattheus van der Steen, Bill Johnson, Shawn Bolz, Paul Manwaring, Mel Tari, David Hogan, Jean-Luc Trachsel, Ben Fitzgerald, David Wagner en misschien nog Todd White en Heidi Baker.

Fijne zomer en Gods zegen.

Marc van Tilburg
www.bestaatgod.net
Lied: Abba
Video: Uitstorting Heilige Geest in Myanmar

Links

  1. There is More
  2. School of SuperNatural Heroes
  3. Holy Spirit Night 

Conferentie

Bekrachtiging door de Heilige Geest
Bezoek website

School of SuperNatural Heroes

9 zaterdagen
Bezoek website
Copyright © 2016 BestaatGod.net, All rights reserved.


Email Marketing Powered by MailChimp
Volg op Twitter
Volg op Facebook
Doorsturen naar een vriend
E-mail voorkeuren
Afmelden van deze lijst