Copy
#12 Noutăți și povești de succes Re>Patriot
View this email in your browser
AVEM UN SINGUR IDEAL DE ATINS, O SINGURĂ ȘI PUTERNICĂ ROMÂNIE!
RePatriot România
Vrancea, inima României, Antreprenoriat și Repatriere

Și anul acesta, la fel ca anul trecut, vom fi pe 24 Ianuarie la Focșsani. În cadrul conferinței “Vrancea, inima României, Antreprenoriat și Repatriere”, vom transmite mesajul #Repatriot și vom prezenta stadiul și perspectivele de dezvoltare ale proiectului pentru anul 2017.

Acum ni se vor alătura și colegii de Vreau sa fiu Antreprenor – un alt proiect #RBL. Discuțiile din cadrul conferinței vor fi despre dezvoltarea prin antreprenoriat și cum poate fi antreprenoriatul o oportunitate pentru tinerii de Focșani și pentru cei plecați din țară.

Pentru înscrieri și mai multe detalii citiți aici.

Conferința RePatriot - Paris
Alătură-te antreprenorilor de succes din România și vino marți, 14 martie, la Conferința RePatriot de la Paris.
Văd oportunități la tot pasul, pentru că noi interacționăm cu toate industriile economiei românești! Serviciile, turismul, tehnologia informațiilor și comunicațiile, hi-techul în general oferă posibilități de a face profit. Cu bagajul vostru de cunoștințe acumulat în străinătate, se poate. Ați avut curajul deja să plecați din țară și văd că vă descurcați, puteți face orice, așa cum am făcut și eu”, spune Felix Pătrășcanu, co-fondator FAN Courier.
Pentru înscrieri și detalii citiți aici.
RePatriot la Silicon Valley


Una din acțiunile majore ale proiectului RePatriot din acest an va avea loc în SUA, în perioada 18-24 februarie, unde RePatriot va iniția un schimb de experiență între antreprenori în IT și tehnologie din România, în Sillicon Valley, și vor fi implementate și alte noi modalități de a realiza întâlniri între antreprenori, pe diverse domenii de interes. Mai multe detalii despre programul deplasării aici.
Romanian Business Leaders Summit 2017 și Sesiunea RePatriot

Pornind de la premisa “We are here. What’s next?” pe 2 şi 3 martie vom avea ocazia să dezbatem împreună ce ne preocupă, ca antreprenori şi lideri de companii, într-o lume care se transformă accelerat şi într-un context politic plin de incertitudini.
Summitul RBL devine astfel un eveniment la care este important să fim alături de cei asemenea nouă, de cei care au aceleaşi preocupări, de cei cu care putem să găsim răspunsuri la întrebările care ne frământă sau validări ale soluţiilor pe care le-am dezvoltat.
Pe 3 martie, #Repatriot va avea o sesiune în cadrul Summitul RBL. Detalii și înscrieri aici.
Conferința RePatriot - Lyon

Pe 15 martie, RePatriot va ajunge la Lyon! Vino la conferință și află cum să valorifici oportunitățile de afaceri din România.

“Nicio țară nu este perfectă, nu există Rai aici, pe pământ, ne iubim țara și în multe locuri din România lucrurile merg în direcția bună. Ați câștigat experiență și cunoștințe profesionale și de afaceri într-un spațiu occidental, cu principii corecte, cu o democrație relativ consolidată și puteți aduce un bagaj civic important pentru țară”, spune Marius Bostan, inițiatorul proiectului RePatriot.

Pentru înscrieri și alte detalii citiți aici.
Ovidiu Burdușa, de la om de serviciu, la manager de hotel în Roma

 

A început ca angajat la o firmă de produse alimentare și om pentru serviciu, iar acum administrează două hoteluri în Italia. 

“Mă voi întoarce în România, sper cât mai curând. Tot acest sacrificiu trebuie să aibă un final, nu?", spune Ovidiu. 

Citește povestea a antreprenorului aici.

Ne dorim să inspirăm cât mai mulți români să lucreze pentru repatrierea fraților noștri, pentru o Românie mai bună. 
Urmărește-ne cu un Like pe Facebook! 
Facebook.com/repatriot
 
Copyright © 2016 Repatriot România,  All rights reserved. 
V-ați înscris pe website-ul repatriot.ro pentru a primi update-uri despre proiect
Dacă nu doriți să mai primiți aceste e-mailuri, puteți să vă updatați preferințele sau să vă dezabonați din această listă.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Repatriot România · 2-nd Dumbrava Rosie str. · Bucharest 020463 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp