Copy
#13 Noutăți și povești de succes RePatriot
View this email in your browser
Repatriot  Summit - Împreună pentru România 2016
Vrancea Inima României


Antreprenoriat, repatriere, unire, Vrancea inima României, curaj, lupta cu greutățile și iubirea de țară, au fost ingredientele acțiunii RePatriot împreună cu Vreau să fiu Antreprenor, de la Focșani din 24 ianuarie.

“Problema nu este a plecării, ci a neîntoarcerii românilor acasă! Este anormal să îți părăsești neamul și țara definitiv.
Faptul că ați revenit astăzi aici, reprezintă un succes! Cei care au plecat au comportament antreprenorial, au fost oameni curajoși. Acum le trebuie curaj să se întoarcă acasă. Haideți să le facem întoarcerea mai simplă prin prezentarea oportunității de a fi antreprenori!”, spune Marius Bostan.
Citește mai multe despre eveniment aici...
RePatriot la RBL Summit


Pe 2 şi 3 martie RBL Summit ne oferă ocazia să dezbatem împreună ce ne preocupă, ca antreprenori şi lideri de companii, într-o lume care se transformă accelerat şi într-un context politic plin de provocări.
 
Cei care au plecat din țară și-au dovedit spiritul antreprenorial prin faptul că au avut curaj și încredere că vor reuși. Si românii de aici au nevoie de mai mult spirit antreprenorial și de convingerea că ceea ce își propun se poate realiza. Pentru ca România să se dezvolte, mai mulți români au nevoie să manifeste acest spirit antreprenorial. România are nevoie de asta pentru 2018!
Detalii despre eveniment și înscriere aici...
A lucrat 12 ani în Italia, iar acum are propriul restaurant în Capitală
 
Nicuţa Enache (Niki), a plecat din România imediat după ce a absolvit liceul, în urmă cu 12 ani, şi a ales Italia, unde a lucrat în tot acest timp în domeniul restaurantelor, în Roma, la „doi paşi“ de Vatican. 
Însă, ea a decis să revină în ţară, lăsând în urmă un venit de 2.500 de euro net pe lună, a închiriat o casă în Bucureşti şi a început să pregă­tească deschiderea propriului restaurant. 
A investit peste 30.000 de euro în Osteria Ciao Niki, de pe strada Mihai Eminescu din Capitală. Pe lângă serviciile de restaurant, Ciao Niki mai comercializează produse aduse din Italia precum prosciutto, brânzeturi, paste, dar şi vinuri.
 Citește mai multe despre Niki și afacerea ei din România aici...
Noutăți - programe de finanțare 

 
IMM-urile nou înființate vor putea accesa un ajutor de minimis de până la 200.000 lei. Mai multe detalii aici...

Până la 50.000 RON de la stat pentru firmele mici și mijlocii, pentru promovarea pe pieţele externe. Mai multe detalii aici...

Startup Romania a realizat o listă cu cele mai importante programe de finanțare cu fonduri de stat, dedicate IMM-urilor, în valoare totală de peste 1 miliard de lei. Vezi listă aici...

Granturi pentru acțiunile de informare și promovare referitoare la produsele agricole puse în aplicare pe piața internă și în țările terțe. Detalii aici...
 
Pentru detalii și alte programe de finanțare citiți pe site-ul repatriot.ro, în sectiunea Oportunități, Finanțare.
Alte noutăți și știri relevante 


Repatriot va ajunge pe 14 martie la Paris, 15 martie în Lyon și în perioada 18-24 februarie în Silicon Valley. Mai multe detalii aici...

Dragoș Pavăl, fondatorul Dedeman, creează două fonduri de investiții în companii românești. Citește mai multe aici...

25 de măsuri pentru diaspora. Citește bilanţul facilităţilor pentru românii din afara graniţelor ţării, din 2016, aici...

eMAG lansează un program pentru ONG-uri și PFA-uri ce produc în România. Citește mai departe aici...

10 startup-uri româneşti, care au deja experienţă în piaţă sau care abia s-au lansat, de urmărit în 2017. Citește mai multe aici...

Mai mute noutăți, știri și oportunități din România citiți pe repatriot.ro.
AVEM UN SINGUR IDEAL DE ATINS, O SINGURĂ ȘI PUTERNICĂ ROMÂNIE!
 
Copyright © 2016 Repatriot România,  All rights reserved. 
V-ați înscris pe website-ul repatriot.ro pentru a primi update-uri despre proiect
Dacă nu doriți să mai primiți aceste e-mailuri, puteți să vă updatați preferințele sau să vă dezabonați din această listă.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Repatriot Romania · 2-nd Dumbrava Rosie str. · Bucharest 020463 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp