Copy
#2 Noutăți și povești de succes Re>patriot
View this email in your browser
Ești mult mai important pentru România decât crezi
 
România se schimbă și credem că schimbarea va fi mult mai profundă dacă românii aflați în afara granițelor se vor întoarce acasă. Business-urile din România au nevoie de români bine pregătiți. România nu e la fel fără voi! Te invităm să citești scrisoarea deschisă către români aici.

Indiferent că dorești să investești în România, să te întorci acasă pur și simplu sau să îți clădești o nouă carieră, Re>patriot e aici pentru tine. Prin rețeaua noastră de parteneri îți acordăm cea mai bună asistență, te conectăm la cele mai noi informații relevante pentru tine. Vizitează-ne pe www.repatriot.ro și pe pagina noastră de Facebook. Suntem aici!
Claudia Pilat și Pensiunea Insula Christiana

”Trebuie să lucrăm cu toții împreună în dezvoltarea comunei, a județului sau a regiunii noastre. Afacerile care oferă aceleași servicii ca ale noastre ne aduc și nouă prosperitate. Nu trebuie să ne fie teamă de concurență. Cred în parteneriate, în asocieri și cred că micile afaceri pot susține o familieClaudia Pilat, antreprenor în turism, proprietară a Pensiunii Insula Christiana şi consultant FNTM pentru fonduri PNDR în Comuna Cristian, Jud. Sibiu. Citește povestea Claudiei și  agropensiunii aici.
Irina, Tom și Monica, cei trei  care fac magie în bucătărie
A fost o evoluție naturală în parcursul profesional al fiecăruia dintre noi. La Paris, Tom era Chef Boulanger într-o brutărie care tocmai se deschisese, a lui Cyrill Lignac, iar eu lucram într-o bijuterie de patiserie, făcând și dulce și sărat. La București, Monica era în căutare de o nouă provocare. Toți trei avem un apetit dezvoltat pentru antreprenoriat, așa că am început să visăm și în scurt timp am schițat ce vrem să facem, a spus Irina, unul dintre cei trei fondatori ai Pain Plaisir. Citește întreaga povestea aici.
Alte știri și oportunități pentru voi
Summitul Re>patriot - Împreună pentru România 
În data de 6 octombrie 2016 va avea loc Summitul - Împreună pentru România, o inițiativă a Re>patriot. 100 de oameni de afaceri din diaspora vor întâlni 100 de oameni de afaceri de top din România, pentru a contribui împreună la dezvoltarea mediului de afaceri din România. Dacă dorești să afli mai multe despre summit, citește următoarele newslettere Re>patriot.

Ofertă specială pentru antreprenorii în devenire
Dacă dorești să revii acasă și să-ți deschizi o afacere, îți recomandăm să te înscrii pentru a studia gratuit unul din cele 3 Programe e-Learning de educație în management și cultură antreprenorială, puse la dispoziție de 
Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM pentru comunitatea Re>patriotDetalii despre programele e-Learning aici.

Zilele Diasporei
Re>patriot a lansat recent inițiativa Zilele Diasporei. În toată țara, primarii de localități vor fi încurajați să organizeze evenimente dedicate ție și celor ca tine, totul culminând în 2018 când dorim ca întreaga Românie să sărbătorească Săptamâna Diasporei. Dacă vrei să afli despre ce e vorba,
click aici.

Programul "Satul tău te așteaptă!"
Dacă visul vostru este să fiți fermieri în România, să vă asociați în grupuri de producatori sau cooperative agricole, PNDR 2014-2020 vă oferă suport financiar.
Vezi toate detaliile aici!
 
Copyright © 2016 Repatriot România,  All rights reserved. 
V-ați înscris pe website-ul repatriot.ro pentru a primi update-uri despre proiect
Dacă nu doriți să mai primiți aceste e-mailuri, puteți să vă updatați preferințele sau să vă dezabonați din această listă.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Repatriot Romania · 2-nd Dumbrava Rosie str. · Bucharest 020463 · Romania

Email Marketing Powered by MailChimp