Copy
Nyhedsbrev - Februar 2017
Dancing Your Spirit
Movement Medicine med Matthias Axelsen
View this email in your browser
Læs i dette Nyhedsbrev om:
  • Tanker fra min rejse med Dansen - Rejsen hjem til mig selv
  • "Power of Trust & Courage" - Lørdags workshop 25. marts
  • "Power of the Heart" Weekend Workshop in May with Susannah Darling Khan from England
  • Dancing Your Spirit's kalender med nye kommende workshops
"Life is a Journey - not a destination"
Tanker fra min rejse med Dansen

Et sted inde i mig har jeg altid haft en stærk Længsel Hjem, Hjem til mig selv - Længslen efter at få lov til at være den jeg er.
Jeg tror rigtig mange kan nikke genkendende til dette og jeg tror at min 60%, måske 80% af os mennesker lever mere eller mindre udenfor os selv og med denne længsel boende dybt inde i os - Længslen om bare at få lov til at være den jeg er!

På et tidspunkt i mit liv havde jeg fået nok! Jeg sagde mit, i manges øjne gode, vellønnede og trygge lederjob i Danske Bank op efter 31 år i denne branche. Min Længsel Hjem var nu blevet så tydelig for mig og hvis ikke mit liv bare skulle passere forbi, mens jeg sad som tilskuer, så skulle der ske en drastisk forandring.
Jeg begyndte at søge og jeg udforskede mig selv. Jeg havde i mange år søgt i de spirituelle kredse og det havde hjulpet mig et stykke på rejsen. Men nu begyndte jeg også at studere psykoterapi, eller sagt på en måde, studere hvad var det egentlig, der skete inden i mig selv! Pludselig, efter 4 år, var jeg blevet uddannet til Psykoterapeut, Coach og Family Constellation. Det har afgjort været en vigtig faktor for mig for at komme videre på min rejse, som jeg absolut ikke vil være foruden. Jeg tror, at det gjorde mig klar til at se, at jeg skulle tage ansvar for mig selv, i stedet for at vente på at få lov til at være den jeg er - hvem var det der skulle give mig lov andre end mig selv?

Så en sommer stødte jeg ind i noget, der indtil da,havde været meget fremmed for mig, nemlig Dansen. Jeg var taget til Ängsbacka i Sverige som volunteer i deres Café under sommerns "No mind festival". Flere af de andre frivillige medarbejdere, som jeg arbejdede sammen med i Caféen, sagde til mig: "Du skulle prøve at deltage i en af de der danseworkshops med Movement Medicine". Jeg sagde: "Nej det skal jeg ikke, jeg kan og vil ikke danse", det lød farligt for mig og meget sårbart. Men de blev ved og ved med at skubbe til mig, og en dag sagde jeg: "okay så prøver jeg det".
Det var for mig både grænseoverskridende og sårbart at gå ind til denne workshop med et par hundrede dansende og svedige mennesker, som "kastede" sig ud i alle mulige mærkelige bevægelser. Jeg måtte virkelig overgive mig til det som skete og tillade mig at være i min sårbarhed.
Jeg tog mod til mig og havde tillid til, at der måtte ske, det der skete og at jeg ikke gik til grunde men måske var der noget nyt til mig i min søgen Hjem til mig selv.
Workshoppen varede ca. 2 1/2  time og efter ca. 45 minutter fandt jeg mig selv "kaste mig rundt" i mærkelige bevægelser ligesom de andre, selv om min krop var ret stiv endnu - det var lidt svært at give helt slip, at overgive mig. Men pludslig mærkede jeg nogle heftig følelser inden i mig og tårerne begyndte at vælte ud af mig. Der var sorg, ked af det hed, uretfærdighed, vrede og had til mine forældre, men samtidig følte jeg at noget nyt var på vej - jeg følte en kontakt til mit indre univers, mit Hjerte på en ny måde.
Det var meget heftigt længe, det kom og det gik og da jeg for måske tredje gang brast ud i heftig gråd, som kom virkelig dybt nede fra min maveregion, ja så stod Ya'Acov fra School of Movement Medicine, som ledte workshoppen, Ya'Acov stod bare lige der foran mig med åbne arme, han så mig, mødte mig og gav mig den største krammer en mand på det tidspunkt havde fået lov til at give mig - Det var tillid og mod der gjorde, at jeg kunne det, at jeg havde overgivet mig til min sunde sårbarhed.
Og fra da af vidste jeg at Dansen ville blive en af mine veje, et af mine vigstigste redskaber til at komme "Hjem til mig selv". Gennem dansen havde jeg fundet en vej til at arbejde med mine gamle sår og traumer, en vej til at forløse og heale det, som sad fast i min krop. Bevægelsen, dansen er min medicin, for når jeg virkelig går ind i dansen, kan mine forsvarsværker og kontrol ikke følge med og jeg kommer i kontakt med min krop og mit Hjerte på en ny måde, så alt det der sidder fast kan komme i bevægelse og blive forløst.
Nu forstod jeg også, hvorfor det hedder Movement Medicine, for bevægelsen det er virkelig medicinen.
Jeg besluttede med det samme, da denne workshop var slut, at jeg 6 uger senere ville deltage i en 6 dages workshop på Ängsbacka med Movement Medicine og siden da har Dansen været en central del af min Rejse i Livet - Rejsen Hjem.

Det har været og er stadig, så vigitgt for mig at arbejde med mig selv i Dansen, at jeg har uddannet mig til Quallyfied Teacher hos School of Movement Medicine. Dansen via Dancing Your Spirit er en meget central del af både min vision og min passion her i livet - nemlig at give det som jeg har fået med mig på denne rejse, give det videre til andre mennesker, som søger i deres længsel efter at komme hjem til sig selv og være den de er.

Blot for lige at forklare at når jeg taler om at overgive sig til at være i den "Sunde Såbarhed", så er det fordi, at ud fra mit livssyn, så er det herfra vores liv gror, det er her vi kan være autentiske, det er her vores iboende power gror - det er at være i Hjertet og tillade os at overgive os hertil.
Og det kræver Tillid og Mod til at Overgive dig til Sårbarheden - til at være i Hjertet.

Hvis du er blevet nysgerrig på at udforske mere om din egen personlige rejse ud i at komme hjem til dig selv, så er der nedenfor to workshop, som kan guide dig videre på din rejse:


”Power of Trust & Courage”
Lørdags Workshop 25. marts 2017 med mig selv Matthias som guide
"Kuppelsalen" i Dansekapellet, København
Early Bird indtil 1. marts kr. 500,-


"Power of the Heart"
Weekend Workshop 5. - 7. maj 2017 with Susannah Darling Khan from England
Soulhouse, København

Early Bird indtil 20. marts kr. 1.750,-

Læs mere om disse to workshop længere nede i Nyhedsbrevet og tilmeld til hurtigst muligt. 

"Life is a Journey - not a destination"

Matthias
Dancing Your Spirit - Movement Medicine

”Power of Trust & Courage”

OBS!!! Early Bird indtil 1. marts - kr. 500,-

 
”Power of Trust & Courage”

 
Lørdags Workshop  25. marts 2017 kl. 10.30 - 17.30

”Power of Trust & Courage”
Alt for ofte har vi lyst til at prøve noget nyt eller gøre noget vi længes efter, men vi brænder inde med det. Vi holder os tilbage af mange grunde; hvad vil de andre ikke tænke, vi tør ikke vise os selv frem eller det er mere sikkert at gøre, som vi plejer.

I workshoppen arbejder vi med at lytte til vores hjerte og inderste tanker. Hvile i vores Tillid og have Modet til at leve vores tanker og ønsker ud i livet. Vi undersøger bl.a.:

➢Hvad sker der, når jeg ikke hviler i min Tillid?
➢Hvordan kan jeg styrke Tilliden til mig selv?
➢Hvad bremser mig i, at jeg følger mit Mod?
➢Hvad kan støtte mig i at have mere Mod?
➢Hvad kan jeg få ud af at hvile i min Tillid og mit Mod?

”Power of Trust & Courage” er en Movement Medicine rejse, hvor du arbejder med at hvile i din Tillid samt stå i dit Mod til at prøve noget nyt.

”Nothing changes until it becomes what it is”

PRAKTISK INFO:
HVOR: Den smukke ”Kuppelsal” i Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København NV
HVORNÅR: Lørdag 25. marts 2017 kl. 10.30 - 17.30
PRIS: Early bird kr. 500,- ved tilmelding og betaling før 1. marts 2017. Derefter er prisen kr. 750,-
Efter 1. marts 2017 refunderes betalingen ikke.
TILMELDING: 
Send en mail til matthias@dancingyourspirit.dk med oplysning om dit navn, adresse, telefon nr. og mail - samt indbetal beløbet som nævnt ovenfor på reg.nr. 3140 konto nr. 4485542523.
Se mere her:
Hjemmeside: Dancing Your Spirit
Facebook: Power of Trust & Courage
GUIDE I DANSEN ER: 
Matthias Axelsen, som er Danceterapeut, Psychoterapeut MPF og Facilitator i Familie Opstillinger. Jeg har mange års erfaring med intuitiv dans, spirituel dans og Movement Medicine dance og jeg er Qualified Movement MedicineTeacher hos School of Movement Medicine i England.

KONTAKT: Matthias 21 26 11 20 - matthias@dancingyourspirit.dk
Power of the Heart
with
Sussannah Darling Khan


Power of the Heart
with
Sussannah Darling Khan

 
 
Weekend workshop 5. - 7. May 2017
Soulhouse, Copenhagen
+ includes a Move! open evening on Friday 5. May

 

A Movement Medicine workshop with Susannah Darling Khan - one of the two founders of School of Movement Medicine.

Do you long for greater aliveness, connection and creativity in your life? Do you sometimes feel that genuine joy evades you, or that heavier emotions drag you down? Or would you simply like your feelings to be a source of empowerment, strength and wisdom in your day-to-day life?

The key to a full, vibrant and joyful life is to connect with the power of the heart. According to studies by the HeartMath Institute, our hearts generate an electromagnetic field up to 5,000 times greater in strength than that of our brains. However, although we live our lives within our heart’s energetic field, many of us do not know how to consciously dance with it.

In Power of the Heart you will learn how to connect with the energy field of your heart by exploring and befriending your emotions through conscious dance practice. As you discover how to feel and move through the full range of your emotions, you will begin to strengthen your compassionate witness. This in turn will enhance your capacity to allow powerful feelings without being overwhelmed by them.

When we embrace the strength and vulnerability of our feelings in this way, we discover that all emotions, whatever their hue, offer us a potent source of passion and energy, and can provide a gateway to greater courage, awareness and love.

Susannah’s work with the heart integrates therapeutic and shamanic understandings of healing with new research into brain function and animal behavior. This workshop draws on her 27 years of teaching and her 52 years of living with the wild and tender dance of her own heart.


Practical info about the workshop:
Times:
Workshop: Weekend 5. - 7. May 2017
Move! Eve: Friday evening kl 19.00 til 21.30
Power of the Heart: Saturday kl. 11.00 - 18.00 - Sunday kl. 10.00 til 16.30.

Venue: SoulHouse, Hørsholmsgade 20, 2200 Copenhagen N

Cost before 20.3.2017:
Move! Eve: Friday evening Dkr. 250,-
Power of the Heart and Move! Eve: Early bird Dkr 1.750 (includes Friday Eve Move!) if booked and paid in fully by 20.3.2017 - deposit Dkr. 1.000 by sign up and rest latest 20.3.2017.
Cost after 20.3.2017:
Move! Eve: Friday evening Dkr. 250,-
Power of the Heart: Saturday/Sunday Dkr. 2.050
Both Power of the Heart and Move! Eve: Dkr. 2.300 all paid by sign up.
After 20.3.2017 no refund of the entry cost.

Sign up: Send a mail to matthias@dancingyourspirit.dk
with your name, address, telephone and email address - and you will get the payment instructions.

More here:
Homepage: Dancing Your Spirit
Homepage: Movement Medicine
Facebook: Power of the Heart
Flyer: Power of the Heart

KONTAKT: Matthias +45 21 26 11 20 - matthias@dancingyourspirit.dk

Dancing Your Spirit aftener og workshops:

Åbne aftener med Dancing Your Spirit: 

Åbne aftener for alle hver mandag i lige uger kl. 19.00 -22.00
Sted: ID Academy, Østerbrogade 79, 2100  København Ø
Pris: kr. 120,- som betales kontant, medbring lige penge.Kommende workshops i København med Dancing Your Spirit:

”Power of Trust & Courage”
Lørdags Workshop 25. marts 2017 kl. 10.30 - 17.30
"Kuppelsalen" i Dansekapellet, København


Hjemmeside: Dancing Your Spirit
Facebook: Power of Trust & Courage
 

"Power of th Heart"
Weekend Workshop 5. - 7. maj 2017 with Susannah Darling Khan from England
Soulhouse, København


Homepage: Dancing Your Spirit
Homepage: Movement Medicine
Facebook: Power of the Heart
Flyer: Power of the Heart"Dance in your Footprint"
Lørdags Workshop 17. juni 2017 kl. 10.30 - 17.30
mere info kommer senere


"Dance with Freedom & Shadows"
Weekend Workshop 25. - 27. august 2017
mere info kommer senere


Se mere om Dancing Your Spirit:
Hjemmeside: Dancing Your Spirit 
Facebook side: Dancing Your Spirit
Facebook gruppe: Dancing Your Spirit
Movement Medicine: School of Movement Medicine

 
Matthias Axelsen, som er Danceterapeut, Psychoterapeut MPF og Facilitator i Familie Opstillinger. Jeg har mange års erfaring med intuitiv dans, spirituel dans og Movement Medicine dance og jeg er Qualified Movement MedicineTeacher hos School of Movement Medicine i England.

Mobil telefon: +45 21 26 11 20
Mail:
matthias@dancingyourspirit.dk 


Se mere om Matthias på:
Livets Fodspor
Psykoterapi København

Kalender for Dancing Your Spirit:

Kalender for Dancing Your Spirit:

6.marts
20. marts
25. marts - lørdags workshop "Power of Trust & Courage"

3. april
17. april - vi danser selv om det er påske!
1. maj

5. - 7. maj 2017 - weekend workshop "Power of the Heart" med Susannah Darling Khan i København
15. maj
Ingen dans 29. maj - jeg er på dansekurus hos Movement Medicne i England
12. juni
17. juni - lørdags workshop "Dance in your Footprint"
26. juni
Sommerferie
7. august vi starter igen efter sommerferien
21. august
25. - 27. august weekend workshop "Dance with Freedom & Shadows"

 
Let's Move - Let's Dance

Matthias - Dancing Your Spirit
Movement Medicine
Copyright © 2017 Dancing Your Spirit, All rights reserved.


This email was sent to matthias@livetsfodspor.dk
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dancing Your Spirit · Bindeledet 10, 3.th. · Bagsværd 2880 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp