Copy
#4 Noutăți și povești de succes Re>patriot
View this email in your browser
România oferă în prezent oportunități atractive de investiție. Totodată, tu ești român! Investește acasă! 

Re>patriot organizează "Business Summit - Împreună pentru România" pe 5 și 6 octombrie, la București, un eveniment de elită dedicat fructificării oportunităților de afaceri din România.
Poți afla concret cum poți investi în țara ta la singurul summit dedicat colaborării dintre mediul de afaceri românesc din România cu cel din Diaspora. 100 de antreprenori de top din Diaspora se vor întâlni la mese de discuție cu 100 de antreprenori de top din România, creând astfel nucleul relansării economiei și mediului de afaceri românesc.
Dacă faci parte din oricare dintre grupurile enumerate mai sus, așteptăm să îți manifești interesul de a participa la acest summit printr-o scrisoare de intenție la adresa office@repatriot.ro. Citește mai mult aici.
 
Oana Pîrvan și Atelierul Acul și Ața,  o afacere demarată într-un moment de cumpană din viața antreprenoarei

„Cel mai important lucru pentru a avea succes este să ai încredere și să-ți placă ceea ce faci; principii etice și morale solide și, nu în ultimul rand, cunoștințe în domeniul antreprenoriatului. 

Sfaturile pe care mi le-a dat Marius Bostan, inițiatorul proiectului Repatriot, eu le-am ascultat, le-am luat în seamă și am încercat, cât am putut, să le pun în practică. Am reușit  să îmi aduc o soră care era plecată în străinătate înapoi în țară.” (Oana Pîrvan, Atelierul Acul și Ața). Citește povestea Oanei aici.

Repatriot a transmis Primăriilor din România apelul și conceptul  "Zilele Diasporei" către administrația locală
 
Peste 400 de scrisori și peste 3000 de e-mailuri au fost transmise de către Re>patriot primăriilor din toată țara, care sunt încurajate să își îndrepte tot mai mult atenția și către românii din Diaspora care pot contribui decisiv la dezvoltarea comunităților din care provin.​
7 orașe au răspuns până acum pozitiv invitației noastre.  Oradea, Reșita, Buzău, Iași, Adjud, Curtea de Argeș și Panciu. Le mulțumim primarilor care le conduc și invităm cât mai mulți dintre primarii din România să se alăture. Citește scrisoarea transmisă către primării aici.

Înscrierile la Programul "Antreprenori români de pretutindeni" au luat sfârșit. Felicitări!

Prin acest Program, au fost alocate 300 de burse gratuite pentru a studia unul dintre Programele e-Learning FNTM: Antreprenor, Manager sau Intreprinzător în turism.

Programul "Antreprenori români de pretutindeni" a fost lansat în 1 iulie de Ministerul Afacerilor Externe - Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, în parteneriat cu Repatriot - proiect al Romanian Business Leaders - RBL și Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM. Citește mai multe aici.

Repatriot a lansat recent inițiativa Zilele Diasporei. În toată țara, primarii de localități vor fi încurajați să organizeze evenimente dedicate ție și celor ca tine, totul culminând în 2018 când dorim ca întreaga Românie să sărbătorească Săptamâna Diasporei.

Primarilor care vor să organizeze Zilele Diasporei în 2016, Repatriot le stă la dispoziție și oferă asistență permanentă în identificarea modalității celei mai potrivite de a organiza și implementa conceptul astfel încât acesta să fie unul vizibil și de succes. Primarii din Reșița, Iași, Buzău, Oradea, Adjud, Panciu și Schitu Golești (Argeș) s-au alăturat deja inițiativei și vor organiza anul acesta Zilele Diasporei în orașele lor. 

Multe state au reușit să își aducă Diaspora acasă. Suntem convinși de faptul că autoritățile române dispun de creativitatea, viziunea și patriotismul necesar pentru a transforma Zilele Diasporei într-o mare oportunitate fructificată deplin pentru România.
Află mai multe aici.
 
Copyright © 2016 Repatriot România,  All rights reserved. 
V-ați înscris pe website-ul repatriot.ro pentru a primi update-uri despre proiect
Dacă nu doriți să mai primiți aceste e-mailuri, puteți să vă updatați preferințele sau să vă dezabonați din această listă.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Repatriot Romania · 2-nd Dumbrava Rosie str. · Bucharest 020463 · Romania

Email Marketing Powered by MailChimp